Kayınpederde Bulunan Anahtar!

Merhaba hanımlar, bir konuda fikrinize ihtiyacım var...

Ev tutulduktan sonra nişanlım ve benim evimizde olmadığımız zamanlarda kayın pederimin gelen kargoydu eşyalardı felan karşılaması için nişanlım babasına 3. bir anahtar yaptırmıştı. Büyük ihtimalle de evlendikten sonra yedek anahtar misali bu 3. anahtar yine babasında kalacak. Ben şehir dışından gelin gidicem, özel eşyalarım şuan orada. Kimseye haber vermeden sormadan etmeden evimize kendince eşya alıp yerleştirmişliği var. Çocuklarının evini ayrı özel bir alan gibi görmekten ziyade burası da benim evim görüşü var yani biraz.. Anahtarı geri istemek de babası açısından kırıcı olabilir. Biz evde olmadığımızda tatildeyken felan eve girip girmediklerini nasıl anlayabilirim sizce?
Ben evin anahtarının başka kimsede olmasını doğru bulmuyorum. Yedekte başka yerde anahtar bulunduruyorum. Ancak benim isteğim doğrultusunda anahtarı başkasına veririm o da gelince geri isterim. Şuanda normal onlarda bulunması neticede eşyalar geliyo ve siz şehir disindasiniz. Düğün olduktan sonra anahtarı uygun bi dille isteyin . Ben olsam rahat edemem karşı taraf ne kadar iyi niyetli olursa olsun

Evim kurulurken o kadar yoğun çalışma temposundaydik ki her seyin basında anne ve babam durdu. Her seyi onlar halletti, kendi işlerini bırakıp bizim eşyalarımız evimiz için uğraştılar. Tabii ki anahtar da onlardaydı bu sürede.
Hiç aklıma gelmedi girip evi karıştıracakları. Eşim ailem hakkında böyle düşünse çok üzülürdüm. Kaç yaşında insanların emeğini hakir gördüğünü düşünürdüm.
Güvenmiyorsanız bir şekilde işin başında kendiniz duracaksınız. Yok yapamıyorsanız anahtarı isteyeceksiniz. Onu da yapamıyorsanız kilidi değiştireceksiniz.

Kv sine anahtar veren varmis normaldir ama kvden kvye de fark var. Ben kendiminkine vermem mesela cunku cok dusuncesiz ve yuzsuz bi insan.
Su an nisanlisin henuz cok erken ama evlendikten sonra duzgun bi dille hayatim yerlesme surecinde normaldi baban sagolsun yardimci oldu ama evimiz bizim ozel alanimiz kendi ailem de dahil kimsede anahtarinin olmasini istemiyorum de. Bu sekilde soylersen nisanlinin da kalbi kirilmaz.
Kayinpedere de bi gun kapida kalmis anahtari kaybetmis gibi isteyin anahtari sonra da geri vermeyin adamin zorla illa anahtarinizi verin bi yedek bende dursin diyecegini sanmiyorum. Yani cok kafaya takilacak bi mevzu degil allah baska dertler vermesin.

Merhaba hanımlar, bir konuda fikrinize ihtiyacım var...

Ev tutulduktan sonra nişanlım ve benim evimizde olmadığımız zamanlarda kayın pederimin gelen kargoydu eşyalardı felan karşılaması için nişanlım babasına 3. bir anahtar yaptırmıştı. Büyük ihtimalle de evlendikten sonra yedek anahtar misali bu 3. anahtar yine babasında kalacak. Ben şehir dışından gelin gidicem, özel eşyalarım şuan orada. Kimseye haber vermeden sormadan etmeden evimize kendince eşya alıp yerleştirmişliği var. Çocuklarının evini ayrı özel bir alan gibi görmekten ziyade burası da benim evim görüşü var yani biraz.. Anahtarı geri istemek de babası açısından kırıcı olabilir. Biz evde olmadığımızda tatildeyken felan eve girip girmediklerini nasıl anlayabilirim sizce?
Ben küçük kolilerdeki tencere tabak bardak yerleştirdiğini düşünmüyorum mobilyalarınız filan geldiğinde onlarla ilgileniyodur. Yaşlı insanlar işleri yok bi yardımda bulunmak istemiş kalbinizi bozmayın dediğiniz şekilde bişey olursa o zaman konuşursunuz şimdiden doğmamış çocuğa don biçme bence iki taraf da kırılmasın

Bu hangi konu ya link atar mısınız çok merak ettim güleyim biraz :KK70:
geçmiş postlarımdan bulayım, silinmemiştir umarım. çünkü konu sahibi konum kapansın falan diye yazmıştı :)

belki hatırlarsınız. buzdolabında özel günler için sakladığı aşırı pahalı godiva çikolataları varmış. zaten "pahalı" godiva için daha çok gülmüştük :KK76:

geçmiş postlarımdan bulayım, silinmemiştir umarım. çünkü konu sahibi konum kapansın falan diye yazmıştı :)

belki hatırlarsınız. buzdolabında özel günler için sakladığı aşırı pahalı godiva çikolataları varmış. zaten "pahalı" godiva için daha çok gülmüştük :KK76:

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

ayy lütfen bulun ya :KK70: :KK70:
konu silinmiyo kapansa da illa ki çıkar nasıl kaçırdım bu ganimeti :KK70:

Salondaki sehpanın üzerinde irisinden bir butt plug unutuver canım. Yaninda da kayganlastirici + kırbaç + tanga vs.

arama butonuna godiva yazınca çıktı konu :KK70: :KK70: :KK70:
hadi ben uçtum hemen konuya :KK70:
godivanın yasaklanan reklamı :D :D :D

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

ayy lütfen bulun ya :KK70: :KK70:
konu silinmiyo kapansa da illa ki çıkar nasıl kaçırdım bu ganimeti :KK70:

başlıkta süperdi, buzdolabından çikolata aşıran kayınpeder :halay:
duyan da evdeki altınları çaldı sanacak
ahahahha

Tbiki eşinle konuşup anahtarı değiştir.ilerde bir yeregidince aklın kalmaz .kayinbaban sorarsa oğlu uygun cevap versin

Eve yerleşikten sonra anahtarı değiştirmek en makul çözüm, neden bu kadar çok düşünüyorsunuz ki ? Sorarsa da bu daha güvenli bir kilitmiş o yüzden değiştirdik der konuyu kapatırsınız, anahtar isterse de bu orijinal bir anahtar çoğaltılmıyor dersiniz. Bahane kolay bulunur yani kasmayın bu kadar.

Bizim de anahtarimiz kp deydi şehir dışındaydik eve gelen usta ve kp ilgilendi sağ olsun. Taşınınca ust kilidi degistirdik çünkü eski sahibinden kalmaymis kp de o yok galiba ve o anahtar hala ondami da bilmiyorum.

Evimin anahtarı hem babamda hem kayinbabam da var .
Hiç rahatsız olmadım . Biz evde olmadığımız zaman eve gidip kontrol ettikleri çok oldu. Iyi de oluyor .
Kimse özel eşyalarımızı karıştırmaya meraklı değil .
Kim ne yapsın ...cok rahatsız olduysanız alırsınız anahtarı .
Bilmiyorum evladım bana yapsa çok üzülürüm .
Hayırlısı ...

Iyi de marketteki ayaga düşmüş godivalar başka, haute couture godivalar başka. Ben anladım o garibin halinden :KK70: Kim olsa kurdesen döker o kadar para verdigin çikolataları başkası yiyince.

Iyi de marketteki ayaga düşmüş godivalar başka, haute couture godivalar başka. Ben anladım o garibin halinden :KK70: Kim olsa kurdesen döker o kadar para verdigin çikolataları başkası yiyince.
zaten godivaların içinden kurt çıkıyo diye çok konuşulmuştu, tek tek videoları fotoları paylaşılmıştı :) :KK66:

Sahsen evimin anahtarini kimseye vermezdim. Ne munasebet?
Anahtari isteyemiyorsaniz kilidi degistirin.

zaten godivaların içinden kurt çıkıyo diye çok konuşulmuştu, tek tek videoları fotoları paylaşılmıştı :) :KK66:

Orta dunya heralde gene uzanamadigi cigere mundar diyordu.. Kurtun yedigi sey iyidir hem. Ne var oyle olsa bile. Delinmeseymis paket. :KK70:

Orta dunya heralde gene uzanamadigi cigere mundar diyordu.. Kurtun yedigi sey iyidir hem. Ne var oyle olsa bile. Delinmeseymis paket. :KK70:

:) godiva nın haute couture'ü bile bana göre orta standart. kalite ve pahalılıksa derdi daha iyi bir marka bulmalıydı :)

Benim de düğün zamanı eşyalar gelicek ustalar girip çıkıcak diye kv ve kp anahtar vardı. Bana sorulmadan eşyaların yerleri değiştirildi. Çeyiz serilip temizlenen eve balkondaki pis koliler yagmur yagdı diye içeri alındı. söylememe ragmen anlamadılar. Balayına giderken bütün odaların kapılarını kilitleyip anahtarları yanıma aldım dönüncede kapı kilidini değiştirdim. Malesef herkes iyi niyetli olmuyor. Senin evinde napcak vermeseydin ozaman diyenler var ama her insan aynı değil işte

Back
X