Kayınpederim çocuğuma zarar verdi

Bilemiyorum , net bir cevabı yok . O da beklemiyordu bu şekilde kp yapacağını. Tepki vereceğimden de sakladı belki . Bilemiyorum . Bildiğiniz gibi oldu .
Adam sizden saklayip o dk anne babasini evden gonderip gorusmeseydi yine bir yerde hakli olabilirdi cocuk size soyleyene kadar kocanizin her halttan haberi varmis belki devamida gelecekti cocugunuz ve komsular konusmasaydi kocanizin babasindan farki yok

Nesi pes pardon, ay tamam sen böyle devam, yok bende mantıklı yorum.
Bu mu yani , pes kfkfkf
Elissa senin şu serin ruh halinin çeyreği bende olsa birçok hastalığım olmazdı sanırım. :KK53:
Bacım bak, seni üzmek için yazmıyorum. Bak şimdi, çocukların apartmanda sesleri duyulacak şekilde dövülmüşler. Hıh, bak burada tamamız. Bu dövülme esnasında kocan da bu dayaklara şahit olmuş. Ve engellemek için hiçbir şey yapmamış. Bunda da tamamız di mi?
Şimdiii bak geliyoruz en önemli kısma, kendi çocuğu dayak yerken engel olmayan bir baba ile onları döven dede arasında bir fark yok.

Şimdi millet de diyor ki ha dövmüş, ha dövülürken seyretmiş; sen bu kocayı niye affettin? Hani kocam dövmez, şiddete meyilli değil diyorsun ya, hah işte üyeler de diyor ki seyretmekle dövmek arasında fark yok. Anladın mı?
Devam ettim çünkü ailem var bu insanla sonuçta ve çocuklarım . Üzülüyorum tabi aklıma gelince yaptığı. Ve uzun zamandır birlikteyiz . Unutmaya çalışıyorum olmuyor işte , burada paylaştım.

Devam ettim çünkü ailem var bu insanla sonuçta ve çocuklarım . Üzülüyorum tabi aklıma gelince yaptığı. Ve uzun zamandır birlikteyiz . Unutmaya çalışıyorum olmuyor işte , burada paylaştım.
İyi bacım, çocuk senin çocuğun sonuçta.
Ama bir daha aynısı olsa kocan yine evladının dayak yemesine göz yumar mı? E bunun cevabını sen de biliyorsun zaten.
Benim çocuğum yok ama çocuk yapacak olsam babasının onu her şeyden korumasını isterim. Gerekirse kendinden bile korumalı çocuğumuzu. Çocuğumuz doğunca her şeyin önüne geçmeli, benim anasının babasının bile önüne geçmeli. Olması gereken bu.
Sen arkanda dağ gibi durmayacak, evladını korumayacak biriyle devam edeceksen sen bilirsin. Ama gerçekleri bilerek devam et.

İyi bacım, çocuk senin çocuğun sonuçta.
Ama bir daha aynısı olsa kocan yine evladının dayak yemesine göz yumar mı? E bunun cevabını sen de biliyorsun zaten.
Benim çocuğum yok ama çocuk yapacak olsam babasının onu her şeyden korumasını isterim. Gerekirse kendinden bile korumalı çocuğumuzu. Çocuğumuz doğunca her şeyin önüne geçmeli, benim anasının babasının bile önüne geçmeli. Olması gereken bu.
Sen arkanda dağ gibi durmayacak, evladını korumayacak biriyle devam edeceksen sen bilirsin. Ama gerçekleri bilerek devam et.
Kocası çocuklen o dayağı çok yediği için kanıksamış herhalde

Elissa senin şu serin ruh halinin çeyreği bende olsa birçok hastalığım olmazdı sanırım. :KK53:
Bacım bak, seni üzmek için yazmıyorum. Bak şimdi, çocukların apartmanda sesleri duyulacak şekilde dövülmüşler. Hıh, bak burada tamamız. Bu dövülme esnasında kocan da bu dayaklara şahit olmuş. Ve engellemek için hiçbir şey yapmamış. Bunda da tamamız di mi?
Şimdiii bak geliyoruz en önemli kısma, kendi çocuğu dayak yerken engel olmayan bir baba ile onları döven dede arasında bir fark yok.

Şimdi millet de diyor ki ha dövmüş, ha dövülürken seyretmiş; sen bu kocayı niye affettin? Hani kocam dövmez, şiddete meyilli değil diyorsun ya, hah işte üyeler de diyor ki seyretmekle dövmek arasında fark yok. Anladın mı?
Adam pişman da değil, el mecbur düzenim bozulmasın diye susuyor. Adamın en iyi bildiği şey gücü yetmediği yerde susmak. Konu sahibi şurda haklı, kimse güvenemez böyle birine, içi içini yer böyle, o zaman korumayan şimdi bişey olsa şimdi de korumayacak çünkü. Niye affettinden çok nasıl affettin, adam ne yaptı da affettin, hani diyosun ya gidecektim maddi bağımlılığım yoktu, gitme diye bişey yapması gerekiyodu işte biz o kısımdayız.

Adam pişman da değil, el mecbur düzenim bozulmasın diye susuyor. Adamın en iyi bildiği şey gücü yetmediği yerde susmak. Konu sahibi şurda haklı, kimse güvenemez böyle birine, içi içini yer böyle, o zaman korumayan şimdi bişey olsa şimdi de korumayacak çünkü. Niye affettinden çok nasıl affettin, adam ne yaptı da affettin, hani diyosun ya gidecektim maddi bağımlılığım yoktu, gitme diye bişey yapması gerekiyodu işte biz o kısımdayız.
Ben olsam ben de güvenemezdim. Ben biraz geri kafalıyım bu konularda, yanımdaki adam her türlü şiddete karşı şemsiye gibi koruyacak beni. Ağır çantaları da taşıyacak, sandalyemi de çekecek, kapımı da açacak. :KK53: Suskun, korkak kedi gibi her şeyi seyredecekse ohoooo işimiz var.

Ailen var öyle mi? Kendinizi ne zannederek bu evliliğe devam ettiniz bilmiyorum ama çocuklarınızı bahane etmeyin. Bu çocuklar ilerde büyüdüklerinde şiddet görüp kapınıza gelemeyecekler, babası böyleyken, size asla ama asla güvenmeyecekler, çocukken gördükleri şiddetin hesabını soramayan kadın olarak kalacaksınız akıllarında.
Kızıma dedesinin vurduğunu babasının izlediğini düşünemiyorum bile değil evimde kalmak, değil soyadında kalmak doğduklarına pişman ederdim onları.
Tutup 2 hafta sus pus kalmışsınız, kocanızla öyle bal şeker olmuşsunuz ki her şey bitmiş bi memeleriniz kalmış.
Memelerinize verdiğiniz değeri damağı yırtılan kızınıza verseydiniz keşke

Koca güzelliyo gibi olacak ama bu konuda da bi zahmet olsun. Benim kocam doğduğuna pişman eder adamı böyle bişey olsa. Susup, saklayıp, üstüne bi de bana baktırmaz bunu yapanları. Yapması gereken buydu işte. Kendinizi avutamıyorsunuz, adam kendini affettirmek için yeteri kadar şey yapmamış, sizin en büyük derdiniz bu.
Katip koca güzellemesi değil ki baba olan baba böyle durumda panter olur o adamın başına dünyayı yıkar.Konu sahibinin kocası , yılan gibi kıvrılıp izlemez....

Ailen var öyle mi? Kendinizi ne zannederek bu evliliğe devam ettiniz bilmiyorum ama çocuklarınızı bahane etmeyin. Bu çocuklar ilerde büyüdüklerinde şiddet görüp kapınıza gelemeyecekler, babası böyleyken, size asla ama asla güvenmeyecekler, çocukken gördükleri şiddetin hesabını soramayan kadın olarak kalacaksınız akıllarında.
Kızıma dedesinin vurduğunu babasının izlediğini düşünemiyorum bile değil evimde kalmak, değil soyadında kalmak doğduklarına pişman ederdim onları.
Tutup 2 hafta sus pus kalmışsınız, kocanızla öyle bal şeker olmuşsunuz ki her şey bitmiş bi memeleriniz kalmış.
Memelerinize verdiğiniz değeri damağı yırtılan kızınıza verseydiniz keşke
Meme deme kızıyo

Meme deme kızıyo
Yani benim hayalimde canlanmıyor bile komşular gelecek diyecek ki kızını dövüyorlar, kocam izliyor bide bana ailesini savunuyor, orada saniye duramazlardı. Herkes sinir krizi geçirdim diyor milletin sinir krizi dediği bayılmak heralde yada bende var çatlaklık, yıkardım ortalığı ya o kayınpederi elimden kim alabilirdi düşünemiyorum.
O çocuklar yediği dayakla kaldı, konu sahibide alsın kocasını ve memelerini otursun mutlu mutlu.

Hayretler içindeyim açıkçası . Herkesin yorumuna saygım var . Sonuçta burada açtığım konu yaşadığım olay. Eşimin ailesi ile . Boşanman gerekiyordu diyenlere de saygım var . Ama bu şekilde ağır eşitiri. Özelikle bu olayın meme ameliyatım ile bağlaştırmanız. Bu olay bir sene önce oldu , ameliyatım 2 ay önce.
Eşimle boşanmadım ve ayrılmadım , birlikteyiz .
Bence yorum yapılmasın çünkü çok çirkin hall almaya başlıyor.

hala eşimin ailesi ile sorunum diyorsunuz.
hayır deseniz ki kp ile sorunum savunduğunuz şeyin bir manası olacak.
kv ile ne sorununuz var?
kadının yapmadığını eşinizde yapmamış.
eşi affedip kv ile görüşmemek nasıl bir mantık hala onu anlamaya çalışıyorum.
birini affedince diğerinide affetmeniz lazımdı suç aynı suç çünkü.

Ay dehşet ya resmen kayinvalidende kayinbabanda eşinde . Sen işten gel ekstra altını temizle banyosunda yaptir gocunma onlar da evladina bunu yapsın hepsi birbirinden beter. Ama en suçlusu esin malesef o gün farkedecek boyuta ulaşmasaydi belkide oyle devam edecekti. Insaallah eşin kendisine ceki duzen vermis ve güvenini kazanmıştır..

Back
X