- Konu Sahibi zahideergin37
-
Koronadan once,yani bir zamanlar sokakta yururken gencler en argo sekilde sove saya gidiyorduCeza versen fayda etmez sanmıyorum küfür sakız olmuş ağızlarına aileler çok önemli yetiştirme tarzı takip etme ne deyim Rabbim gençlerimize akıl fikir versin inşallah
ne söylemiş konuyu tam anlamadım yardımcı olur musunuz lütfenAdamın yüzüne mi söylediniz herkesin içinde
Senin en baştaki hatan aynı evde yaşamak aç kalır kiramı öder ayrı evde otururdum,sevmelerin en güzeli uzaktan sevmektir yakın olunca boku cikiyo butun ilişkilerin ben kendi anamı babamı çekemem sen kaynana felan filan ayrı eve çık en iyisi bu olur
Arkadaş konu sahibinin ilk mesajını alıntı yapmış bende orda gördüm kesilen kelimeyine söylemiş konuyu tam anlamadım yardımcı olur musunuz lütfen
Söylenen sözü bi ben mi anlamadım
Konu fakeymişBir kadına yakışmayacak cümleler maşallah ağzınında ayarı yokmuş..
Birde erkeklere kızıyoruz küfür ediyorlar diye..
Biseyi yeni farkettim konuya etikette yapmış zaten bu cümleyiSildiği cümleler burada..
zahideergin37 .!.:
öncelikle herkesçiklere sağlıklı huzurlu günler rabbimden istiyorum. biras geç evlendim biliyorum. çiceği burnunda 3 yıllık evliyim demek isterim fakat ne çiçek kaldı ne burun. eşimle görücü usulu severek evlendik. ilk sene resmen rüya gibiydi ta ki eşimin ailesiyle beraber yaşamaya başlayana kadar. eşim beraber yaşama fikrini ilk söylediğinde olumsuz düşünmemiştim çünkü kaynanam dünyalar tatlısı bir kadın. klasik kaynana tiplemelerinden çok uzak olduğu için açıkçası sıkıntı yaşayacağımız aklımın ucuna gelmedi. eşimle düşünüp taşındıktan sonra kirada oturmaktansa biraz da olsa birikim yapabilmek için ailesinin evine taşındık. tabi benim hesaba katmadığım bir şey vardı. fitneci kaknem kenafir gözlü bir kaynanam yoktu ama onun yerine bu lafı söylediğim için kbakmayın ama afınızla söylüyorum taşaklı kaynana gelmişti resmen kayınpederime de bu lafı istemeyerek de olsa ağzımdan kaçırdım.o an sanki zaman durdu eşim ve kvmde benden bu lafı beklemiyordu. utanmıştım açıkçası ama lanet kayınpeder(taşaklı kaynana) sanki üzerine vazifeymiş gibi tüm kaynanalık rollerini adeta içinde kalmışçasına oynuyordu. her şeye mana bulmalar. beğenmemeler laf sokuşturmalar bir kaynanadan hiçbir eksigi yoktu aksine fazlası vardı. başına başörtü eksikti. fazlası vardı dediğimde ne kastettiğimi anlamışsınızdır. şimdi de malum korona olayları evden çıkamadığımız için ev savaş alanı gibi lütfen bana akıl verin boşanmalımıyım yoksa kpnin fazlalığını mı aldırtayım iyice çıkmaza girdim a be canlarım
Konu fakeymiş
O ne beSildiği cümleler burada..
zahideergin37 .!.:
öncelikle herkesçiklere sağlıklı huzurlu günler rabbimden istiyorum. biras geç evlendim biliyorum. çiceği burnunda 3 yıllık evliyim demek isterim fakat ne çiçek kaldı ne burun. eşimle görücü usulu severek evlendik. ilk sene resmen rüya gibiydi ta ki eşimin ailesiyle beraber yaşamaya başlayana kadar. eşim beraber yaşama fikrini ilk söylediğinde olumsuz düşünmemiştim çünkü kaynanam dünyalar tatlısı bir kadın. klasik kaynana tiplemelerinden çok uzak olduğu için açıkçası sıkıntı yaşayacağımız aklımın ucuna gelmedi. eşimle düşünüp taşındıktan sonra kirada oturmaktansa biraz da olsa birikim yapabilmek için ailesinin evine taşındık. tabi benim hesaba katmadığım bir şey vardı. fitneci kaknem kenafir gözlü bir kaynanam yoktu ama onun yerine bu lafı söylediğim için kbakmayın ama afınızla söylüyorum taşaklı kaynana gelmişti resmen kayınpederime de bu lafı istemeyerek de olsa ağzımdan kaçırdım.o an sanki zaman durdu eşim ve kvmde benden bu lafı beklemiyordu. utanmıştım açıkçası ama lanet kayınpeder(taşaklı kaynana) sanki üzerine vazifeymiş gibi tüm kaynanalık rollerini adeta içinde kalmışçasına oynuyordu. her şeye mana bulmalar. beğenmemeler laf sokuşturmalar bir kaynanadan hiçbir eksigi yoktu aksine fazlası vardı. başına başörtü eksikti. fazlası vardı dediğimde ne kastettiğimi anlamışsınızdır. şimdi de malum korona olayları evden çıkamadığımız için ev savaş alanı gibi lütfen bana akıl verin boşanmalımıyım yoksa kpnin fazlalığını mı aldırtayım iyice çıkmaza girdim a be canlarım
Biseyi yeni farkettim konuya etikette yapmış zaten bu cümleyiAllahım ne edepsiz ne cins insanlar var. Bu konu fake %200 eminim ama bu cümleler gerçekten kuruldu sonuçta az edep yahu
O ne bebu sözü kp ne söylesem kendi ağzıma önce ben kürekle vururdum töbe
Bunlar hep virüstenFake konuymuş ..
Bunlar hep virüsten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?