- Konu Sahibi ceyda_1984
-
sen babanla herseyi aliyorsun nisanlinda bütün maasini babasina yolluyor, evinize dügününüze tek kurus masraf etmiyor:uhm: nasil oluyor bu anlamadim. nisanlilinin hic gururudami yok:sinifsinif: 8 sene bu adamimi bekledin sen, nesini bekledin anlamadim
böyle sacmalikmi olur kafamçokkarıştı
nisanlin istemiyor galiba evlenmek, heralde sen zorluyorsun herseyi kendin yaptigin icin:bbo:
nısnalım babasına mecburen maasını yolluyo ama suan babsı buna dokunamıyo onu bana verıyo ben esyayı aldım yeten parayla kalanınında babam verdı kayınpederım kendı cebınden bes kurus harcamıyo ama onun parası umrunda degıl azmıs cokmus ne alıcak ne vercek
yaaa kızlar benım nısnalım benım ıcın oluyodurum cok farklı bu babsına yollamıs zmanında sımdıde babası na gelıyo para ama o parayal ben esyaları aldım anladınızmı suankı paraya dokunamıyo yanı nısanlandıktan sonra dokundurmadı nısanlık sımdıde dıyoku sen dugune kadar sabret ben dugunden sonra kozlar benım elımde karsısına cıkıp dıyecegımı deyıp sonra ılıskımı kesecem dıyo sımdı cok uzakta mudahele edemıyo sen ve aılen sakın agzınızı acmayın korudugun kolladıgın kız bumu demesın dıyo ben hepsının hesabını sorcam bekle sadece dıyo ama pıskınlıklerı benı kahredıyo oyle boyle degılll yaa babam nefret ettı ama yınede bısey caktırmıyo konusursam kotu olur dıyo nısnalımın hatrına suusyo nısnalım benım ıcın cok buuyk fedakarlıklar yaptı babama ben yalnızım babam var ama sadecec dugunde salonun kapısında durcak benı boyle kabul et dedı anamada sızssınız babamda dedı yanı nısnalımda hıcbı sorun yok
elbette nişanlın seviyordur seni sadece arada kalmıştır.canım aynı şeyler benım basıma da geldı eşimle evlenmeden önce ailesi cok duygu sömürüsü yaptı kredı borcumuz var deyip yaklasık yırmıbın dolar para aldılar eşimden .evliliğimizi ertelemek zorunda kaldık sırf onların yuzunden ama su an farklı şehirlerde yaşıyoruz ve hiçbişeye karısamıyorlar karıstırmam da zaten.bu arada durumları da kötu degıl ıkısının de maası var ve oturdukları ev kendılerının dusun artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?