Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet o haldeyken kayınpederinizin yaklasımı yanlıs olmus,esinizi kırmadan ve kavgaya mahal vermeden söyleyebilirsiniz.He kavga cıkaracaksa bosverin huzur kacırmaya gerek yok
Gerekli görmüyorlardır..gördüysen geri dönersin.şu an sinir oldum.
Eşin babası bu durumda olsa senın annen arasa dönmüyor musunuz dese..eşin de duysun ..bak bakalım ne diyecek..
Ben masum olduklarını düşünmüyorum.
eşimin ailesi de kontrol onlarda olsun ister.. ..eşim rapor vermez.
Çocuk olsun geri dön diye ararlar
Gerekli görmüyorlardır..gördüysen geri dönersin.şu an sinir oldum.
Eşin babası bu durumda olsa senın annen arasa dönmüyor musunuz dese..eşin de duysun ..bak bakalım ne diyecek..
Ben masum olduklarını düşünmüyorum.
eşimin ailesi de kontrol onlarda olsun ister.. ..eşim rapor vermez.
Çocuk olsun geri dön diye ararlar
Eşime söyledim aynısını, beni evlenmeden önce de ararlardı yola çıkcağım zaman dedi hiç böyle düşünmedim dedi. Bende rahatsız olduğumu aynısını kendi ailem yapsa yine rahatsız olacağımı söyledim. Benim çekirdek aileme kimsenin karışmamasını, döneceğimize kalacağımıza sadece ikimiz karar veririz dedim. Senin baktığın gibi değerlendirmedim, bi dahakine gözlemlicem dedi.