- 9 Nisan 2020
- 3
- 8
- 1
- 36
- Konu Sahibi zahideergin37
-
ah be kardeşlik keşkesi şakaetsemmİlk başta ... kaynanayı anlamayıp tekrar okuyanlar burda mı
İstemsizce güldüm
konu sahte muhtemelen yardımcı olmaya çalışmayın
Kusura bakmayın ama boşanmış halinle lafı hiç hoş olmadı31 yaşındasın geç evlenmişsin.
Geç dediğin 28 yas mi?
İlahi...
Konuna gelince elalem ne derse haklı, o ne çirkin laf öyle.
Şimdi 'niye buraya yazdın küfürlü lafi' diyeceğim, yazmasan da 'laf ne bilmiyoruz ki,lafı söyle hele' diyecektik. O yüzden diyemiyorum da :)
Bacım ne diyelim... Kocan senin babana böyle bir yorumda bulunsaydi ne derdin?
Ama bence özür dile. 28 yaşında zar zor -fakir fukara bir adam bulmussun. 31 yaşında,üstelik boşanmış halinle daha iyisini bulamama ihtimalin var. Niye riske Giresin ki? Hem haksizsin da
Özür dile, olsun bitsin
Buraya konu açmak da öyle +1. Dizlerinde sektiren bir ergen veya gay gibi. Zahit Ergin olmasın o?baban yasinda adama bunu soyleyebilmek icin double t...kli olmak lazim. ben yazmaya bile utandim.bunu soyleyebildiginize gore size zaten oyle biri lazimmis. yalniz kayinvalideye cok cok uzuldum; duzgun bir kadincagizmis, eminim cok uzulmustur oglu boyle biriyle evli oldugu icin.
Vay t...lı gelinfitneci kaknem kenafir gözlü bir kaynanam
Neden mi? Kocası neden böyle banal kelime kullanan biriyle evli kalmak istesin? Adam utanıyordur eşinin yerine. Çok kötü bir durumGece gece fena güldüm. Evlerinizi ayırın Sınırlarınızı çekin evinizde oturun.Eşinle Sorunun yoksa neden boşanmayı düşünüyorsun?
Konu sahibinin zihniyeti bu değil mi sence??? 'Biraz geç evlendim biliyorum' diye başlamış konuya.Kusura bakmayın ama boşanmış halinle lafı hiç hoş olmadı
Doblo olarak okudum, gerçi pek uzağa düşmüyorsunuz şu üslubunuzladobro yapım başıma bela oldu
Fake konuda kvalidenin masumiyeti yer alırmıydı bilemedim. Gerçek Olma olasılıklı gördüm. TiksindimBende fake konular ne zaman düşer diyordum, anca sıra geldi demek
Kibledim oniGitti gelin:)))
Son cümle ele veriyor, resmen dalga geçmiş aldırsam mı falan diye.Fake konuda kvalidenin masumiyeti yer alırmıydı bilemedim. Gerçek Olma olasılıklı gördüm. Tiksindim
En çok etikete güldüm, iyi oluyor arada bu konular güldürüyor adamı, gitmeden yorumlara cevap vereydi iyiydiEtikette süper yalnız
Huzurun olmadıktan sonra birikim yapsan ne olur ki.Bence evinizi ayırın.Eşiniz size destek verıyorsa boşanmayın.Aynı ev hiç iyi olmup.Mesela benım evım ayrıydı ama boşandıgım kişinin ailesı hep bızımleydı.Ayrı bı hayatımız yoktu.Yanı kardındakı adam ıyı olursa gerısını boşver.Benım malesef boyle bı hayatım olmadı boşandım.İnsallah dızın edınız sızın yanınızdadır.öncelikle herkesçiklere sağlıklı huzurlu günler rabbimden istiyorum. biras geç evlendim biliyorum. çiceği burnunda 3 yıllık evliyim demek isterim fakat ne çiçek kaldı ne burun. eşimle görücü usulu severek evlendik. ilk sene resmen rüya gibiydi ta ki eşimin ailesiyle beraber yaşamaya başlayana kadar. eşim beraber yaşama fikrini ilk söylediğinde olumsuz düşünmemiştim çünkü kaynanam dünyalar tatlısı bir kadın. klasik kaynana tiplemelerinden çok uzak olduğu için açıkçası sıkıntı yaşayacağımız aklımın ucuna gelmedi. eşimle düşünüp taşındıktan sonra kirada oturmaktansa biraz da olsa birikim yapabilmek için ailesinin evine taşındık. tabi benim hesaba katmadığım bir şey vardı. fitneci kaknem kenafir gözlü bir kaynanam yoktu ama onun yerine bu lafı söylediğim için kbakmayın ama afınızla söylüyorum ... kaynana gelmişti resmen kayınpederime de bu lafı istemeyerek de olsa ağzımdan kaçırdım.o an sanki zaman durdu eşim ve kvmde benden bu lafı beklemiyordu. utanmıştım açıkçası ama lanet kayınpeder(... kaynana) sanki üzerine vazifeymiş gibi tüm kaynanalık rollerini adeta içinde kalmışçasına oynuyordu. her şeye mana bulmalar. beğenmemeler laf sokuşturmalar bir kaynanadan hiçbir eksigi yoktu aksine fazlası vardı. başına başörtü eksikti. fazlası vardı dediğimde ne kastettiğimi anlamışsınızdır. şimdi de malum korona olayları evden çıkamadığımız için ev savaş alanı gibi lütfen bana akıl verin boşanmalımıyım yoksa kpnin fazlalığını mı aldırtayım iyice çıkmaza girdim a be canlarım
Böyle ağzı bozuk tipler de vardır. Zeka seviyesi düşük bu tiplerin. Belaltı konuşup kendileri gibileri güldürürler. Öyle alışmışlardır ki normal laf çıkmaz ağızlarından.Son cümle ele veriyor, resmen dalga geçmiş aldırsam mı falan diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?