• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınpederim ?

eşe babalık bile yapmayan kayınpedere 17bin kredi çekip verecek ve dahası bu işi de eşe söylemeyecek motivasyonunuz neydi? aynı motivasyonu yeniden edinin de adamla barışın bari.

++++++
Burayi ben de anlayamadim. Ben olsam karismazdim, git oglundan iste derdim. bana kalirsa koca, baba olamamis adama oglu da kurus vermesin ya neyse. Hele ki yoklukta kocam issizse kredi cekip para vermeyiasla anlayamicam.

Kayınpeder için kredi cekmek nedir ya. Varsin sevmeSin sizi, kredk cekilir mi birde esinizden habersiz.

Neyse olan olmus. Konu sahibesi, kocaniza soyleyin, esinizin kardeslerine acin soyleyin magdurum diye paranizi versin o boyu devrilesice.

++++++
Burayi ben de anlayamadim. Ben olsam karismazdim, git oglundan iste derdim. bana kalirsa koca, baba olamamis adama oglu da kurus vermesin ya neyse. Hele ki yoklukta kocam issizse kredi cekip para vermeyiasla anlayamicam.

ben de anlayamadım yani bu forumda çok saçma şeyler gördüm. en saçmalarından biri de bu.

Merhabalar
Kayınpederim ile kayınvalidem yıllar önce ayrılmış. Kayınpederim ne kocalık ne babalık yapmış yıllarca arayıp sormamış. Eşim biz nişanlıyken kansere yakalandı 1 sene kemoterapi gördü ve 1 kez olsun oğlunu aramadı bu adam.
Sonra bir şekilde aralar düzeldi. Yalnız kaldığı için üzüldük kayınpederime.
Evlendikten 1 ay sonra benden borç para istedi çok sıkıştırınca mecbur kredi çekip vermek zorunda kaldım. Oğluma söyleme tekrar aram bozulur dedi. Söylemedim.
17 bin lira para verdim. 1. taksidini ödedikten sonra ortadan kayboldu. çok zor zamanlar geçirdik. Haftalarca meyve sebze alamadım çünkü eşim iş arıyordu. Benim maaşımda kira kredi düğün borçlarına vs gitti heop
Mecbur eşime ve aileme anlattım durumu. 3.5 yıldır görüşmüyoruz. Bu ara kendisi iyilik meleği kesildi. Sürwekli diğer çocukllarına para veriyor kayınvalideme yardım ediyor falan.
Bi barışma konusu dönüyor. Fakat ben ne görüşmek ne o adamı evime almak istiyorum.
Eşim çok yumuşaktır. Barışırsa kesin bana da baskı yaparlar affet ne olacak diye.
Ben içimden affedemiyorum!
Ve ben canm ıkı sene boyunca nisanlı kaldım bana ne vaadler ne sozler ne paralar harcadım bende ailemde yedirdk icirdik ama noldu ogulları hep babamda babam dedi baba kuvvetlendi ustumuze geldi bz altta kalmadık dugunu yaptırdık susmadım altı ay konusmadım evlerine gtmedim cunku takımı çaldılar ! Snra mecbur esim cok UZuldu barıstık ama benm icimde hala kalmıs s yler var duzeldimi duzeldi bseyler ama ben hala hakkm helal etmem cnku benden caldıklarıyla bir hafta tatil yaptılar :) ben evimde ocaksız fırınsız bekledm smdi benden kıymetlisi yok cnku param var okumuşum arabam var beni deli gbi severler ama nabdılarsa genede icimden afetmem

Merhabalar
Kayınpederim ile kayınvalidem yıllar önce ayrılmış. Kayınpederim ne kocalık ne babalık yapmış yıllarca arayıp sormamış. Eşim biz nişanlıyken kansere yakalandı 1 sene kemoterapi gördü ve 1 kez olsun oğlunu aramadı bu adam.
Evlendikten 1 ay sonra benden borç para istedi çok sıkıştırınca mecbur kredi çekip vermek zorunda kaldım. Oğluma söyleme tekrar aram bozulur dedi. Söylemedim.
17 bin lira para verdim. 1. taksidini ödedikten sonra ortadan kayboldu. çok zor zamanlar geçirdik. Haftalarca meyve sebze alamadım çünkü eşim iş arıyordu. Benim maaşımda kira kredi düğün borçlarına vs gitti heop
Mecbur eşime ve aileme anlattım durumu. 3.5 yıldır görüşmüyoruz. Bu ara kendisi iyilik meleği kesildi. Sürwekli diğer çocukllarına para veriyor kayınvalideme yardım ediyor falan.
Bi barışma konusu dönüyor. Fakat ben ne görüşmek ne o adamı evime almak istiyorum.
Eşim çok yumuşaktır. Barışırsa kesin bana da baskı yaparlar affet ne olacak diye.
Hata sende canim yanlis anlama ama esine sormadan onun babasina nasil kredi çekersin ustelik de bu adam yillarca babalik bike yapmamis esine. Ben olsam asla cekmezdim kredi hatta birak babasini esime bile cekmem . Dünya hali ne olacagi belli olmaz.kocasina kredi ceken arkadasim bosansi hala kocasinin kredi borcunu ödüyor.

Merhabalar
Eee yuh bir zahmet borç aldığı parayı ödesin önce, sizden alıp alıp millete mi dağıtıyor alemin safı siz misiniz, kesin tavrınızı koyun

Kesınlıkle kımse ıcın gızlı saklı para vermem kımseye. Esımden habersız asla. Hatayı burda yapmıssınız zaten. Bıde 500lıra falan degıl yanı 17000tl. Kalanı sıze yetmeyecekse baskasına neden psra verıyosunuz anlamadım. Bırakın esınız gorusurse gorussun gorusmezse sızde gorusmeseydınız keske

Back
X