Kayınpedere bakmak?

Ayni soyun yumurtasi ise bakmakla yükümlüler. Baska aciklamasi yok. Şahsen degilse bile ihtiyaci karsilanir, elbisesi alinir ya da hediye alinir ya da 1 ay sen 1 ay baskasi. Maalesef sorumsuz evlatlar yaslilikta kendisini gösteriyor.
İhtiyacını karşılamaları gereken bir durum yok sadece haftada bir iki gün gelip yemek kahvaltı işini yapsalar biz de işimize baksak yetecek. Her planımız sorunlu oluyor böyle.
Küçük amcalarım sorumsuz insanlar da değiller aslında. YakIn olan akşamları gelir sohbet eder dedemle çay içer. Ama o çayı hazırlayan da ya Tantanis ya annesi oluyor işte.
Düşüncesizlik sanırım bunun adı.

Yok ben yengelerimle iletişim kurmak daha kolay oluyor diye onları söyledim. Yoksa sorumluluk tabii ki evlatların.

Ama hiç konuşma mı diyorsunuz? Çözüm yolu bulamıyorum.

Annen mecbur degil. Amcalarin ve baban yükümlü. Cay icmek veya sohbet etmek meziyet degil. Annenin yaptigini oglu yapacak. Baban yuzunden annen kendini sorumlu hissetmis.

Annen mecbur degil. Amcalarin ve baban yükümlü. Cay icmek veya sohbet etmek meziyet degil. Annenin yaptigini oglu yapacak. Baban yuzunden annen kendini sorumlu hissetmis.
Evet haklısınız.

Annemi konuşmaya ikna etmek mi daha sağlıklı olur sizce?

Bir tabak yemeği paylaşmak size zor mu geliyor

Siz de yaşlanmayacak Mısınız nedir bu hesap kitap bütün kardeşlerde bir ay kalsın sırayla

Madem durumu iyi bir yardımcı tutun dedeye en makulü bu olacaktır
Hem istediği gibi bakılır hemde anneniz rahat eder
Bunu ben de düşündüm. Hatta bir arkadaşımın ailesi babaannesi için tutmuş birini. Anlattım böyle yapmışlar diye. Doğru bulmadılar ne istiyorlar anlamadım. Dedem zaten istemez evlilik düşünür müsün diye sordu birisi Hayır benim çocuklarım var ilgilenirler benimle dedi ama hiç de öyle olmuyor o iş.

Siz de yaşlanmayacak Mısınız nedir bu hesap kitap bütün kardeşlerde bir ay kalsın sırayla
bekara kari bosamasi kolay tabi sen hic yasli bakmadin galiba soyle iki ay bak bakalim ne oluyo yaslilar cocuk gibi insan zamala ruhen yipraniyo konu sahibi bakmiyalim demiyo sirayla bakilsin diyo

Dedenizin cocuklarinin sirayla bakmasi veya baktirmasi gerekli, bu annenizin gorevi degil babanizin gorevi
Babaniz alacak kardeslerini karsisina konusacak bir karara varacaklar
Kimse bakamayacsksa da huzurevi diyorum ben

Dedenizin cocuklarinin sirayla bakmasi veya baktirmasi gerekli, bu annenizin gorevi degil babanizin gorevi
Babaniz alacak kardeslerini karsisina konusacak bir karara varacaklar
Kimse bakamayacsksa da huzurevi diyorum ben
Siz huzurevi diyince kanım dondu biran. Öyle bir şey düşünemeyiz asla. Ben isterdim ki tüm kardeşler eşit şekilde ilgilensin ama çözüm yok gibi görünüyor.

Siz huzurevi diyince kanım dondu biran. Öyle bir şey düşünemeyiz asla. Ben isterdim ki tüm kardeşler eşit şekilde ilgilensin ama çözüm yok gibi görünüyor.
Huzurevinde kan donacak birsey yok, yaslilar orada para karsiliginda isteyerek kaliyorlar, bir gidin gorun orada kendi yasitlariyla cok mutlular, bence cok daha saglikli oyle evden eve paket gibi atilmaktan cok daha iyi emin olun
Diger evlatlar bakmiyorsa da surekli sizde kalmali madem huzurevi olmuyor

Kendi çevresi burada sonuçta.

Huzurevinin kötü olduğu gibi bir düşünceden çok dedemi başka bir yerde düşünemedim.

Böyle devam edecek gibi görünüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…