kayinpederimin annesi..

diclem3555

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
425
4
26
İzmir
Iyi geceler hanimlar. Henuz 4 aylik evliyim. Esim kendi ailesine cok duskun biri degil. Kayinvalidem 1 sene once vefaat etti. Biz kayinpederimin evinde oturuyoruz,kayinpederimde annesinin yaninda. Aile apartmaniyiz. Bir babaannemiz var ki boyle bi kadin gormedim ben kaynanadan beter. Keske diyorum kaynanamiz olsaydi da korusaydi bizi.. ornegin evime misafir geldi diyelim onuda cagirmak zorunda kaliyorum cagirmazsam ayip olurmus. Diger 2 katta esimin amcalari oturuyor. Gecenlerde kp cagirdim mac izlemeye bi baktim ki amcalari colugu cocugu cikti geldi. Evime misafir geldi bende babaanneyi cagirdim. Herkes geldi tam herkes gidecekken geldi kadin. Bi tabak esime ayirmistim aksam geldiginde yesin diye cayim falan bitmisti. Hosgeldin falan oturdu. Cay istedi. Bekle hemen demliyim deim cay getirdim. Ardindan ikramlik istedi esimin tabagini ona vermek zorunda kaldim. Ayiptir soylemesi yumurtali kofte yapmistim ardindan eltim geldi kiz yumurtali kofteden kaldimi dedi valla kalmadi dedim. Sonra babaanne ben yaparim sana dedi. Ardindan bana yumurtan varmi diye sordu valla yok dedim. 5 dk sonra yesilligin kaldimi dedi bittiki tum malzemelerim dedim. Gercekten de bitmisti olsa neden vermiyim.. anam basladi iste allah kimseyi senin eline dusurmesin de ne desem ykk diyosunda vah vah demeye basladi. Bende yalan soylucek halim yok inanmiyorsan ac bak dolabima dedim gitti hemen evine.. 2 3 gun cikmiyim evine hemen nerdesin niye gelmiyorsun. Aksam herkes yukarda toplaniyor bazen. Benim esim cikmiyor ee esimde tek birakamam evde. Bana diyor niye gelmedin aksam pazar gunu nie gelmiyosun diyor esim izinli diyorum anlamiyor laftan gene yuzume bisey demiyor arkamdan koymadigi lafi birakmiyor. Esimin yengesi carsaf vermis diksin diye oda baska bi kadina vermis kadinda dikmis 10 tl istemis buda babaanede verms esimin yengesidr eski carsafti anne keske vermseydin ben yenisi alirdim demis anam kadin gitti arkasindan hemen yok gerizekali bu kadin bana onceden tokat atti onu haciya soylucem bosattircam yuvasini yikcam neler neler.. bu babaannemiz namazinda niyazinda kapali.. gelinin evine gider gece yarilarina kadar tv izler gelin biyere gitcegi zMan sen git ben otururum anahtati bana ver neler neler.. kp aradi gecen gun kizim iste babbannenin yanina cik braz diye ben gitmedim mi hemen kp 3 sikayet eduyor.. hele rahmetli kaynanana demedigi laf kalmamis. O.... kaltagana kdr. Kadin merdiven yikiyormus bagiriyoms disardan ne domaliyosun cok cok afdersnz biri seni gelip s..... diye.. berbat bi kadin anlamadjm gitti. Bze gelr aksam oturur en son ben esnemeye baslarm herkes gider bu kalio tv izliyo ben esnemeye basloom esim cagrdi diom ole gidiyo . Kp babaannenin birde esimin bi akrabasnin utulerini ben yapiyorum bi utu geliyor poset poset.. bigun utu almaya gitmedim disarda beni gormus utu var gel al diye utu hareketi yapio dengesiz kadin. Ben dusuk uaptim anneme gittim. Bana diyoki ananin evinden ckmiosun annemden bana yarar vr dedm. Nisanliyken esim ameliyat oldu ardindab bacagni kirdi annem bakti hic kmse aramadi nasklsin diye..napmalym sizce kizla4 fikir verin :( uzun oldu braz simdiden helal edin hakkinizi..

bence taşının hani küfürleri ara bozmaları olmasa yaşlıdır idare edin diycem böylesi idarede edilmezki

eşin ne diyor peki canım, yani o istemez diye mi taşınmanız mümkün değil
bu şekilde cidden çok zor ya daha bide çocuk yok sanırım

insanlar yaslandikca cocuklasiyor.. Tasinma durumunuzda yokmus,
alttan almaktan baska yapacak bisey yok sanirim...

Bence tek çözüm taşınmanız.Daha çocuğunuz yok olduğunda neler olacağını tahmin etmesi çok zor değil.Bir de merak ettim Allah aşkına kaç yaşında bu kadın da bu kadar herşeye laf yetiştiriyor, o ne ağzı bozukluk öyle yahu.

Bence tek çözüm taşınmanız.Daha çocuğunuz yok olduğunda neler olacağını tahmin etmesi çok zor değil.Bir de merak ettim Allah aşkına kaç yaşında bu kadın da bu kadar herşeye laf yetiştiriyor, o ne ağzı bozukluk öyle yahu.

38 dogumlu canim. Teksas gibi kadin yahu. Cocuklariyla hanimlarinin aralarini bozar sonra ee benim ogullarim yarin oburgun kavga ettimi karilariyla benim yanima gelir der. Gecenlerde hastalandim diyip kendini hastaneye goturdu benden saglam kadinda hicbsey cikmadi. Kaynanam kanser den oldu kadina kanserken yapmadigini birakmiyodu kaynanam oldukten sonra kiymete bindi ama

Esimi nasil ikna edebilirim onu hic bilmiyorum :/

Bastan kabul etmeseydin iyiydi.. Simdi zor olabilir.. Onlarda soracak tabi kayinpeder babaanne neden diye ? :26:
Zaten yasli insan surda ne kadar ömrü kaldi ALLAH bilir idare edilecek gibi degil mi ?

Ben 85-90 filan bekliyordum yasini.
Ohoo daha 75 yasindaymis, bu cingozlukle daha cok yasar o, sizi bile gomer Allah muhafaza.
Kotuye birsey olmuyor valla.
Madem tasinamiyorsunuz, dediklerini takma, gul gec mesela. Oyle sinir stres yapmamaya calis.

Hiç takmayın bence.
Herkes onun nasıl bir insan olduğunu biliyordur.
Yavas yavas uzaklaştır kendinden, ne derse desin kendi bildiğini oku.
Hadi onun ütğsğnü yaşlıdır yaparsın, başka akrabanın poşetle ütüsünden sanane.
Muhtemelen kv yi de bu kahretmiştir, kadın kendini koruyamamış ki seni korusun bunun şerrinden.

Ben 85-90 filan bekliyordum yasini.
Ohoo daha 75 yasindaymis, bu cingozlukle daha cok yasar o, sizi bile gomer Allah muhafaza.
Kotuye birsey olmuyor valla.
Madem tasinamiyorsunuz, dediklerini takma, gul gec mesela. Oyle sinir stres yapmamaya calis.

Kaynanama yapmadigi sey kalmamis zamaninda kadin kanserken kaynanama patlican veriyomus kalk icini temizle diyomus. Kaynanamin evine sabahtan girermis gece yarisina kadar basinda durup herseyine karisirmis.benim yuzume pek fazla bisey demiyor fakat arkamdan cok konusuyor ve kp e sikayet edip adamin canini skyor. Mesela benim kp karpuz ve kavunu cok sever ama yiyemez neden mi ? Kadin dolabina koymuyir karpuzla kavun yer kapliyor diye. Oooo anlatsam roman okur anam

Hiç takmayın bence.
Herkes onun nasıl bir insan olduğunu biliyordur.
Yavas yavas uzaklaştır kendinden, ne derse desin kendi bildiğini oku.
Hadi onun ütğsğnü yaşlıdır yaparsın, başka akrabanın poşetle ütüsünden sanane.
Muhtemelen kv yi de bu kahretmiştir, kadın kendini koruyamamış ki seni korusun bunun şerrinden.
Herkes biliyor zaten de. Arkamdan kpe sikayet ediyor. Adamin morellerini bozuyor..

valla yaşlı kadın fln ne desem bilemedim..
gerçekten ben bile okurken uyuz oldum...

valla yaşlı kadın fln ne desem bilemedim..
gerçekten ben bile okurken uyuz oldum...
Yok canim ya.. karsisinda erkek olsun kadin olsun farketmez kufur eder. Onceden bundan kac sene once ogullarini doldurup eve yolluyormus karilarini kac kere dovmus kocalari.. ayip ya namazinda niyazinda birde..

Allah dağına göre kar veriyo demek ki senin katlanmaya dermanın var ne demek yahu akrabanın ütüsünü yapmak falan daha 4 aylık evlisin bebek düşürmüşsün geçmiş olsun ama erken değil mi, ordan taşınmadan çocuk yapma evinden hiç çıkmaz deli kadın, yolacaksın böylelerini yaşlıysa yaşlılığını bilsin azcık akil olsun

Back
X