- 6 Mayıs 2022
- 15
- 6
- 16
- 30
- Konu Sahibi egemugla08
-
Bende aynı öyle yapmaya çalışıyorum görmüyorum, duymuyorum. Kp çok fazla yalan söylediği için de eşimin ol-madığı yerde asla kp ile muhabbete girmiyorumBu tarz muhabbetlerde iş eşinizde biter. Onun tavırları rahatsız edici değilse diğerlerine b*k yemek düşer. Sizde onu görmezden gelin sadece birşey sorarsa cevap verin.
zaten eşim beni ön planda tuttuğu her şeyde bana güvendiği için kuduruyor kp ama bunu net olarak da söyleyemiyorilla konuşurlar yok senin üzerine olsun diye :)
biz ev alırken de benim teyzem destek çıkmış altınlarım vs ile alınıyordu ev
tek kuruş katmayan kp illa tapu ikinizin üzerine olsun demiş eşime
tabiki takmadık ve benim üzerime oldu
bırakın kudursun :) eşiniz nasılsa sizin üzerinize yapacak
çok teşekkür ederim :^Bazı erkekler kadının güçlenmesini istemyior hiç umursamayın devam edin işleriniz rast gelsin
öyleBence kişisel algılamayın. Adamın kadınlara genel tavrı bu. Kütüğü yontarsınız, böyle tipleri asla yontamazsınız.
Eşiniz yanınızda. Siz de onunla muhatap olmayın mümkün olduğunca.
gerçekten çok güzel konuştunuz, içimi rahatlattınız. Allah razı olsunYahu, ev araba hadi bir yere kadar anlayabilirim de, hele ki bu ekonomide işletme kıskanan insan da ilk defa görüyorum.
Vergisi var, borcu var, denetimi var, Allah esirgesin dönen çeki var, usulsüzlüğü var, batması var, çıkması var...
İşletme sahibi insan daima sorumluluk ve risk sahibi insandır.
Devir belli ekonomi belli; gencecik insanlar cesaretle yola çıkmışlar, hayırlı olsun Allah muvaffak etsin diyeceğine, abuk subuk lâflar...
Ama naçizane tavsiyem, akıllıca davranın, mümkün olduğunca muhatap olmayın, olduğunuzda da bir şey belli etmeyin, ilişkilerde kocanız önde olsun, belli ki kocanız omurgalı bir adam, hiç müdahil olmayın.
Hayırlı uğurlu olsun, Allah muvaffak etsin.
İşletme sahipliği kıskanılacak birşey değil ki zaten bu büyük bir sorumluluk vergisi algısı cezası bir sürü şey var Allah korusun .sizin adınıza ev almış araba almış gibi birşey degilki bu hiç anlam veremedimmerhabalar kızlar daha öncede farklı bir konuda yardım almıştım şu an için aklıma takılan bir konu var ve size yazmak istedim. Eşimle bir dükkanımız olduğundan bahsetmiştim size daha önce şu an da işleri büyütmeye karar verdik ama bu yeni işletmeyi eşim kendi üstüne değil benim üstüme yapmayı istedi, bununla ilgili de çalışmalara başladık. Sorun şu ki bu durumu önce eşimin ailesine sonra ise kendi aileme açtık. Benim ailem destekledi ''beraber uğraşıyorsunuz, yapın'' dediler. Eşimin ailesi ise daha doğrusu kayınpederim söyle bir cümle sarf etmiş ''emin misin onun adına yapmak istediğine, ne yapacaksan kendi adına yap'' Eşim de buna karşı baba o dediğin benim karım bana bir şey olsa her şeyim zaten karımın ona bir şey olsa benim zaten'' ve bu sözler benin çok ağrıma gitti. Eşim de olayı işte babam ailesinden öyle görmüş buradaki herkes böyle düşünür, sen takılma bir şey olmaz. Ama benim aklımdan da içimden de çıkmıyor. Dün akşam bize geldiler eşime soruyor ben namaz kılacağım nerede kılayım, abdest alacağım nereye gideyim, yani beni hiç takmıyor gibi gözüküyor. Ne yapmam gerekiyor, nasıl davranmam gerekiyor gerçekten şaştım kaldım. Sanki beni hiç istemiyorlar gibiler
bende ona anlam veremiyorum ya, sizin dediğiniz gibi söylese oğlum büyük sorumluluk bu diye ama tam tersi. Şöyle de bir durum var eşim şu an ki mevcut dükkanımızı açarken de karşı çıkmıştı olmaz yapma felan diye kazanamazsın dedi şu an ki kazancı gördüğü için dükkanı destekliyorİşletme sahipliği kıskanılacak birşey değil ki zaten bu büyük bir sorumluluk vergisi algısı cezası bir sürü şey var Allah korusun .sizin adınıza ev almış araba almış gibi birşey degilki bu hiç anlam veremedim
Bazen yasli insanlara laf anlatması çok zor oluyor bosverin takılmayın hiç ..hayırlısı olsun yeni işiniz Allah utandirmasinbende ona anlam veremiyorum ya, sizin dediğiniz gibi söylese oğlum büyük sorumluluk bu diye ama tam tersi. Şöyle de bir durum var eşim şu an ki mevcut dükkanımızı açarken de karşı çıkmıştı olmaz yapma felan diye kazanamazsın dedi şu an ki kazancı gördüğü için dükkanı destekliyor
Burda konu tapuda degilki birde o var..dükkanın işletmeciliği hanımefendinin üstüne yapılıyor sadece..tapu olsa kimbilir neler diyecekçok mu önemli ki hanginizin üzerine olduğu da her iki aileye de danışıyorsunuz. Haberleri bile olmasa laf söz de edemezler. Ama sorunca illa fikrini söyler adam da. Eski insanların böyle düşünmesi normal. Şu tapu işleri neden bu kadar önemli oluyor anlamıyorum biz de bir ev bir dükkan aldık eşimle ikimiz de kendi üzerimize almak istemedik uğraşmamak içinherkes birbirine itekliyor en sonunda eşim aldı. Boşanma durumunda zaten yarı yarıya paylaşılıyor, e normalde de zaten eşinden habersiz satıp yemezsin parayı. Bu kadar önemli olan ne kaçırdığım bir şey mi var acaba?
Bu kıskançlık değil, adam ömrü boyunca böyle görmüş böyle yaşamış ve onun normali bu. Evinize geldiğinde oğlundan yardım istemesi de size karşı garezi olduğu için değil, oğlunu tabi ki daha yakın bulduğu için ondan istiyor. Boşuna kendinize dert türetmeyin.merhabalar kızlar daha öncede farklı bir konuda yardım almıştım şu an için aklıma takılan bir konu var ve size yazmak istedim. Eşimle bir dükkanımız olduğundan bahsetmiştim size daha önce şu an da işleri büyütmeye karar verdik ama bu yeni işletmeyi eşim kendi üstüne değil benim üstüme yapmayı istedi, bununla ilgili de çalışmalara başladık. Sorun şu ki bu durumu önce eşimin ailesine sonra ise kendi aileme açtık. Benim ailem destekledi ''beraber uğraşıyorsunuz, yapın'' dediler. Eşimin ailesi ise daha doğrusu kayınpederim söyle bir cümle sarf etmiş ''emin misin onun adına yapmak istediğine, ne yapacaksan kendi adına yap'' Eşim de buna karşı baba o dediğin benim karım bana bir şey olsa her şeyim zaten karımın ona bir şey olsa benim zaten'' ve bu sözler benin çok ağrıma gitti. Eşim de olayı işte babam ailesinden öyle görmüş buradaki herkes böyle düşünür, sen takılma bir şey olmaz. Ama benim aklımdan da içimden de çıkmıyor. Dün akşam bize geldiler eşime soruyor ben namaz kılacağım nerede kılayım, abdest alacağım nereye gideyim, yani beni hiç takmıyor gibi gözüküyor. Ne yapmam gerekiyor, nasıl davranmam gerekiyor gerçekten şaştım kaldım. Sanki beni hiç istemiyorlar gibiler
İşletmeyi üstüne almak mantıklı değilmerhabalar kızlar daha öncede farklı bir konuda yardım almıştım şu an için aklıma takılan bir konu var ve size yazmak istedim. Eşimle bir dükkanımız olduğundan bahsetmiştim size daha önce şu an da işleri büyütmeye karar verdik ama bu yeni işletmeyi eşim kendi üstüne değil benim üstüme yapmayı istedi, bununla ilgili de çalışmalara başladık. Sorun şu ki bu durumu önce eşimin ailesine sonra ise kendi aileme açtık. Benim ailem destekledi ''beraber uğraşıyorsunuz, yapın'' dediler. Eşimin ailesi ise daha doğrusu kayınpederim söyle bir cümle sarf etmiş ''emin misin onun adına yapmak istediğine, ne yapacaksan kendi adına yap'' Eşim de buna karşı baba o dediğin benim karım bana bir şey olsa her şeyim zaten karımın ona bir şey olsa benim zaten'' ve bu sözler benin çok ağrıma gitti. Eşim de olayı işte babam ailesinden öyle görmüş buradaki herkes böyle düşünür, sen takılma bir şey olmaz. Ama benim aklımdan da içimden de çıkmıyor. Dün akşam bize geldiler eşime soruyor ben namaz kılacağım nerede kılayım, abdest alacağım nereye gideyim, yani beni hiç takmıyor gibi gözüküyor. Ne yapmam gerekiyor, nasıl davranmam gerekiyor gerçekten şaştım kaldım. Sanki beni hiç istemiyorlar gibiler
Bunu yazmaya gelmiştimİşlerin büyüyeceğini konuşmanız tamam da kimin üzerine ne olacağını açıklamak zorunda değilsiniz ki, ne gerek vardı?
Ayrıca eşiniz babasıyla olan konuşmayı neden gelip size anlatıyor? Hayır böyle anlatıp anlatıp sonrasında ailelerine de saygı, hürmet bekliyorlar.
Şimdi siz o lafından sonra her şeyine dikkat edeceksiniz adamın ve mutlaka bulacaksınız bir şeyler. Erkeklerin müthiş ilişki yönetme şekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?