- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.447
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadar iddialı konuşmayın bence. Benim etrafımda çok var bunun örneği.Evet canım hiç bir gelinin babası ev vermez damadına çünkü. Bulmuşlar bunuyorlar
Çok fazla soru sormuşÇözmeye yaklaştım peki kayınpeder ne yapmış ?![]()
Adamın da evi var. O vermediği gibi ne bizim eve takıyor. Çok meraklıysa eve o evini versin abi.Şu kadar sayfa yorumdan bunu mu anladın
Olayın kayınpederle ilgisi ne??
Çok büyük konuşmuşsunuz, burda çookk damadına ev araba alan, veren gelin ailesi okuduk. Benim babam da bize vermişti, biz 4 yılda iyi bi birikim yapınca ev alıp taşındık. Yani bulunmaz hint kumaşı değilsiniz, bu kibir neden?Evet canım hiç bir gelinin babası ev vermez damadına çünkü. Bulmuşlar bunuyorlar
Çok büyük konuşmuşsunuz, burda çookk damadına ev araba alan, veren gelin ailesi okuduk. Benim babam da bize vermişti, biz 4 yılda iyi bi birikim yapınca ev alıp taşındık. Yani bulunmaz hint kumaşı değilsiniz, bu kibir neden?Evet canım hiç bir gelinin babası ev vermez damadına çünkü. Bulmuşlar bunuyorlar
Ya ben ona bişey demiyorum ki adamın da evi var pişkin pişkin vermiyor kendi evini verene karışıyor. Neymiş efendim bizim ev rutubetliymiş. Neymiş Amerikan mutfakmış.Bu kadar iddialı konuşmayın bence. Benim etrafımda çok var bunun örneği.
Hem niye vermesinler, imkanları varsa kız erkek evlat farketmez aileler destek olur/olmalı
Bulunmaz hint kumaşı mı? Yuh artık laflarına dikkat etÇok büyük konuşmuşsunuz, burda çookk damadına ev araba alan, veren gelin ailesi okuduk. Benim babam da bize vermişti, biz 4 yılda iyi bi birikim yapınca ev alıp taşındık. Yani bulunmaz hint kumaşı değilsiniz, bu kibir neden?
Yoo rahmetli babacığım kardeşimede banada verdi. Boşuna havalara girmeyin. Gayet normal durumlar bunlar.Evet canım hiç bir gelinin babası ev vermez damadına çünkü. Bulmuşlar bunuyorlar
Vermek zorunda mı hanımefendi niye pişkin pişkin diyorsunuz, vardır belki bir planı yada başka ekonomik sıkıntısı. Ha sizin babanız vermiş, sağolsun varolsun, bu iyilik işte.Bazı aileler imkanı varsa yapıyor böyle güzelliklerYa ben ona bişey demiyorum ki adamın da evi var pişkin pişkin vermiyor kendi evini verene karışıyor. Neymiş efendim bizim ev rutubetliymiş. Neymiş Amerikan mutfakmış.
PekiBulunmaz hint kumaşı mı? Yuh artık laflarına dikkat et
İhale kayınbabaya kaldıDarlıyolarmıs![]()
Kuzu burada bize sinirlenmek yerine kayinpedere "kiracı çıkmadı diye çok uzulduyseniz sizin evlerden birine geçeriz,sıkmayın canınızı " deseneYa ben ona bişey demiyorum ki adamın da evi var pişkin pişkin vermiyor kendi evini verene karışıyor. Neymiş efendim bizim ev rutubetliymiş. Neymiş Amerikan mutfakmış.
Hahahahahha hakikaten kp nerede konudaKpderle alakası ne konunun?
Ay allah sabır versin eşinize ve ailesine.Evet canım hiç bir gelinin babası ev vermez damadına çünkü. Bulmuşlar bunuyorlar
İşte aynen böyle söyleyin.Arkadaşlar anlamıyorsunuz herhalde babamın malı başka kimseyi ilgilendirmez
Kizz niye kızdın bittere kötü söz mü Hint kumaşı. Ben eşimin rehberi nde Hint kumaşım diye kayitliyim
Aklıma karısını " hayırdır? " Diye kaydeden abi geldiKizz niye kızdın bittere kötü söz mü Hint kumaşı. Ben eşimin rehberi nde Hint kumaşım diye kayitliyim![]()