• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınpederim Hastanede, Eşim Onun Yanında Nöbetçi...

O zaman ben size taş atıyorum şu an, asıl sizin zayıf kişiliğiniz var herkese saldırıyorsunuz.

Şimdi siz bana çiçekle gelin.

Taşla gelirseniz zayıf kişiliğiniz olduğunu kanıtlamış olursunuz unutmayın

ben kimseye taş atmadım ki şimdiye kadar
sadece gerçekleri söyledim, daha doğrusu düşüncelerimi söyledim
karşı taraf taş atmak gibi algılıyorsa bunu, bu onun sorunu
dobra olmak başka taş atmak başka

Ve bunu yaptığınızda, kötülük düşünmediğinizde, intikam almadığınızda öyle şeylerle karşılaşıyorsunuz ki.
O insanlar eziliyor karşınızda.
Hayat size tüm güzelliklerini sunuyor.
Başarabilene tabi

evet, bende bunu söylemek istemiştim ama ben biraz kabayım galiba :ssz:

Dobralık zayıf karakterlisin demekse, ben de sana dobra oldum o zaman.
Burada insanların sinirleri senin dobralığın yüzünden geriliyorsa ben de sana diyorum aynısını, zayıf karakterlisin Carrie

Dobralık zayıf karakterlisin demekse, ben de sana dobra oldum o zaman.
Burada insanların sinirleri senin dobralığın yüzünden geriliyorsa ben de sana diyorum aynısını, zayıf karakterlisin Carrie

dobralık başka, sırf gıcıklık olsun diye kötülüğe kötülükle karşılık vermek başka şey
lütfen karıştırmayalım

Son düzenleme:
Bunun yaşla alakası olduğunu düşünmüyorum..39 yaşında biri olarak... Yorgunluk öyle uyumakla kolay kolay geçmez..Ki uyumak için zamanı bile olmayabilir esnek olmayan mesaisi varsa...Zaten çalışmıyorken ilk ameliyatında gitmiş..İkinci küçük operasyon için telefonla araması bile gayet nezaket sahibi olduğunu gösteriyor konu sahibinin...

Olur mu hiç arkadaşım, yaşlı biri , genç birinin verdiği performansı mı verir ? Mesela siz 20 yaşlarınızdaki güçte misiniz ? Ben değilim açıkcası. Ama genç insan öyle midir ? Taşı sıksa suyunu çıkarır, uykusuzluğa da dayanır, yorgunluğa da.

Ben 20 li yaşlarımda haftasonu için Didim'e , Foça'ya gider gelirdim hemde otobüsle. Şimdi havaalanı olmayan yere tatil için bile olsa gitmiyorum.

Kardeşimiz genç, sırf hatıra binaen bile olsa gidip gelebilirdi. Kimsenin ağzınıda açtırmazdı, benim dediğim bu.

Ayrıca, kendimi sektörüm geriği yoğun çalışıyor diye adlederim. Haftada 6 tam gün üstelik deli bir mesai saatiyle 07,30- 18,30. Ve kafan huzurluysa yorgunluk yatınca geçiyor, bunun arkasındayım. Hadi yorgunluk geçmedi, geçmesin bir hafta sürsün aile büyüklerinin hatırından önemli mi ?

ama bilmiyorsun ki gerçekler taştan daha çok acıtıyor:34:

Ben de 40 yaşındayım.
2 tane bebe büyütüyorum babasız.
Çalışıyorum.
İşten kalan zamanımda çocuklarımın uyanık geçen tüm zamanında yanlarındayım. Onlar uyuduktan sonra yapıyorum ne yapacaksam.
Hafta sonları da anneciğimin babacığımla birlikte geçiriyorum zamanımı.
Ablamın oğlu mu hasta kalkıp gidiyorum yanına.
Babam kent dışında. Alıyorum çocuklarımı yanına gidiyorum.
Yorgunluk mu?
İnsan faydalı ve güzel şeyler yaptığında yorgun hisseder mi kendini.
Gönül almak nasıl da alıverir insanın yorgunluğunu...

Sırf sizinle aynı fikirde diye insanları zayıf karakterlilikle yargılayanlara dobra deyip
Aynı fikirde olmayanlara zayıf karakterli demek.
Çok başarılı....

Olur mu hiç arkadaşım, yaşlı biri , genç birinin verdiği performansı mı verir ? Mesela siz 20 yaşlarınızdaki güçte misiniz ? Ben değilim açıkcası. Ama genç insan öyle midir ? Taşı sıksa suyunu çıkarır, uykusuzluğa da dayanır, yorgunluğa da.

Ben 20 li yaşlarımda haftasonu için Didim'e , Foça'ya gider gelirdim hemde otobüsle. Şimdi havaalanı olmayan yere tatil için bile olsa gitmiyorum.

Kardeşimiz genç, sırf hatıra binaen bile olsa gidip gelebilirdi. Kimsenin ağzınıda açtırmazdı, benim dediğim bu.

Ayrıca, kendimi sektörüm geriği yoğun çalışıyor diye adlederim. Haftada 6 tam gün üstelik deli bir mesai saatiyle 07,30- 18,30. Ve kafan huzurluysa yorgunluk yatınca geçiyor, bunun arkasındayım. Hadi yorgunluk geçmedi, geçmesin bir hafta sürsün aile büyüklerinin hatırından önemli mi ?

Ben yaş konusunu başka bir açıdan düşünerek yorum yapmıştım ...

Siz benim için birşey demediniz ama bahsettiğiniz konunun içeriği benimle ilgili..
Zayıf karakter meselesinden bahsediyorum

sen farklı yerden yaklaşıyorsun.ben genel yazmıştım:34:

Back
X