Kayınpederimden soğudum..

zor bir durum...
insan tedirgin olur güven duygusunu kaybeder sanırım!
bunu eşinle paylaşmalısın...
başka ne denirki...
Allah ıslah etsin...

iğrençççç bu yaşta daha farklı şeylerle uğraşması gerekirken yaptığına bak bide geliniyle aynı evde oturuyor be adam biraz haline hareketine dikkat eder insan
tepkiniz tamamen haklı

hakikaten tiksindrici bir olay.
yaşını başını almış yakışmıyor bence

işde cehennemlik insanlar onlar
yaptıkları sapıklık onları gerçek dünyada cayır cayır yakacak

kimin cehennemlik olduğunu Allah blir sadece.bunun kararını siz veremezsiniz.günahsa günah.cehennemlik olmak başka bir şeydir.:1closedeyes:
eğer beraber yaşıyorsanız eşine aktar durumu,sanki o görmüş gibi girsin konuya...
bence sessiz kalırsanız siz cd yoketmekten oda tazelemekten öteye geçmeyecektir bu durum...
meydanı boş,sizleride aptal sanmasın........:kızgın:

iyi fikir diyeceğim ama bir evlat babasına böyle bi şeyi nasıl söyler bilemiyorumbenneyaptımki
olay çok hoş değil bence ama abarttığınız kadarda değil arkadaşlar.merak etmiş olabilir.eşinden yeterli ilgiyi görmüyor olabilir.her ne kadar tasvip etmesemde zevk meselesi olabilir.
yaşını başını almış olması onun erkek olmadığı anlamına gelmiyor.üstelik genç bile sayılır.cinsel metalara ilgi duyması normal.
burdaki sorun yakalanma ihtimali olduğunu bilerek seyretmesi.
yani yakalanmaktan çekinmemesi...
en iyisi eşinizle paylaşın bu durumu.belki daha mantıklı bir çözüm üretir.

benim dedem de 78 yaşında ama hala eli işde gözü oynaşda onun yüzünden yaşlı insanlarla diyalog kuramıyorum.sevgilisi var bu yaşda ve babannemin 7 si okunurken nerde bekar kadın var diye araştırıyodu.midemi bulandırıyo maalesefki ben bu adamın soyundan geliyorum

Back
X