Kayınpederim 🤷🏽‍♀️

AlisVolatPropriis

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2017
921
1.025
113
Merhaba canlar. Ailemden 1.5 saatlik mesafedeki bir ildeyiz. Dün babamın saldırıya uğradığını haber alıp apar topar geldik. Korneasında çizikler var, kaşında dikişler var gözü mosmor onun dışında Allaha şükür iyi. Önceki konularımdan bilenler bilir belki, ailemle eş ailesi arasında hafif bir soğukluk var eskiye nazaran. Ailem mesafe koydu onlara karşı. Dün gece kaldık şuan da yemek yiyip döneceğiz. Eşimin ailesi sabah aradılar annemle babamı geçmiş olsun dilediler. 1 saat önce de eşimin babası aradı gelmiyomusunuz diye. Eşimde yemekten sonra çıkcaz dedi. Normalde karışmazlar etmezler evliliğime bana da iyiler ama ne zaman biz ailemin yanına gelsek bir arayaları tutuyor ne zaman gelceksiniz diye. Bilmiyorum ben bozuldum açıkçası babam bu durumdayken böyle demesine. Anneme de garip gelmiş olacak ki yanıma gelip kayınpederin ne zaman gelceğinizi mi sordu dedi. Bende evet dedim. Sustuk. Neyse eve dönerken bunu eşime söylemeyi düşünüyorum bozulduğumu ve bu durumun hoşuma gitmediğini. Normalde ne varsa pat pat söylerim herşeyi, kardeşin bunu söyledi bunu yaptı diye genelde de hak verir zaten. İçimde tutmayı sevmiyorum yanlış gelen şeyleri söyluyorum ama böyle de sanki sürekli şikayet ediyormuş gibi mi oluyorum bilmiyorum, söylemeli miyim rahatsız olduğumu?

Bunu da söyle. Baban o haldeyken zırt pırt aramaları tuhaf ve ayıp. Senin aileni geri görüyorlar, onlar erkek ailesi ya hani. Kabul edilecek şey değil. Yarınlar yokmuşcasına bir tavırlara girmişler, o görümceni evlendirmeyecekler sanki.

Yolculuğa çıkacağınız için akıllarının sizde kaldığını düşünmek istiyorum. Olabilir mi böyle
Bende öyle düşünmek istiyorum, eşim ailesine çok düşkün değildir ama bazen çok sık aramaları beni rahatsız ediyor, eşim ben annemle üniversitedeyken 1 hafta konuşmadığımı bilirim demişti bende şimdi hergün konuşuyorsunuz evlenince mi kıymete bindin dediğimde yok aşkım hergün konuşmuyoruz demişti. Ben mi ters konuşuyorum bilmiyorum ama batıyor artık

Bunu da söyle. Baban o haldeyken zırt pırt aramaları tuhaf ve ayıp. Senin aileni geri görüyorlar, onlar erkek ailesi ya hani. Kabul edilecek şey değil. Yarınlar yokmuşcasına bir tavırlara girmişler, o görümceni evlendirmeyecekler sanki.
Sürekli bi yere seyahete gitsek annesi arıyor yola çıktınız mı, sonra arıyor vardınız mı? Benim ailem bile bu kadar aramaz

Bende öyle düşünmek istiyorum, eşim ailesine çok düşkün değildir ama bazen çok sık aramaları beni rahatsız ediyor, eşim ben annemle üniversitedeyken 1 hafta konuşmadığımı bilirim demişti bende şimdi hergün konuşuyorsunuz evlenince mi kıymete bindin dediğimde yok aşkım hergün konuşmuyoruz demişti. Ben mi ters konuşuyorum bilmiyorum ama batıyor artık
Ahaha evet evlenince kıymete biniyorlar. Biz görüşürken eşim “ailemle 4-5 günde bir konuşurum telde” demişti. Evlendik, Allahın günü gelip “annem selam söyledi, kardeşim selam söyledi” deyip durdu 😂 hala da annesi beni aramaz ama oğlunu sık sık arıyor biliyorum 😂

Ahaha evet evlenince kıymete biniyorlar. Biz görüşürken eşim “ailemle 4-5 günde bir konuşurum telde” demişti. Evlendik, Allahın günü gelip “annem selam söyledi, kardeşim selam söyledi” deyip durdu 😂 hala da annesi beni aramaz ama oğlunu sık sık arıyor biliyorum 😂
Rahatsız oluyor musunuz peki ? Ya da birşey söylüyor musunuz? Bu kadar sık aramalarından dolayı rahatsız oldugumu söylesem kötü gelin mi olurum acaba

Rahatsız oluyor musunuz peki ? Ya da birşey söylüyor musunuz? Bu kadar sık aramalarından dolayı rahatsız oldugumu söylesem kötü gelin mi olurum acaba
Ben bir şey demiyorum. Annesidir sonuçta. Beni çekiştirmediği sürece oğlunu arar tabii😊 çekiştire de bilir, takmam zaten 😂

Sen her gün konuştuklarını söylüyorsun ama kocan her gün konuşmuyorum diyor. Hanginiz doğru söylüyor? Kafam karıştı😌

Benim kayinpeder de esimi sık sık ariyor,beni cocuk olmadan once hic aramazdi,cocuk olunca aramaya basladi sinir oluyorum

Yani iyi olduklarını söylemişsiniz genel olarak. Bizim ailede de yola çıkan insan, yola giden insan aranır merak edilir. Çıktınız mı, vardınız mı diye. Belki gerçekten yol halini merak etmişlerdir. Eşinize bunu söyleyip sorun yapmaya gerek var mı bilemedim.

Ben de dedim ben görüyorum duyuyorum hiç çevirme dedim öyle kapanıp gitmişti konu. Bilmiyorum bunları sorun yapmamalı mıyım
Aramaları sorun değil, hayatınıza müdahil olmaya çalışmaları sorun. Kocaman adama 15 yaşında ergen çocuk gibi gel, git, et, tut diye emir buyuramazlar.

Yani iyi olduklarını söylemişsiniz genel olarak. Bizim ailede de yola çıkan insan, yola giden insan aranır merak edilir. Çıktınız mı, vardınız mı diye. Belki gerçekten yol halini merak etmişlerdir. Eşinize bunu söyleyip sorun yapmaya gerek var mı bilemedim.
Normalde döndünüz mü ettiniz mi diye sorduklarında bozulurum bişey demem. Ama bu sefer babam bu haldeyken arayıp özellikle sormaları irrite etti beni

Aramaları sorun değil, hayatınıza müdahil olmaya çalışmaları sorun. Kocaman adama 15 yaşında ergen çocuk gibi gel, git, et, tut diye emir buyuramazlar.
Hayatımıza müdahil olsalar sert bir şekilde tepkimi verir görüşmeyi azaltırım

Back
X