kayınpedere sinir oldum bakarmısınız

faat keşke herkez senin gibi düşünceli olsa.o dediklerini asla yapmadılar teklıf bıle etmediler.ayda yılda bikere istioz ya kaynanam biz gezcez dio ya peder bu cewabı werio.ayrı ewe çıkın derlermi unut ayrı ewi dedi peder bana hala kulamda çınlıo.hizmetçilik yapsam olmuo yapmasam olmuo .bu sinirle ütülerini yaptım ne yapayım insanlık bend kalsn

evlendıkten sonra anne baba da olsa herkes kendı ayakları uzerınde durmak zorunda canımccım.benım esımın de arabası vardı anne babasında ehlıyet yok cunku bız evlenınce hemen sattılar mesela parasıda hemen bankaya.kendı oglu sonucta ama bıze vermedıler bıde utanmadan paramızın olmadıgını bıle bıle oglum bı araba alda lazım oluo dıolar.gelınler yanı bızler gırınce ısın ıcıne hersey kıymete bınıo nedendır bılmıyom

Kalmasın hayatım niye insanlık sende kalıyor insanlık insan olanlara yapılır.
Ben bir iyi adıma 10 adım giderim ama hele bir kötülük göreyim biter benim için.
Ve şu bir gerçekki hep iyi ol hep kusursuz ol
Bir gün bir şeyi istedikleri gibi yapma ya da yapama
O yaptığın iyilikler söylenmiyor asla ama o yapmadığın dilden düşmüyor
Bizzat yaşadım ya salak mıyım ben?
Artık bitti yok öyle karşılıksız iyilikler..
Evlendik eşimizle mutluluğa evet dedik köleliğe değil!
Herkes haddini bilecek.
Ama sana diyorum gir bir işe çalış kimsenin 1 lirası geçmesin boğazından
Çalışana kadar da eşin market alışverişini yapsın en azından ki yemeğe
çekinme..
Güçlü durma erkekler güçlü kadın sever ama sen güçlü oldukça da seni düşünmeye
gerek duymaz.
Hassas ol,narin ol. çok iş yaptım,yoruldum hasta oldum de.
Yetemiyorum kimse yardımcı olmuyor.
Artık yalnız senin için ev işi yapmak istiyorum,sana yemek pişirmek istiyorum de
ama bunları en özel anlarınızda söyle anladın sen
Eşinin seni anlaması şart ve kavgayla anlatamazsın..
tüm işi yapcam diye kendini tüketme ayrıca.
niye yapmadın diyen mi oldu yetiştiremedim bitti.
Kp hizmetini karısı yapsın yahu elden ayaktan düşmeden ne bu rahatlık?
Hasta olurlar bakarız elbet eşimizin ailesi o ayrı..

canım artık işçiler bile haklarını alamadıklarında işi yavaşlatıyorlar, grev yapıyorlar. sen de hakkını alabilmek için evde grev yap. kayınpeder öyle mi dedi hiç bir işini yapma. bir şey mi istedi duymazlıktan gel. yemeğini de sadece eşin ve kendin için yap. Aynı evde nasıl olacak diyen arkadaşlar olacaktır ancak ayrı evi "kesinlkle" unut dyen, istemediği halde zorla köye götüren bir kayınvalide le kayınpedere ancak böyle davranılmalı. çünkü sen canını dişine taktıkça daha çok isteyeceklerdir. haa iş yapmazsan sen evden mi atacaklar? sanmıyorum. sonuçta sen oğullarının nikahlı karısısın anlaşma yoluna gitmeye mecbur kalacaklar.

faat arkadsimiza tamamen katiliyorum.
kocan yumusamis olabilir,ama buda guzel bi baslangic. kocan senin tarafinda
bidahaki maclara bak sen.
ama sakin kotuleme kayinpederini felan kocana, elim utuye gitmiyo dememeliydin.

Bir erkek kimseye bağımlı olmadan karısına bakamayacaksa neden evlenir ki? Şahsen eşim ana babasına muhtaç olsa ona ne saygım kalır ne sevgim. Düşünüyorum benim erkeğim dediğim adam bana bakamıyor. İstisna zamanlar olabilir ama ancak bir çocuk anasına babasına muhtaçtır. Öyle biri büyük taklidi yapan bir çocuktan başkası değildir. Öyle birine de saygı falan duyamam...

canım yazdığın herşey çok mantıklı
teşekkür ederim
işe girmekiçin can atıyorum da iş yok

çok çokkkk mantıklı canım da bunları yapmak için çok sivir zeka olmak lazım o da bende yok öle bişeye kalkışsam hepten berbat edebilirim..gerçekten yap et demek koly gelio bize ama uygulaması zar bilmiorum nolcak bakalım
faat arkadsimiza tamamen katiliyorum.
kocan yumusamis olabilir,ama buda guzel bi baslangic. kocan senin tarafinda
bidahaki maclara bak sen.
ama sakin kotuleme kayinpederini felan kocana, elim utuye gitmiyo dememeliydin.

bidaki maçlara bakıcaz canım
ama öyleki eşim asla onlarla kötü olmak istemiyor okadar üstlerine düşüyorki kızıyorum çocukmusun sen yaa diyorum nolcak böle bilmiorum şöle gözü kara değil

bazıları ince ince tatlılıkla eşini işle demiş aslında haklılar ama bazı erkekler o kadar aile düşükün oluyorlar ki onların ne hatasını görürse görsünler yine de uyanmıyorlar ailelerine toz kondurmuyorlar böyle durumlarda kadının politik ve sakin olması da işe yaramıyor maalesef.umarım senin eşin bu derece cahil ve aile düşkünü değildir

Böyle konuları okuyunca sanki ben o cenderenin içindeymişim gibi boğazım sıkılyor.

Geçen zaman o kadar kıymetli ki, ancak bir noktaya geldikten sonra, dönüp geriye baktığında farkediyorsun bazı şeylerin yitip gittiğini.
Ne olur kendinizi bu kadar ezmeyin, ezdirmeyin.
Gençliğinizi, heyecanlarınızı ne eşinizin basiretsizliğine, ne de eşinizin ailesinin bencilliğine kaptırmayın.
Kendinizi için birşeyler yapın.
O güvenli işinizi bulun.
O evden dışarı çıkın.
Ayrı evi unut diyen kv'nize bu konuda kararlı olduğunuzu sürekli hissettirin ve
kendi evinize çıkmadan bebek yapmayın.
Umarım tez zamanda kendi evinizi , yuvanızı bilirsiniz.

Son düzenleme:
aynı evde oturmak zaten kötü ev üstüne ev olmaz derler ya özel hayatınız sıfır inşallah Allah en kısa zamanda kendi evinizi düzenizi kurmanızı nasip etsin araba mevzusunda da cimrimidir nedir kaynatanız bizde eşimle ailesini ziyarete gittik yürüme mesafesi 20 dk falan ben hiç minnet etmiyorum gelsin alsınlar falan filan istemiyorum yürüyerek gittik dönüşte de yürümek istedim eve kaynatam manyakmısınız bu soğukta yürünürmü arabayı alın dedi eşime zorla verdi biz istemiyoruz ama adam bu konularda rahat he boş konuşur evet patavatsızdır lokum derken *okum der lambur lumbur konuşur ama arabasını oğlundan hiç esirgemez ben eşime sakın sen isteme derim arabayı o istemez babası kendi verir eve gitmemiz için..

canım eşin istedigi için mi ailesi istedigi için mi yoksa maddi sebeplerden mi aynı evdesiniz bilemiyorum ama ne münasebet ya ne diye onların ütüsünü cartını curtunu yapıyosun gezmeyi biliyosa işinide yapsınlar

Önceki konularını da okudum bazı yerlerde haksız buldum seni bazı yerlerde de üzüldüm. yanlış anlamazsan birşeyler diycem.

Bir kere şunu göz ardı ediyorsun sen eşine evlenmeden "bir an önce evlenelim ailenle yaşarız nolucak" diye ısrar ederken aslında kv kp ye emrivaki bir şekilde bu isteğini dayatmış oldun.kendi evlerinde 3 kişilik hayatları varken o düzeni değiştirmek zorunda kaldılar.

evlerine kabul etmeleri yetmedi arabalarını da kendi malınmış gibi istediğin an alma hakkına sahip olduğunu düşünüyorsun. sabah başbaşa kahvaltı yapıyorlar geziyorlar tozuyorlar diye laf ediyorsun. evlerinde yaşıyorsun yemeklerini yiyorsun ama bir ütülerini yapmaktan şikayet ediyorsun.

bu konudaki davranışları da dahil sana kötü davranışlar sergilediklerini hiç düşünmüyorum. ama sen kendi kendine mağdur edebiyatı yapıyorsun. onlara karşı kinle dolduruyorsun kendini.

böyle kendini onlardan soğuttukça o ev sana zindan olur. bunun yerine daha uyumlu olmaya çalışsan, herşeyi kafana takmasan daha iyi olmaz mı?

sonuçta işe de girsen para biriktirip ev alman için onlarla kalman gerekecek.

Arabayi vermesi gerekirdi sonucta her zaman almiyomussunuz. Ama soyle bisey var ben esimle evlendigimde arabasi yoktu gidecegimiz yerlere dolmusla otobusle gidiyoduk. Bazende araba kiraliyoduk. Esimin ailesinin arabasi yoktu benim ailemin ise iki tane var. Birini hic kullanmamalarina ragmen istemeye utaniyoduk.Sende esinle alternatifleri dusunmelisin. Vermiyosa vermiyodur zorla alamazsinki...

burdaki çoğu arkadaşada katılıyorum ve accik kendimden bahsedip sana örnek vermek istiyorum sn konu sahibesi,

Ahh ahhh bu kayınpederler benim eşimde gece vardiyesine gidiyor geçen haftaya kadar onlarda kalıyordum kendimde panik hastasıyım farklı bir evde uyurken huzursuz olurum hep ama eşim içi rahat olmuyor diye gidiyordum ve yine nöbetim geldi ışığı açtım ve sakinleşmeye çalştım bu saatler sürüyo derken kp odası kapılar vuruluyo gece2 de 3 de
off diye bağırılıyoo ağız içinden konuşmalar anlıyorum rahatsız olduğunu ama elimden birşey gelmiyorki ışıkla sakinleşmem gerek eşimi falan arıyorum ertesi günde bağırarak beni uyardı sabaha kadar ışığı açma çok elektrik geliyor diye naparsınnn ?

Eşimi aldım karşıma konuştum eşim panik hastası olduğum konusunda hassas ve evde tek kal o zman rahatsız olursa arar yardım istersin dedi istemeye istemeye.. bende napıyorum
o gün bugündür gelip gitmiyorum benim hastalığımı keyfi gören bir insana dua ettim aynı dert senide bulsunda gör keyfiyi bu konuda çok hassasım ve evlendikten sonra oldu bu rahatsızlık....
ve bunu benim yüzüme söylediği gün başkalarının gelinlerinin çok itaatkar olduundan bahsetmezmi yüzüne dedim ben senin evine gelinmez yemeğin yenilmez cimrisin diye çok mutluyum bunu yaptığım için en azından

yani canım arkadaşım sana tavsiyem eşin ne kadar senin eşinde olsa görmezden gelebiliyo anne babasına karşı bazı olayları büyütmüyo
sana düşüyoo burdaa kapama ağzını aç ve konuş Haksızlığa susulmaz
kayınederin ayrı eve çıkmanıza karışamaz
bunu dile getir
sen köle değilsin
ayrı eve çık kurtul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…