Kayınpederim

Bazı insanlar merak eder sorar, kötü niyetli değildir adam, ilgilendiğini gösteriyordur kendince.

Evet canım hiç bir gelinin babası ev vermez damadına çünkü. Bulmuşlar bunuyorlar
Bu kadar iddialı konuşmayın bence. Benim etrafımda çok var bunun örneği.
Hem niye vermesinler, imkanları varsa kız erkek evlat farketmez aileler destek olur/olmalı

Evet canım hiç bir gelinin babası ev vermez damadına çünkü. Bulmuşlar bunuyorlar
Çok büyük konuşmuşsunuz, burda çookk damadına ev araba alan, veren gelin ailesi okuduk. Benim babam da bize vermişti, biz 4 yılda iyi bi birikim yapınca ev alıp taşındık. Yani bulunmaz hint kumaşı değilsiniz, bu kibir neden?

Çok büyük konuşmuşsunuz, burda çookk damadına ev araba alan, veren gelin ailesi okuduk. Benim babam da bize vermişti, biz 4 yılda iyi bi birikim yapınca ev alıp taşındık. Yani bulunmaz hint kumaşı değilsiniz, bu kibir neden?

Bu kadar iddialı konuşmayın bence. Benim etrafımda çok var bunun örneği.
Hem niye vermesinler, imkanları varsa kız erkek evlat farketmez aileler destek olur/olmalı
Ya ben ona bişey demiyorum ki adamın da evi var pişkin pişkin vermiyor kendi evini verene karışıyor. Neymiş efendim bizim ev rutubetliymiş. Neymiş Amerikan mutfakmış.

Bulunmaz hint kumaşı mı? Yuh artık laflarına dikkat et

Ya ben ona bişey demiyorum ki adamın da evi var pişkin pişkin vermiyor kendi evini verene karışıyor. Neymiş efendim bizim ev rutubetliymiş. Neymiş Amerikan mutfakmış.
Vermek zorunda mı hanımefendi niye pişkin pişkin diyorsunuz, vardır belki bir planı yada başka ekonomik sıkıntısı. Ha sizin babanız vermiş, sağolsun varolsun, bu iyilik işte.Bazı aileler imkanı varsa yapıyor böyle güzellikler
Adama ev vermedi diye niye bilendiniz. O zaman ev vermedi diye size hiç soru sormasın mı, soru sorma haklarından men mi ediliyor, ne enteresan bir düşünce

Kuzu burada bize sinirlenmek yerine kayinpedere "kiracı çıkmadı diye çok uzulduyseniz sizin evlerden birine geçeriz,sıkmayın canınızı " desene

Herhalde kp sürekli soruyor. Konu sahibi de kendinizin bir faydası yok. Babamın evinin derdini niye güduyorsunuz. Utanmıyor musunuz sürekli sormaya diyor anladığım kadarıyla

Arkadaşlar anlamıyorsunuz herhalde babamın malı başka kimseyi ilgilendirmez
İşte aynen böyle söyleyin.
"Babacığım, babamın malı sizi ilgilendirmez" deyin.
Diyemiyorsanız dertlenip burada kayınailenizi çekiştirmek için konu açmayın.
Başka çözüm var mı yok.

Kizz niye kızdın bittere kötü söz mü Hint kumaşı. Ben eşimin rehberi nde Hint kumaşım diye kayitliyim :skandal:
Aklıma karısını " hayırdır? " Diye kaydeden abi geldi 🤭 eşiniz için eşsizsiniz demek maşallah ♥️

Konu sahibi atarlı zati, böyle insanları kendi haline bırakmak lazım, çünkü dışardan gözle objektif yorum yapınca tu kaka oluyorsun. Aslansın kaplansın, kp kim köpekmiş ver ağzının payını deseydim şu an benden iyisi yoktu 😏 o yüzden PEKİ :KK53:

Back
X