- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
burdaki çoğu arkadaşada katılıyorum ve accik kendimden bahsedip sana örnek vermek istiyorum sn konu sahibesi,
Ahh ahhh bu kayınpederler benim eşimde gece vardiyesine gidiyor geçen haftaya kadar onlarda kalıyordum kendimde panik hastasıyım farklı bir evde uyurken huzursuz olurum hep ama eşim içi rahat olmuyor diye gidiyordum ve yine nöbetim geldi ışığı açtım ve sakinleşmeye çalştım bu saatler sürüyo derken kp odası kapılar vuruluyo gece2 de 3 de
off diye bağırılıyoo ağız içinden konuşmalar anlıyorum rahatsız olduğunu ama elimden birşey gelmiyorki ışıkla sakinleşmem gerek eşimi falan arıyorum ertesi günde bağırarak beni uyardı sabaha kadar ışığı açma çok elektrik geliyor diye naparsınnn ?
Eşimi aldım karşıma konuştum eşim panik hastası olduğum konusunda hassas ve evde tek kal o zman rahatsız olursa arar yardım istersin dedi istemeye istemeye.. bende napıyorum
o gün bugündür gelip gitmiyorum benim hastalığımı keyfi gören bir insana dua ettim aynı dert senide bulsunda gör keyfiyi bu konuda çok hassasım ve evlendikten sonra oldu bu rahatsızlık....
ve bunu benim yüzüme söylediği gün başkalarının gelinlerinin çok itaatkar olduundan bahsetmezmi yüzüne dedim ben senin evine gelinmez yemeğin yenilmez cimrisin diye çok mutluyum bunu yaptığım için en azından
yani canım arkadaşım sana tavsiyem eşin ne kadar senin eşinde olsa görmezden gelebiliyo anne babasına karşı bazı olayları büyütmüyo
sana düşüyoo burdaa kapama ağzını aç ve konuş Haksızlığa susulmaz
kayınederin ayrı eve çıkmanıza karışamaz
bunu dile getir
sen köle değilsin
ayrı eve çık kurtul
Önceki konularını da okudum bazı yerlerde haksız buldum seni bazı yerlerde de üzüldüm. yanlış anlamazsan birşeyler diycem.
Bir kere şunu göz ardı ediyorsun sen eşine evlenmeden "bir an önce evlenelim ailenle yaşarız nolucak" diye ısrar ederken aslında kv kp ye emrivaki bir şekilde bu isteğini dayatmış oldun.kendi evlerinde 3 kişilik hayatları varken o düzeni değiştirmek zorunda kaldılar.
evlerine kabul etmeleri yetmedi arabalarını da kendi malınmış gibi istediğin an alma hakkına sahip olduğunu düşünüyorsun. sabah başbaşa kahvaltı yapıyorlar geziyorlar tozuyorlar diye laf ediyorsun. evlerinde yaşıyorsun yemeklerini yiyorsun ama bir ütülerini yapmaktan şikayet ediyorsun.
bu konudaki davranışları da dahil sana kötü davranışlar sergilediklerini hiç düşünmüyorum. ama sen kendi kendine mağdur edebiyatı yapıyorsun. onlara karşı kinle dolduruyorsun kendini.
böyle kendini onlardan soğuttukça o ev sana zindan olur. bunun yerine daha uyumlu olmaya çalışsan, herşeyi kafana takmasan daha iyi olmaz mı?
sonuçta işe de girsen para biriktirip ev alman için onlarla kalman gerekecek.
çok sinir bozucu cnm yaa alahtan ayrı evin var bak kızıdğında gitmeyebiliorsun
gitme de evinde yak ışığını otur
karışamaz evet ev alma durumuna gelim ozamanda bişe derse babam girck devreye
girsin cnm bazen senin ailen aranız kötü olmasın diye sakın girmemezlik yapmasın
bu her insan için geçerli değil
sahipsiz sanıyorlar hayatta senin ailen öle düşünürse ezdikçe eziyorlar tecrübeyle sabit
ben hep kendimi savunmuşumdur eşimin haraketini ailem yanlış anlamıştır aileme karşı savunmuşumdur
vesaire ailemin hareketini eşim yanlış anlayınca ailemi savunmuşumdur
bu kayın pederi bile savunmuşumdur haklı bulmuşumdur ilk zamanlar ama suratına bu lafları duyunca saatlerce kendimi hırpaladım
olan sana oluyoo senin ailen senin hep yanında olmalı bu çok önemli bu süreçte
babam normalde bana çok düşkündür ama bu konuda beni yalnız bırakıyor eşimin yanında özellikle bana ne işiniz var ayrı evde oturun falan diyor onlar ii insanlar diyor..ya tamam iyiler de sorun bu değilki sorun benim ayrı düzen istememde ....babam böle diyerek eşime cesaret verdi kredi çekip ev almaktan vazgeçti saolsunlar para biriktircekmiş artık kaç sende birktircekse ev parasınıdün annemle telde konuşuodum babamda annemin yanında...bizim üst katta ev satılıo ondan bahsediom anneme babamda ordan beri bi bağardı "ya parası mı varda ev alacakmış yaaa" diye hemen kapattım teli şimdi kendimi daha yanlız hissediyrorum
yok cnm kesinlile istemiyorlar da babamında derdi para biriktirmemiz en az evin yarısınıCnm ailenle ciddi ciddi konuşmalısın onlar senin annen baban mutsuz olmanı istemezler kötü olmanıda istemezler elbette:26:
Niye kayinpederinin giysilerini sen utuluyorsun canim kocaninkileri utule cekil kenara. 5 senedir esimin ailesiyle yasiyorum 1 kere kayinpederin gomlegini utuledim ondada kayinvalidem ameliyat olmustu. Daha 4 -5 aylik gelinsin ama herseye el atmissin sende. Biraz cek kendini canim ya karisi ne ise yariyor o evde herkes yerini bilsin canim.
sen yine de yapman gerkeni yap ki yarın öbürgün knuşmasınlar vay efendm senn karın bnm elbiselermi ütülemedi saygısızlık etti diye. yapmak zorunda değilsn denileblr ama sırf onların ağızlarına laf verme diye yap bnce.
E tabi yapamiyorsa ayri ben sana yiktilar sandim :)
canım neden aynı evda yaşamayı kabul ettin aklım almıyor bu mantığı, maddi imkanszlık mı vardı
adamın işi varsa nasıl versin arabasını
ama gıcıklığına yaptıysa orası ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?