kayınpederime söylediğim laf evliliği bitme noktasına getirdi...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kusura bakmayın ama boşanmış halinle lafı hiç hoş olmadı

Buraya konu açmak da öyle +1. Dizlerinde sektiren bir ergen veya gay gibi. Zahit Ergin olmasın o?

Gece gece fena güldüm. Evlerinizi ayırın Sınırlarınızı çekin evinizde oturun. Eşinle Sorunun yoksa neden boşanmayı düşünüyorsun?

Gece gece fena güldüm. Evlerinizi ayırın Sınırlarınızı çekin evinizde oturun. Eşinle Sorunun yoksa neden boşanmayı düşünüyorsun?
Neden mi? Kocası neden böyle banal kelime kullanan biriyle evli kalmak istesin? Adam utanıyordur eşinin yerine. Çok kötü bir durum

Kusura bakmayın ama boşanmış halinle lafı hiç hoş olmadı
Konu sahibinin zihniyeti bu değil mi sence??? 'Biraz geç evlendim biliyorum' diye başlamış konuya.
Tamamen ironi amacıyla yazdım. 28 yaşında bekarım, bizim sulalede evlenen her 3 çiftten biri boşanır :) öyle bir yakıştırma yapacak son insanlardanim . Ama yazı dili olunca bazen anlaşılmıyor ironiler

Huzurun olmadıktan sonra birikim yapsan ne olur ki.Bence evinizi ayırın.Eşiniz size destek verıyorsa boşanmayın.Aynı ev hiç iyi olmup.Mesela benım evım ayrıydı ama boşandıgım kişinin ailesı hep bızımleydı.Ayrı bı hayatımız yoktu.Yanı kardındakı adam ıyı olursa gerısını boşver.Benım malesef boyle bı hayatım olmadı boşandım.İnsallah dızın edınız sızın yanınızdadır.

Son cümle ele veriyor, resmen dalga geçmiş aldırsam mı falan diye.
Böyle ağzı bozuk tipler de vardır. Zeka seviyesi düşük bu tiplerin. Belaltı konuşup kendileri gibileri güldürürler. Öyle alışmışlardır ki normal laf çıkmaz ağızlarından.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…