kayınpederımden nefret edıyorum....

ceyda_1984

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2010
521
1
96
Kırıkkale
allahım kafayı yemek uzereyımmm bır bucuk senedır nısanlıyım veb 17 gun sonra dugunum olcak kayınpederım bır tane ıgne almadı ve ustelık dugunun konusunu bıle acmıyo yaa bunasıl bı adam yaa arkadaslar kayınpederımın ıkıncı evlılıgı karısı 20 yas kucuk kendınden ve zmanında ..... ole evlenmısler neyse ben nısanlımı 8 senedır tanıyorum 4 sene once evlenmek ıstedık olmaz ben sana ev alacam falan hıkaye okudu evlenemedıkneyse 1.5 sene sonra zorla soz kestık oda nısanlım yokken bırtane tektasla ogun bgundur dugun hazırlıkları esyalar gelınlık subu herseyı babamla ben yaptım yaaa bıde engel olmaya calsııyo ustelık nısanlıma dugunu ertele falan nısnalımda yurtdısında yazık mudahele edemıyo gelıyo yemegını yıyo cayını ıcıyo muhabbetını edıyo ve gıdıyo 17gun sonra onun oglu evlenmeycek sankı ben dayanamıyorum artık patlıycam karısıda ondan pıskın yaaa ınsan cocuguna bırsey almazmı bıde zengın yaa ben napıyım buadama allah askına babam sabret dıyo dugun gecsın snra gorusmezsın ama dayanamıyorum olacak gıbı degıl yaa hıc utanma yok adamda mıllete de ben neler aldım dıyoooyaaa varsa yoksa karısı bıde ondan olan cocugu baska yokkk gozlerı kor olmus nısanlımda heray babasına gonderıyo maasını dusunun senelrdır ama dugunden sonra ben alcam sonunda​
kötükedihüso

nişanlınız neden maaşını yolluyor onu anlamadım.

nişanlınız da memnun babası da siz kendinizi harab etmeyin.

baba oğul ilişkilerine de pek fazla karışmayın sonra siz kötü olursunuz.

Canımmm ya kıyamam. Durumuna şaşırmadım tıpkısının aynısını bende yaşadım ama ben sadece
kayınpederimden değil kayınvaldemdende nefret ediyorum. Hiç bişey yapmadılar düğünüme davetiye ile gelip eşimin benim için aldıgı bilezikleri taktılar. Evimizde 1 tane şeyleri yok. Büssürü
borç ödedik evlendikten sonra birbirimizi yedik o borç stresi yüzünden. Evliliğimin ilk yılını hatırlamak dahi istemiyorum. Adamların durumuda gayet iyi. Hep söyledim hepte söylüyorum
hakkımı helal etmiyorum etmiycem onlara.

Ben oyle nısanlıyı sepetlerdım.
Nedir bu ya 8 yıl tutmanın anlamı ne ?
Off offf ben nasıl evlenicem hic bilmiyorum, tahammulsuzum herseye, geleni sepetliyorum gideni sepetliyorum. :1no2:

nişanlınız halinden memnun demekki maaşı gönderdiğine göre...

bırakın vermesin para falan yarın öbürgün şunu ben yaptım diyemez en azından...

hem kayınpederiniz yardım etmiyorsa buna sizden çok eşiniz üzülmeli oun babası sizin değil...

Ben oyle nısanlıyı sepetlerdım.
Nedir bu ya 8 yıl tutmanın anlamı ne ?
Off offf ben nasıl evlenicem hic bilmiyorum, tahammulsuzum herseye, geleni sepetliyorum gideni sepetliyorum. :1no2:

Aman diyim.. çokmu lazım..
evlendiğime bin pişmanım. herşey yolunda olsun mükemmel kocan olsun yine zor..
tüm sorumluluklar sende! çocuk bakımı eş bakımı ev bakımı kişisel bakımlar faturalar ne alıncak ne verilcekler daha neler neler..
23 yaşında bitmiş haldeyim... mafoldumben

8 yıl tabi bekletirler seni
neden çünkü her ay para tıkır tıkır geliyor
evlerine musluktan su kesilecek
valla iyi dayanıyorsun kardeşim ailen de çok sabırlıymış
17 gün dayan artık ama dediğin gibi artık ailesine de yardım etmeyi kessin de biraz da seni düşünsün nişanlın

Bende daha yas 20.
Canım benim ya, kıyamam sana senağlama

sen babanla herseyi aliyorsun nisanlinda bütün maasini babasina yolluyor, evinize dügününüze tek kurus masraf etmiyor:uhm: nasil oluyor bu anlamadim. nisanlilinin hic gururudami yok:sinifsinif: 8 sene bu adamimi bekledin sen, nesini bekledin anlamadim
böyle sacmalikmi olur kafamçokkarıştı
nisanlin istemiyor galiba evlenmek, heralde sen zorluyorsun herseyi kendin yaptigin icin:bbo:

ya ben de bu 8 sene bekleme işini anlamadım ev yaptıracaklarmış
yaptılar mı bari
inşallah 8 seneye değmiştir

Canım sadece kayınpederin değil ki,nişanlında sanki işi yokuşa sürüyor.Baksana zarla zorla söz kesmişsiniz CADIARZU

sen bu durumu nişanlına anlatmadın mı
herşeyi babam yapıyor baban hiçbir şeye karışmıyor demedin mi
nişanlın biliyor mu bütün bu olanları merak ediyorum:uhm:
yani bilipde sesini çıkarmıyorsa işin zor canımakannehirevlilik kararını gözden geçir derim

nişanlında asıl sorun..
kayınpederin almış genç hatunu, gününü gün eden bir adam.. boşverin iyiliği dokunmasın ama zararı da dokunmasın. nişanlın maaşını yollamasın mesela...
kendiniz yaparsınız herşeyi..

babası edepsizse çocuğun ne suçu var. bence hiç sesini çıkartma onların macı zaten kavga çıkartıp siiz ayırmak. benim eşimede öyle yapyorlardı hem dahada fazlası var neler neler hiç sesimi çıkartmadım ama düğünden sonra yine aynısını yapınca onlar ne söylediyse cevabı yapıştırdım. sende öyle yaparsın boşver. düğün bitsin yüzlerini görmezsin.

seni çok iyi anlıyorum benzer olayları bende yaşadım ama yapacak bişey yok.
her seyı nısanlınla birlikte yap ilerde de kayınpederıne fırsat vermemıs olursun herseyı bız yaptık sana ne oluyor dersin aile işlerinize kesinlikle karıştırmazsın.

yaaa kızlar benım nısnalım benım ıcın oluyodurum cok farklı bu babsına yollamıs zmanında sımdıde babası na gelıyo para ama o parayal ben esyaları aldım anladınızmı suankı paraya dokunamıyo yanı nısanlandıktan sonra dokundurmadı nısanlık sımdıde dıyoku sen dugune kadar sabret ben dugunden sonra kozlar benım elımde karsısına cıkıp dıyecegımı deyıp sonra ılıskımı kesecem dıyo sımdı cok uzakta mudahele edemıyo sen ve aılen sakın agzınızı acmayın korudugun kolladıgın kız bumu demesın dıyo ben hepsının hesabını sorcam bekle sadece dıyo ama pıskınlıklerı benı kahredıyo oyle boyle degılll yaa babam nefret ettı ama yınede bısey caktırmıyo konusursam kotu olur dıyo nısnalımın hatrına suusyo nısnalım benım ıcın cok buuyk fedakarlıklar yaptı babama ben yalnızım babam var ama sadecec dugunde salonun kapısında durcak benı boyle kabul et dedı anamada sızssınız babamda dedı yanı nısnalımda hıcbı sorun yok

bı zaten nısnalımla karar aldık dugunden sonra herkez yoluna onalrın son cırpınısları buu bızı ayrımak ıcın cok ugrastı ama nafıle yaaa nısanlımın benı ıstememsı ımkansız benım ıcın yaptıklarını bılıyorum onalra dedıklerını bılıyorum o varken zaten bır laf edemıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…