• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınpederim para istedi

bi an benim elti zannettim seni, o da bana taktı kafayı evlendiğimizden beri yok ona bu yapıldı yok onların evi daha güzel, çok komiğime gidiyor böyle şeyler

12 bilezikmi daha ne olsun allah gözünüzü doyursun 1 bilezik takamayanlar var eltinizle yarış ediceğinize bence halinize şükür edin derim yoksa böyle yarış gibi eltim bu kadr aldı ben az aldım vs. gibi kafayı yersiniz kusura bakmayında.

vay anasını arkadaş 12 altın bılezık gremseler çeyrekler havada uçusuyor ama az takılmış daha bunlar ne yapsın ıstersen butun mal varlıklarını versinler senın ustune

evlenır evlenmez altınıza araba vermışler de

geri almışlar arabasız kalmışsınız amanın otobuse dolmuşa bınıverın ne olacak

kımısı 2 gr altın ıster kayınvalıde carlar

burada 12 bılezık verılmış gelıne yetmıyor

ama altınlarınıda verme sakın :20:

kendileri alsınlar

alirem, şuan için yapacağınız şeyş bilemedim fakat bundan sonra elinizden geldiğince, geldiğinden fazla ailenizle bu konularda birşey paylaşmayın.

Bu doğru bir yaklaşım değil..İster istemez bazı kız aileleri gereğinden fazla tepki gösterip kadını yanlış yönlendirebiliyorlar, çünkü duygusal yaklaşıyorlar.

Bir kadın çok sıkıştığında çıkılacak yol bulamadığında ya da evliliği son noktadayken ailesini kendi çekirdek ailesinden haberdar etmelidir.

Eşinizlede konuşurken ''ailem böyle diyor'' demeyin derim ben.

mutlu evliliğin sırrı 3S den sonra ne biliyor musunuz arkadaşlar?

hiçbir şey o evin içinden çıkmamalı (evin lafı, parası) ve hiçbir şey o evin içine girmemeli (3. şahıslar,laf v.s..)

umarım anlamışsınızdır :34:

Son düzenleme:
artık gülüp geçmeyi öğrendim ben düğünümün ertesi günü ödünç para istemişti kayınpederım düşünebiliyormusunz düğün oldu uyuduk kalkttık para istedi ya nasıl da sinirlenmiştim ama yinede vermiştik :47:

ayrıca sinir oluyorum bende ona su yapıldı bana yapılmadı denilen seylere bir an bende seni eltim sandım :34:

konuya biraz baştan başlamak istiyorum. eşim beni istemeye geldiklerinde kayınbabam kaynımgile ne yapıldıysa dügünlerinde aynısının bizede yapılcanı söylediler neyse nişanlandık kaynananmgil nişanda geline getirilecek bohçadan getirmedi fakat eltime getirdi onu geçtim üst baş kıyafetinde eltim 3 milyarlık kıyafet aldırmış benimki 1 milyar bile etmezzzdi neyse onuda boşverdim ben , ailemde boşverdi fakat bir konuyu boşveremiyorlar dügünde takılan altın meselesi . eltime takılan altın bariz bir şekilde çok bana verilenn 12 bilezik (2 si annemgilden ) 3 kremse onuda annanem verdi birkaçda küçük çeyrek fakat birton kremse ve altın bize verilmediginden annemgil şikayetçiydi ve eşime söylemişler ben farkında degilim eşimde kaynımgil evlendigi zaman altının ucuz oldugundan çok takıldıgını şimdi ise pahalı oldugundan takılmadını söylemiş annemde tabiki birşey diyememiş ...

gel gelelim asıl konuya kayınbabamın torosu vardı evlendigimiz ilk aylar bize verildi bir anda bozuldu ve kayınbababm sattı baya bir arabasızdık fakat bir kaç gün önce kayınbababm (eltimgilin arabası var ) eltimin arabaya bindirmedigi için araba aldı ve parasını başlangıcını bize verilmeyen altınlarla ödendi devamında ise kayınbababm biraz borç bulacakmış ve eşimden 3 kremseyi ve maaşından 2,5 milyar para istedi verecek ama araba bizim üzerimize olmayacak biz ev alıncaya kadar duracak sonra araba geri verilecek bunu duyan ailem beni bugün telefon yagmuruna tuttu altınları öndüç mü alldıklarını arabanın bzim üstümüze mi olacagını felan halbuki daha eşimin maaşından para alınacagını bile demedimm :( onu desem ne olur bilmiyorum fakat annem sakınlıkla başka altın isterlerse vermememi istedi eger isterlerse ben ne yapıcammmm yardım edin böyle maddi konunun tartışmasını eşimede diyemem neolur yardım edin ...

sen eltinle böyle sidik yarışına girersen hiç bir zaman mutlu olamazsın erkek tarafına bu kadar yıkım yapılması bana göre cok yanlıs ...senin için herşey bohça altın kıyafet mi?ayrıca artık sen evlenmişsin ailen neden karışıyor sana hala ya da neden karıştırtıyorsun ? kocan çözsün ailesiyle ilgili maddiyat durumlarını ..

çok fazla hesap kitap, çok fazla maddiyat var bu konuda :50: çeyreğin sayısı, kremseler ( o da neyse ), 3 milyarlık nur yerlitaş elbisesi :1:

kayınpederiniz para istemekte hatalı da olsa, bana 12 bilezik geldi yok eltime daha çok geldi muhabbeti hoş değil...

ayyyyyyyyyyyyyyyyy arkadaşlar açıklama yapmakda GINA GELDİİİ..

eger kayınbabam bize evlemeden önce kaynımgile yapılanın aynısı sizede yapılacak demeseydi ben böyle bir kıyaslamayı düşünmezdim

çekemyen huysuz biri olrak düşünüyorsanız beni baya yanılmalardasınız eger öyle biri olsaydım eşim benle hayatta evlenmezdi çünkü bir evde iki gelin çekememezlik yaparsa gerisini siz düşününnnn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

çok fazla hesap kitap, çok fazla maddiyat var bu konuda :50: çeyreğin sayısı, kremseler ( o da neyse ), 3 milyarlık nur yerlitaş elbisesi :1:

kayınpederiniz para istemekte hatalı da olsa, bana 12 bilezik geldi yok eltime daha çok geldi muhabbeti hoş değil...

kremse aslında gremse denilen bir cumhuriyet altını gibi ama kulplu birazda pahalı bir nevi altın :D

eger kayınbabam bize evlemeden önce kaynımgile yapılanın aynısı sizede yapılacak demeseydi ben böyle bir kıyaslamayı düşünmezdim

çekemyen huysuz biri olrak düşünüyorsanız beni baya yanılmalardasınız eger öyle biri olsaydım eşim benle hayatta evlenmezdi çünkü bir evde iki gelin çekememezlik yaparsa gerisini siz düşününnnn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eltin mi seni çekemiyor :ssz:

o zamanın şartlarına göre yapılcak denmiş ama yapılamamış demek ki ....neyin garantisi var ki maddiyatın garantisi olsun

bir de bence aileni bu para işlerine karıştırma. annenler sormuşlar neden onlara yapılan size de yapılmadı diye kocana, kocan da açıklama yapmış onların zamanında altın pahalı değilmiş diye. seni ne duruma düşürmüşler bilmem farkındalar mı...

Back
X