Merhaba arkadaşlar benim sorunum kayınpederim. Eşimin ailesiyle pandemiden dolayı uzun zaman sonra bu akşam görüştük oturmaya gittik. Benim kayınpederim inanılmaz çok ve çoğu kez boş konuşur temcit pilavı gibi bişey anlatır durur herkes onu dinleyecek. Çoğu şeye müdahale eder etrafındaki insanların düşünmesi gereken şeylere yorum yapmaya bayılır. Bu akşam da öyle ilk gittiğimde biraz mesafeli olayım muhabbetlere kısa dahil olayım dedim ama kasmayıp bende muhabbet ettiğimde hemen pişman oluyorum. Annem babamlarla yakın oturuyorlar onlarla ilgili bile yok annen şunu yaptı baban pandemiden dolayı hassas gereksiz muhabbetler. Yahu biliyorum öyle ay var ya eve gelince aklıma geliyor konuştuklarımız sinir oluyorum okadar herşeyi biliyor ki. İşin kötüsü kayınvalidem oğlu alışmış artık yeter demiyor aslında kötü niyetli değil çoğu kez biliyorum ama bencil öyle alışmış işin kötüsü öyle alıltırmış etrafındakilere de. Hamileyim bu arada o konuda bana iyi davranır ne bileyim maddi konuda yardımcı olmak ister biz istemesek te olur da. Ama şu çok konuşmaları herşeyi ben bilirim havaları Allahım dayanamazsın. Nasıl geriyo beni bu durum nasıl serinletsem içimi bilemiyorum