- 21 Temmuz 2018
- 7.175
- 21.643
- 348
- Konu Sahibi AlisVolatPropriis
Bencede imkan varsa kalın?Şeytan diyor onlara inat bugünde kalalım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede imkan varsa kalın?Şeytan diyor onlara inat bugünde kalalım![]()
Eşime dedim istersen kalalım sabah çıkarız yola diye.Bencede imkan varsa kalın?
Bence de ya kız çocugu sankiBen olsam ben de söylerim. Size ne yani ne oluyor...
Yaniiii, eski konuları düşününce, bu konuyu da birleştirerekOlmaya çalıştıklarını mı düşündünüz yazdıklarımdan. Belki de daha saf düşünüyorum olmuyolar vs diye![]()
İşte bazen sizler benim gözüm oluyorsunuz göremediğim şeyleri siz söylüyorsunuz teşekkür ederim, of ne zormuş evlilik ya amanYaniiii, eski konuları düşününce, bu konuyu da birleştirerek![]()
Bunun üstüne eşime bugün de kalalım yarın sabah yola çıkarız dedim tamam dedi. Ailesinin lafıyla hareket etmez, ben birşey dediğimde çok acil birşey yoksa sözümü dinler. Normalde lafını etmem ama babam bu durumdayken sözünü etmeleri rahatsız etti. Sağlık söz konusu cünkü başka birşey değil. Ama haklısınız takmamaya çalışmayı öğrenmem lazım. Daha yeni evliyim bazı şeyleri yeni tecrübe etmekle beraber sizlerden de çok şey öğreniyorum, yol gösterdiğiniz için minnettarım Gelen kutusuSizi mi arıyorlar da soruyorlar yoksa eşinizi mi?
Açıkçası aranan kişi ben değilsem çok umursamazdım.Dönüyor muyuz dönmüyor muyuz, saat kaçta yola çıkıyoruz, eşim konuşsun bana ne
Yarın döneceğiz cevabından sonra “aman oğlum bugün dönsenize” şeklinde bir karışma olursa belki biraz canım sıkılır. Ama eşim “yok biz yarın yola çıkacağız” diyebiliyorsa ona da canımı sıkmam.
Ama BİZ eşimle yarın yola çıkmayı planladıysak, telefon konuşmasından sonra eşim bana gelip “hadi bugün dönelim” derse işler değişir.
Onun dışında fazla umursuyorsunuz gibi geliyor. Yahu arasınlar sorsunlar. İstiyorlarsa Türkiye'nin nüfusunu konuşsunlar. 5 yıllık kalkınma planı konuşsunlar. Bana ne? Gerçekten ucu bana dokunmuyorsa bana ne?
Size tavsiyem siz de takmayın. İnsanları değiştiremezsiniz. Kıskanç olabilir, kötü olabilir, haset olabilir, ama siz bir şey yapınca ya da söyleyince melek olmayacaklar. En güzel yöntem: TAKMAMAK.
Bekarken esim evine geç gittiğinde uyurlar kapıyı duymazlardı.Esimde arabasında ya da is yerinde uyurdu.Evlendik annesi utanmasa kundaklara saracak oglunuAhaha evet evlenince kıymete biniyorlar. Biz görüşürken eşim “ailemle 4-5 günde bir konuşurum telde” demişti. Evlendik, Allahın günü gelip “annem selam söyledi, kardeşim selam söyledi” deyip durduhala da annesi beni aramaz ama oğlunu sık sık arıyor biliyorum
![]()
Aslında normalde sorduklarında birşey demiyorum benim evliliğime müdahele ettiklerini hissetmediğim surece sorun yok. Sadece babam bu durumdayken gelip gelmediğimizin sorgulanması beni üzdü. Ama haklısınız sürekli şikayet ediyormuş gibi gözükmemeliyim.Sizi arasalar sürekli istemeyebilirsiniz ama eşinizi arıyorlarmış. Benim umrumda olmaz eşim ailesinde günde ne kadar ne konuştu size önerim siz de umursamayın. Gelmiyor musunuz cümlesinde yanlış bir şey yok. Laf olsun diye bile sormuş olabilirler. Bence siz hassas olduğunuz için üzerinize alınmışsınız. Yola çıkan insana vardın mı, nerdesin, çıktın mı diye sorulması normal. Üstte sanki kız çocuğu yazmışsınız ama evlat evlattır. Onların aile dinamikleri böyle demek ki. Size yapılan bir şey yok o yüzden sürekli şikayet eden taraf olmamak adına meseleyi eşinize taşımayın derim
Merhaba canlar. Ailemden 1.5 saatlik mesafedeki bir ildeyiz. Dün babamın saldırıya uğradığını haber alıp apar topar geldik. Korneasında çizikler var, kaşında dikişler var gözü mosmor onun dışında Allaha şükür iyi. Önceki konularımdan bilenler bilir belki, ailemle eş ailesi arasında hafif bir soğukluk var eskiye nazaran. Ailem mesafe koydu onlara karşı. Dün gece kaldık şuan da yemek yiyip döneceğiz. Eşimin ailesi sabah aradılar annemle babamı geçmiş olsun dilediler. 1 saat önce de eşimin babası aradı gelmiyomusunuz diye. Eşimde yemekten sonra çıkcaz dedi. Normalde karışmazlar etmezler evliliğime bana da iyiler ama ne zaman biz ailemin yanına gelsek bir arayaları tutuyor ne zaman gelceksiniz diye. Bilmiyorum ben bozuldum açıkçası babam bu durumdayken böyle demesine. Anneme de garip gelmiş olacak ki yanıma gelip kayınpederin ne zaman gelceğinizi mi sordu dedi. Bende evet dedim. Sustuk. Neyse eve dönerken bunu eşime söylemeyi düşünüyorum bozulduğumu ve bu durumun hoşuma gitmediğini. Normalde ne varsa pat pat söylerim herşeyi, kardeşin bunu söyledi bunu yaptı diye genelde de hak verir zaten. İçimde tutmayı sevmiyorum yanlış gelen şeyleri söyluyorum ama böyle de sanki sürekli şikayet ediyormuş gibi mi oluyorum bilmiyorum, söylemeli miyim rahatsız olduğumu?
Nefret ediyorum böylelerinden ya bu kadar boğmaya hakkı yok annesi de olsa. Öğrenince ellerine ne geçiyor anlamıyorum avarelikten mi çocuklarına sarıyor böyleleri hiç akıl etmiyolar mı bi hanımı var rahatsız olabilir diye. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Sürekli sıkboğaz etmeleri, ellerinin sizin hayatınızın üstünde olması, telefondan bile gölgesini eksik etmemesi çok bunaltıcı. Aklıma bir çözüm de gelmiyorSürekli bi yere seyahete gitsek annesi arıyor yola çıktınız mı, sonra arıyor vardınız mı? Benim ailem bile bu kadar aramaz
Biri şöylelerinin ellerinden o telefonu alsınBenim kayinpeder de esimi sık sık ariyor,beni cocuk olmadan once hic aramazdi,cocuk olunca aramaya basladi sinir oluyorum
Arasin da sizde offffff ne meraklisiniz kaynana ve kayinbabaya mesafe koymaya koronadan beterRahatsız oluyor musunuz peki ? Ya da birşey söylüyor musunuz? Bu kadar sık aramalarından dolayı rahatsız oldugumu söylesem kötü gelin mi olurum acaba
Beni de sürekli arar kayınvalidem yani aynı şeyleri sürekli konusuruz konusacak bisey olmayinca ben çok konusmayı da sevmem o da aksine. Aslında kv kp dusmani degilim esimin ailesi sonucta benim ailem oldugu gibi onunda ailesi ama ilk evlendigim zamanlarda belki kotu niyetleri yoktu o kadar cok bi yerlere cagrildim istemedigim halde gunlere gittim ki zamanla biraz mesafemi koydum simdi telefonla uzun uzun konusmak bile zul geliyoNefret ediyorum böylelerinden ya bu kadar boğmaya hakkı yok annesi de olsa. Öğrenince ellerine ne geçiyor anlamıyorum avarelikten mi çocuklarına sarıyor böyleleri hiç akıl etmiyolar mı bi hanımı var rahatsız olabilir diye. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Sürekli sıkboğaz etmeleri, ellerinin sizin hayatınızın üstünde olması, telefondan bile gölgesini eksik etmemesi çok bunaltıcı. Aklıma bir çözüm de gelmiyor
Babası özellikle biz annemlerdeyken gelmiyor musunuz diye arar, şimdiye kadar bişey demedim babasi arayacak soracak diye ama babam saldırıya ugramis apar topar gelmisiz Korkudan dört köşe olmuşum, gelmicekmisiniz diye de aranmaz, yanlis mı düşünüyorumAbartmıyo musunuz biraz? Yola çıkacakmışsınız babasıdır arar sorar ne var bunda? Annesi de her gün arayabilir bu kadar büyütmeyin böyle şeyleri
Babası özellikle biz annemlerdeyken gelmiyor musunuz diye arar, şimdiye kadar bişey demedim babasi arayacak soracak diye ama babam saldırıya ugramis apar topar gelmisiz Korkudan dört köşe olmuşum, gelmicekmisiniz diye de aranmaz, yanlis mı düşünüyorum
Benimki de her gün arar hatta onun istediği şekilde konussam gün içinde defalarca arardi artik acmiyorum önceden sorardi niye acmiyor artik sormuyor bile en iyisi hic acmamak bıktım oğluyla evlendim diye her gün her yaptığımı ona söylemek zorunda değilim bazen işim olur,keyfim yerinde olmaz konuşmak istemeyebilirim o istiyor her gün bayıla bayıla konusiyim,attığım her adımdan haberi olsun.hayatımdan ebediyen çıksın istiyorumBeni de sürekli arar kayınvalidem yani aynı şeyleri sürekli konusuruz konusacak bisey olmayinca ben çok konusmayı da sevmem o da aksine. Aslında kv kp dusmani degilim esimin ailesi sonucta benim ailem oldugu gibi onunda ailesi ama ilk evlendigim zamanlarda belki kotu niyetleri yoktu o kadar cok bi yerlere cagrildim istemedigim halde gunlere gittim ki zamanla biraz mesafemi koydum simdi telefonla uzun uzun konusmak bile zul geliyo