- 30 Ekim 2017
- 921
- 1.025
- 113
- Konu Sahibi AlisVolatPropriis
Merhaba canlar. Ailemden 1.5 saatlik mesafedeki bir ildeyiz. Dün babamın saldırıya uğradığını haber alıp apar topar geldik. Korneasında çizikler var, kaşında dikişler var gözü mosmor onun dışında Allaha şükür iyi. Önceki konularımdan bilenler bilir belki, ailemle eş ailesi arasında hafif bir soğukluk var eskiye nazaran. Ailem mesafe koydu onlara karşı. Dün gece kaldık şuan da yemek yiyip döneceğiz. Eşimin ailesi sabah aradılar annemle babamı geçmiş olsun dilediler. 1 saat önce de eşimin babası aradı gelmiyomusunuz diye. Eşimde yemekten sonra çıkcaz dedi. Normalde karışmazlar etmezler evliliğime bana da iyiler ama ne zaman biz ailemin yanına gelsek bir arayaları tutuyor ne zaman gelceksiniz diye. Bilmiyorum ben bozuldum açıkçası babam bu durumdayken böyle demesine. Anneme de garip gelmiş olacak ki yanıma gelip kayınpederin ne zaman gelceğinizi mi sordu dedi. Bende evet dedim. Sustuk. Neyse eve dönerken bunu eşime söylemeyi düşünüyorum bozulduğumu ve bu durumun hoşuma gitmediğini. Normalde ne varsa pat pat söylerim herşeyi, kardeşin bunu söyledi bunu yaptı diye genelde de hak verir zaten. İçimde tutmayı sevmiyorum yanlış gelen şeyleri söyluyorum ama böyle de sanki sürekli şikayet ediyormuş gibi mi oluyorum bilmiyorum, söylemeli miyim rahatsız olduğumu?