- 19 Ekim 2022
- 2.095
- 5.680
- 88
- 29
Haklıyken haksız duruma düşürmüşsünüz kendinizi. Bağırmak yerine kv ve kp ile bi akşam otururken sakin ama ciddi bi şekilde konuşup rahatsızlığınızı anlatsaydınız anlarlardı bence. Üslup her şeydir. Özür dilerken bağırdığınız için özür dileyip ama içerik olarak haklı olduğunuzu savunun. Kocanızda kendine baksın ilk önce.Hanımlar sürekli yazıyorum kayinpederim kizima sürekli aburcybur yedirme vs konusundan kizdigimi. Dün akşam koyengeldik. Burda kızım sürekli ev terliklerini yalıyor güzelce anlatıyorum çocuk malum anlamiyor ben kızıma bişey desem hemen dedesi babanesi savunmaya geçiyor eşim de süs gibi oturup bişey demiyor. Dün gece yine kızım çok simardi dedesinden alıyor güveni bana yapıyor simarikligini yine yalamaya başladı terliği dün de canımı siktiklari için dedesi kızıma patladım bağırdım kızıma biraj diye o da ağladı. Dedesi hemen gel kızım kucağıma dedi alma ben boşuna bagirmadim dedim anlamadı aldı götürdü. Bende birikmiş linklerden dolayı ben bu yüzden köye gelmek istemiyorum ben bıraksın diye bağırdım siz kucağınıza alıp beni hiçe sayiyosunuz diye baya bağırarak odaya girdim kapıyı kapattım camlarda açık olduğu için sert kapandı. Aslında çok terbiyesizlik oldu farkındayım ama hep yazdığım gibi gorumcemin çocuğuna asla bu şekilde yapamazlar bana yapıyorlar eşimde geldi çok fena bana bağırdı çağırdı ama neden beni kimse savunmuyor eşim de babasını savunur hep özür dileyecegim babasindan