Kayınpederim ve kıskançlıkları

Kardeş sen diğer konundaki problemi çözebildin mi? Sürekli kv'nin evine gitme olayını

Benim anlamadigim boyle bi durumu neden ailelere soyluyorsunuz ki
Onlar artik veliniz degil
Sizin ya da esinizin uzerine olmasi kimseyi ilgilendirmez
Bilgi veriyorsaniz her turlu yoruma da acik olmalisiniz
Katılıyorum size, ne kadar çok detay verilirse o kadar karışan olur. Biz eşimle bir şey alınacaksa alıyoruz, sonra gerekirse söylüyoruz.

Kardeş sen diğer konundaki problemi çözebildin mi? Sürekli kv'nin evine gitme olayını
çözdüm çok büyük bir kavga ettik şimdi ne onlar çağırıyor ne de benimki gidelim diyebiliyor. Gidince de gözü saatte hadi gidelim diyip duruyor çok şükür. Haftada bir iki saat gidiyoruz o kadar

Eşiniz gereken cevabı vermiş ve arkanızda durmuş zaten. Bazı insanların köhnemiş zihniyetlerini değiştirmemiz mümkün değil maalesef. Kayınpederinizle ilişkinizi saygı çerçevesinde ve mesafeli biçimde sürdürebilirsiniz. Böyle insanlar için de canınızı sıkmayın, boşverin geçin. Bol kazançlar dilerim.

Ayy eşiniz cok tatlı ya kıyamam ne güzel konusmus babasına ne onu incitmiş ne sizi böyle düşünceli efendi eslerin kıymetini bilmeli allah daim etsin. Siz kpy yine de normal yaklasın size karsı yabancı düşüncelerini çürütmeye calısın . Takılmayın olanilr benm kaynbabada esime sorar tuvalet nerde vs diye kaynana da bana sorar olabilir yani o rahatlık acısından ogluna soruyordur ben de bazen öyle kaynvalideye sorarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…