KAYINPEDERIM

Aman cahil insanların cahilce yaptıkları şeylere takılıp kendini boşuna hırpalıyorsun..

*Açık konuşmak gerekirse bu kanalı ben de sevmiyorum. Boş insanların boş işlerle reyting yakaladıkları kanallardan biri. (çoğunun olduğu gibi)
*Yine de tv kanalı değiştirmek kayınpedere kalmaz. Tabi bunlarla ilgili daha önceden bir konu açmamışsa, uyarı yapmamışsa. Sonuçta madem bu kadar herşeyin faydalısını istiyor oğlunu önce iyi yetiştirsin.
konulardan okuduğum kadarıyla miskin, içi geçik, tembel bir erkek. Zamanında bu kadar rahat bırakacaklarına olması gerektiği gibi yetiştirseydi, mesela sorumluluk vererek..
*Önceki konuları okumadım. Yorumlardan anladığım kadarıyla genel bir sorun var. Çözüm olarak aklıma şöyle birşey geldi. Mesela eşiniz evde çocuk baksın o zaman, siz de işe başlayın ;) Bunu da yapar herhalde eşek değilya...
*Kp ne kadar maddi geçim kaynağı da olsa, yine de ben belirli bir sınır koyardım hareketlerine..

Bol şans..

hahahah valla bunun adı işsizliktir. bu adamı oyalayacak bişeyler lazım.
asıl kaynanalığı kayınpeder yapıyor sana.
en sevmediğim erkek modelidir. herrrşeye karışan. bunların yaşlı modelleri hiç çekilmez. çünkü anlaşmak,laf anlatmak imkansızdır. bu adamları da herkesin her işine burnuna sokacak modele genelde eşleri getirir...

ya olurmu öyle şey mesele silme ekleme falan değil hayatlarına karşıma..evlenmiş ayrı evleri olan bir çift geldin adabınla otur git sanamı kaldı silmek herkez istediğini izler ayıp birşey..

Soyledikleriniz teoride dogru seyler ama belli yasa gelmis insan bu o hayata oyle bakmiyor izlemeye versin ne olacak diyor su daatten sonra kim degistirebilir onu? Ne deseniz ne yapsaniz ne olacak der. Takilirsaniz siz kendinizi yiyip bitirirsiniz kayinpederin bakis acisida zerre degismez. Kendisini yipratmamasi adina takmamasi tavsiyesinde bulundum.

Benim kayinpederim yapsa yasli insan der gecerim. Adi ustunde yasli cocuk gibi oluyorlar. Tutup yeniden ekler ayarlara kilit koyarim ama lafini ne kocama nede kayinpederime acmam. Fakat bu konuda soyle bir farklilik var konu sahibinin tek derdi kanal degismesi degil. Tek sorun bu olmadigi icin bu kadar tepki veriyor. Esinin calismama evi cekip cevirememe durumu var ve bu gorevi kayinbaba yuklenmis zaten bence asil mesele de bu. Konu sahibi buna kiziyor boyle seylere patliyor. Esinin calismamasina evi kayinbabanin idare etmesine kizmaktada sonuna kadar hakli.

Back
X