kayınpedere sinir oldum bakarmısınız

ayy icim sisti vallahi
ne zor ismis bu birarada oturmak
yalniz birsey diycem herzaman biri alttan almasi gerekir, o sen olma
birak kv ve kp senin derdini nazini ceksin senin altindan alsinlar sen yapma, bu zamanda yaramiyor iyilik ben oyle biliyorum oyle yapiyorum
sana koly gelsin canim Allah sabir versin

çok sinir bozucu cnm yaa alahtan ayrı evin var bak kızıdğında gitmeyebiliorsun
gitme de evinde yak ışığını otur
karışamaz evet ev alma durumuna gelim ozamanda bişe derse babam girck devreye

ben yeni üyeyim uzun zamadır takip ediyorum bazen kızarak bazen gülerek okuyorum herkes umarım sorunlarını çözecek gücü kendide bulur bazen çözüm bizde sanırım önemsemekle onları en büyük üzüntüyü biz yaşıyoruz

Agzina saglik canim aynen bende katiliyorum sana... konu sahibi o evde kalmaya esini ikna etmisse, esinin ailesine de iyi davranacak ben konu sahibinin yerinde olsaydim o utuyu yapardim, sirf esimin hatri icin, insanlik bende kalsin derdim yukarda Allah göruyor neyin ne oldugunu... yarin birgun bizde kaynana olacagiz, gelinimiz böyle bisey bize de, yapsa uzulmezmiyiz??? sunu da, unutmamak gerekir ki , ne ekersek, onu bicecegiz....

çok sinir bozucu cnm yaa alahtan ayrı evin var bak kızıdğında gitmeyebiliorsun
gitme de evinde yak ışığını otur
karışamaz evet ev alma durumuna gelim ozamanda bişe derse babam girck devreye

girsin cnm bazen senin ailen aranız kötü olmasın diye sakın girmemezlik yapmasın

bu her insan için geçerli değil

sahipsiz sanıyorlar hayatta senin ailen öle düşünürse ezdikçe eziyorlar tecrübeyle sabit

ben hep kendimi savunmuşumdur eşimin haraketini ailem yanlış anlamıştır aileme karşı savunmuşumdur
vesaire ailemin hareketini eşim yanlış anlayınca ailemi savunmuşumdur
bu kayın pederi bile savunmuşumdur haklı bulmuşumdur ilk zamanlar ama suratına bu lafları duyunca saatlerce kendimi hırpaladım

olan sana oluyoo senin ailen senin hep yanında olmalı bu çok önemli bu süreçte

Ben herzaman ev üstüne ev olayına karşı olmuşumdur...

neden bu durumu kabul ettin arkadaşım neden 1 2 sene daha sabredip kendi evinize çıkmadınız eşiniz 1100 maaş alıyormuş bu çok iyi bir rakam valla benim eşim mesailerle o parayı alamıyor ona rağmen kirada oturuyoruz kuru ekmek olsun ama huzurum olsun biraz mantıklı olmak gerek bu gibi şeyleri yaşamaktan vazgeçin hı eğer kabul ediyorsanızda aynı evde yaşamayı ozaman k bakmayın ama bazı şeyleri görmezden gelmek zorundasınızdır.. ben olsam ütüyüde yapardım arabayıda 1 kere isterdim vermezsede bukadar büyütmezdim çünkü babamdan örnek vereyim eşyaları kendine çok kıymetlidir ne isterseniz ben getireyim götüreyim ama bnden araba istemeyin veremem demiştir hep adamın yapısı bu eşyalarını birine emanet etmeyi sevmez karısını kızlarınıda birilerinde yatılı onsuz kalmalarını istemez yani yapısı öyle olabilir yada uyuz biri olabilir sen artık oevde yaşıyorsun akıllı bir şekilde ilerlemek zorundasın evet kolay değil senin için çünkü sen hizmetçi gibisin şu an onlar büyük en çok işi sen yaparsın kolay değil o yüzden suçlu yada suçsuz ol bunları çekiceksin yine dediğim gibi sen o evde kalmayı kabul ederek bunları yaşamayıda kabul etmiş oluyorsun ÇÜNKÜ EV ÜSTÜNEEE EV OLMAZZZZZZZZZ

babam normalde bana çok düşkündür ama bu konuda beni yalnız bırakıyor eşimin yanında özellikle bana ne işiniz var ayrı evde oturun falan diyor onlar ii insanlar diyor..ya tamam iyiler de sorun bu değilki sorun benim ayrı düzen istememde ....babam böle diyerek eşime cesaret verdi kredi çekip ev almaktan vazgeçti saolsunlar para biriktircekmiş artık kaç sende birktircekse ev parasını dün annemle telde konuşuodum babamda annemin yanında...bizim üst katta ev satılıo ondan bahsediom anneme babamda ordan beri bi bağardı "ya parası mı varda ev alacakmış yaaa" diye hemen kapattım teli şimdi kendimi daha yanlız hissediyrorum

Cnm ailenle ciddi ciddi konuşmalısın onlar senin annen baban mutsuz olmanı istemezler kötü olmanıda istemezler elbette:26:

Son düzenleme:
Niye kayinpederinin giysilerini sen utuluyorsun canim kocaninkileri utule cekil kenara. 5 senedir esimin ailesiyle yasiyorum 1 kere kayinpederin gomlegini utuledim ondada kayinvalidem ameliyat olmustu. Daha 4 -5 aylik gelinsin ama herseye el atmissin sende. Biraz cek kendini canim ya karisi ne ise yariyor o evde herkes yerini bilsin canim.

canım nasıl ayırayım ayıp değilmi ama
bikaç kere öle yapayım dedim hiç olmadı kaynanam kızkardeşi her bize geldinde eniştenin ütüsü var ya daha dedi gelen kadında laf soktu siz nie yapmıonuz die..olmuyo yani bende artık yapıyom görmcem varken yapmıodum sadece onunkini de ayrımak olmazdı mecburda değildim hiçbirinkini yapmıodum eşiminkini odamda gizli gizli yapıodum şimdi görümce gitti rahatladım biraz

Son düzenleme:
Niye ayip olsun ki ben camasirlari toplarim kaynanaminkileri odasina koyarim bizim utulenecekleri utulerim. Kusura bakmasinlar valla butun isi ben yapacam onlar yatacak hizmetci almadilar eve. Sen bastan hata yapmissin canim butun ev islerini eline almissin izin verde kaynanda birseyler yapsin evin hanimi sen degilsin o.

sen yine de yapman gerkeni yap ki yarın öbürgün knuşmasınlar vay efendm senn karın bnm elbiselermi ütülemedi saygısızlık etti diye. yapmak zorunda değilsn denileblr ama sırf onların ağızlarına laf verme diye yap bnce.

E baştan alıştırmış bir kere şimdi keserse olmaz tabiki. Ama bence çaktırmadan iş yükünü azaltması lazım evin hanımı kendisi gibi davranıyor arkadaş.

pederin ütülerini ayırmak olmaz yinede..kaynanam ütü yapamıor o kıyafetlerini ütületmez zaten.eşiminkilerin yanında babasınında bir iki gömleğini ütülüyorum elime yapışmıyo.ha ilk başlarda yapmıodum .kaynanamda birilerini çağarıp ütületiyodu .benimd zoruma gidiodu nedense .şimdi yapıom ya napim sewap olur

canım neden aynı evda yaşamayı kabul ettin aklım almıyor bu mantığı, maddi imkanszlık mı vardı
adamın işi varsa nasıl versin arabasını
ama gıcıklığına yaptıysa orası ayrı

canım neden aynı evda yaşamayı kabul ettin aklım almıyor bu mantığı, maddi imkanszlık mı vardı
adamın işi varsa nasıl versin arabasını
ama gıcıklığına yaptıysa orası ayrı

benimde şimdi aklım almıyor canım çok pişmanın zaten kendi değerimi bilemedim
gıcıklına yapmıyor da bizim gezmemeiz onlara batıyor özellikle kaynanamın

Gercekten çok zor bir durum allah yardımcın olsun ama bence herşey eşinde bitiyo çünkü yaparım veya yapacağım dese ailesi artık ona karışmaz karışamazlarda belliki eşin bu durumda ailesine karşı çok sessiz kalmış eşini ayrı ev konusunda bişekilde ikna etmeye uğraş derim bu zamanları bidaha bulamazsınız cünkü daha yeni sayılırsınız etraftakilerin de yardımcı olması gerekirken ıyıce sanırım üstüne yitiyolar çok tuhaf.allah yardımcın olsun gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…