Kayınpederime saygısızlık yaptım 🥺

Eşiniz konusunda haklısınız, uyanık olun atarli davranmayın.Erkekler atarli davranan kadınların hep zıttina giderler.Esinizi alttan alttan işleyin.Guzel sözlerle, gel özel bir kahvaltı başba ,edelim laflariz hem falan deyip konuyu yumuşak bir şekilde beynine kazıyın.tatlilikla.Cunku inanın erkeklerin çoğunu bu şekilde ancak kontrol altına alırsınız
Benim eşim bozuk herahlde anlatsam da anladım deyip 2hafta sonra aynısı

Kapı meselesi hariç haklısınız.
1 olur 2 olur. Ne münasebet terlik yalasın diye bırakacak mısınız çocuğu elbette engel olacaksınız. Anne olarak yeri gelir yumuşak yeri gelir sert olur bu.

Hanımlar sürekli yazıyorum kayinpederim kizima sürekli aburcybur yedirme vs konusundan kizdigimi. Dün akşam koyengeldik. Burda kızım sürekli ev terliklerini yalıyor güzelce anlatıyorum çocuk malum anlamiyor ben kızıma bişey desem hemen dedesi babanesi savunmaya geçiyor eşim de süs gibi oturup bişey demiyor. Dün gece yine kızım çok simardi dedesinden alıyor güveni bana yapıyor simarikligini yine yalamaya başladı terliği dün de canımı siktiklari için dedesi kızıma patladım bağırdım kızıma biraj diye o da ağladı. Dedesi hemen gel kızım kucağıma dedi alma ben boşuna bagirmadim dedim anlamadı aldı götürdü. Bende birikmiş linklerden dolayı ben bu yüzden köye gelmek istemiyorum ben bıraksın diye bağırdım siz kucağınıza alıp beni hiçe sayiyosunuz diye baya bağırarak odaya girdim kapıyı kapattım camlarda açık olduğu için sert kapandı. Aslında çok terbiyesizlik oldu farkındayım ama hep yazdığım gibi gorumcemin çocuğuna asla bu şekilde yapamazlar bana yapıyorlar eşimde geldi çok fena bana bağırdı çağırdı ama neden beni kimse savunmuyor eşim de babasını savun
Seni hiçe saymalarına öfkelenmekte haklısın. Yalnız terlik konudunda kızına dur demişsin aglamış kp de olaydan uzaklastırmış. Bu cok da ofsayt mı bilemiyorum. Yani birijen öfken farklı patlamış.
Zaten de cocuga birikmişlerden dokayı bagırdıgını söylğyorsun. Çocuk ufaksa ve terlikleri yalıyorsa terlikleri kaldırmalısın ya da cocuk baska yerde durmalı. Yapma demeyle anlayacak olsa zaten terlik yalamaz. Sizin biraz yumysamanız gerek. Bunun olması için de serbest olmanız gerek. Kinse işinize karısmasın.

Aile büyüklerine söyle demelisin. Benim burada rahat olmam için çocugumla arama girmemelisiniz. Beni hiçe saydıgınızda ben de bu şekilde hoş olmayan tepkiler verdim. Yani pişmansın ama özür de dileme. Olan olmuş bari işe yarasın.

ur hep özür dileyecegim babasindan

Son düzenleme:
Kapı meselesi hariç haklısınız.
1 olur 2 olur. Ne münasebet terlik yalasın diye bırakacak mısınız çocuğu elbette engel olacaksınız. Anne olarak yeri gelir yumuşak yeri gelir sert olur bu.
Kapı da istemsiz oldu sert kaoamak istemedim o sinirle kapıyı örtunce ceyran yaptı sert kapandı ama kimse bunu anlamadı tabi ben kötüyüm

Özür dilemeyin, yoksa sorun katlanarak devam edecek, kimse kendini düzeltme çabasına girmeyecek. Bırakın da biraz huzursuzluk olsun arada, o kadarına da şerbetlenin, yoksa aman tadımız kaçmasın Ali Rıza bey deyip her isteneni yaparsanız her şeye boyun eğerseniz daha beter tadınız kaçacak. Eminim kendi oğluna bir çikolata almadı kayınbaba, torunla vicdan rahatlatıyor aklınca. En bilindik yaşlı çakallığı.

Bence bir terliğe acı biber sürün ağzı yansın bir daha yalamaz.Kp den özür dilemeyin.Rahat edemiyorsanız köye gitmeyin.Ne var bu köyde anlamıyorum.Bol bol iş güç,toz toprak.Orada yaşayanlar alışkın ama herkeste rahat edemez.

Haklısınız saygısızlık da yok. Saygınızı koruyarak zaten kaç kere uyarmışsınız. Hayatta özür dilemem böyle bir durumda. Burdaki asıl sorun eşte tabiki

Kapı da istemsiz oldu sert kaoamak istemedim o sinirle kapıyı örtunce ceyran yaptı sert kapandı ama kimse bunu anlamadı tabi ben kötüyüm

Bazen olur öyle.
Eşiniz dangalaklık yapmış ona uyup özür dilemeyin.
Sadece yeri gelirse söylersiniz kapı rüzgardan çarptı ama çocuğumun terlik yalamasına müsaade edecek değilim siz de lütfen buna peşkeş çekmeyin gibi düz bir ifade kullanırsınız.

sakına özür dilemeyin. O kv ve kpnize de diyin ki kendi kızının çocuklarına yapmadığınızı bana yapmaya çalışmayın. Ama en büyük sorun kocanız size gelip bağırdığında cevabını vermediniz mi?

Çocuğunuzu korumak için doğru olanı yapmışsınız saygısızlık diyemem. Yalnız herkesin birbirine bağırması çok rahatsız edici. Çocuğu bağırarak korkutarak mı eğiteceksiniz? Madem hep aynı şeyi yapıyorlar gitmeyin evlerine.

Tüm terlikleri saklıyorum sürekli balkonu yıkıyorum temiz olsun terlige gerek kalmasın diye ama köy yeri malum bahçeye iniyorlar toz oluyor illa terlik kullanıliyor

Dik durun. Özür de dilemeyin. Bunu bilmeyecek kadar salak olduklarini zannetmiyorum, ama ikisi de inat yapiyor sadece. Siz cocugunuzu koruyorsunuz ve egitiyorsunuz. Sizi darlamaya haklari yok. Isin komik tarafi onlar sizi strese sokup siz sesinizi yükseltseniz terbiyesiz siz oluyorsunuz. Aslinda manipulasyonun dibi. Onlar adam gibi davransa bastan sesinizi yükseltmenize gerek kalmayacakti

Siz kendiniz de inanmışsınız terbiyesizlik yaptığınıza ama yaptığınızda bir şey yok. Asıl saygısızlığı onlar yapmış. Ama eminim her türlü o özürü dileyeceksiniz. Kayınpeder size daire de almıştı. Biraz mecbursunuz sanırım alttan almaya.

Zaten sorun eşimin beni savunmayipbeni terbiyesiz ilan etmesi. Odaya girdikten sonra baba haklı kız dahi demeyio bana bağırdı
bu tipten bende de var ama üzgünüm ki esime hak veriyorum. o benim babama bağırsa (ki çok çok çok üzülürüm ne yapacağımı bilemem) bende eşimle tartışırım muhtemelen. obabasi diye size yüklenmek kolay gelmiştir ve "esim nasıl babama bağırır" psikolojisi ile size yüklenmiştir. olmaması gereken bir durum olmuş. ben eşinize kızamıyorum çünkü karşısındaki babası. dönüp "baba birak" dese zor ama size gelip bağırması kolay. nahoş bir durum olmuş nasıl düzelir özürle mi yoksa gitmeyerek mi veyahut normal davranarak mi bilemiyorum. ben ayni bu durumlarda başka odaya gecmeye çalışıyorum kimseye tepki vermemek veya insanları kırmamak için. çünkü kalp kolay kırılıyor ama düzeltmesi zaman alıyor

Ne desen ne yapsan olan oldu kafanda bisey kurma düşünmede artik biraz sessiz dur geride kal tavrın dik olsun yine .kapi kötü olmus ama siz ailesiniz barisirsiniz onlarda tavirlari değişir umarim .bazen insan gaflete düşüyor düşününce terligi cocugun elinden al cocugu baska odaya gotur kafani dinle dersin ama olan oldu. Düşünme

Hep anlattım sürekli. Kızıma abur cubur verilmicek her dediği yaoilmicak. Ben annesi olarak onun için uygun gördüğüme sizde uyun ama yok yine canı istemiştir diye abur cubur verme ben izin vermiyorum diye yine de kızıma yüz vermek hepsi devamdi

Biz geçen sene yaşadık benzer bir olay. Her odaya ayrı ayrı çikolata koymuşlar
Birde markası filan belli değil. Eşim kaldırın dediler kaldırmadılar, vermeyin dediler dinlemediler. Çok sinir oldu, bende sakince izledim. Bu sene gitmeden önce görümcemi aradım, geçen sene ki gibi olmasın lütfen, sakın kalamam bu sene tartışma çıkmasın dedim. Görümcem halletti.
Büyükler torun görünce bazen saçma davranıyor. Kapı çarpma dışında haklısınız.

Back
X