- Konu Sahibi diclem3555
Iyi geceler hanimlar. Henuz 4 aylik evliyim. Esim kendi ailesine cok duskun biri degil. Kayinvalidem 1 sene once vefaat etti. Biz kayinpederimin evinde oturuyoruz,kayinpederimde annesinin yaninda. Aile apartmaniyiz. Bir babaannemiz var ki boyle bi kadin gormedim ben kaynanadan beter. Keske diyorum kaynanamiz olsaydi da korusaydi bizi.. ornegin evime misafir geldi diyelim onuda cagirmak zorunda kaliyorum cagirmazsam ayip olurmus. Diger 2 katta esimin amcalari oturuyor. Gecenlerde kp cagirdim mac izlemeye bi baktim ki amcalari colugu cocugu cikti geldi. Evime misafir geldi bende babaanneyi cagirdim. Herkes geldi tam herkes gidecekken geldi kadin. Bi tabak esime ayirmistim aksam geldiginde yesin diye cayim falan bitmisti. Hosgeldin falan oturdu. Cay istedi. Bekle hemen demliyim deim cay getirdim. Ardindan ikramlik istedi esimin tabagini ona vermek zorunda kaldim. Ayiptir soylemesi yumurtali kofte yapmistim ardindan eltim geldi kiz yumurtali kofteden kaldimi dedi valla kalmadi dedim. Sonra babaanne ben yaparim sana dedi. Ardindan bana yumurtan varmi diye sordu valla yok dedim. 5 dk sonra yesilligin kaldimi dedi bittiki tum malzemelerim dedim. Gercekten de bitmisti olsa neden vermiyim.. anam basladi iste allah kimseyi senin eline dusurmesin de ne desem ykk diyosunda vah vah demeye basladi. Bende yalan soylucek halim yok inanmiyorsan ac bak dolabima dedim gitti hemen evine.. 2 3 gun cikmiyim evine hemen nerdesin niye gelmiyorsun. Aksam herkes yukarda toplaniyor bazen. Benim esim cikmiyor ee esimde tek birakamam evde. Bana diyor niye gelmedin aksam pazar gunu nie gelmiyosun diyor esim izinli diyorum anlamiyor laftan gene yuzume bisey demiyor arkamdan koymadigi lafi birakmiyor. Esimin yengesi carsaf vermis diksin diye oda baska bi kadina vermis kadinda dikmis 10 tl istemis buda babaanede verms esimin yengesidr eski carsafti anne keske vermseydin ben yenisi alirdim demis anam kadin gitti arkasindan hemen yok gerizekali bu kadin bana onceden tokat atti onu haciya soylucem bosattircam yuvasini yikcam neler neler.. bu babaannemiz namazinda niyazinda kapali.. gelinin evine gider gece yarilarina kadar tv izler gelin biyere gitcegi zMan sen git ben otururum anahtati bana ver neler neler.. kp aradi gecen gun kizim iste babbannenin yanina cik braz diye ben gitmedim mi hemen kp 3 sikayet eduyor.. hele rahmetli kaynanana demedigi laf kalmamis. O.... kaltagana kdr. Kadin merdiven yikiyormus bagiriyoms disardan ne domaliyosun cok cok afdersnz biri seni gelip s..... diye.. berbat bi kadin anlamadjm gitti. Bze gelr aksam oturur en son ben esnemeye baslarm herkes gider bu kalio tv izliyo ben esnemeye basloom esim cagrdi diom ole gidiyo . Kp babaannenin birde esimin bi akrabasnin utulerini ben yapiyorum bi utu geliyor poset poset.. bigun utu almaya gitmedim disarda beni gormus utu var gel al diye utu hareketi yapio dengesiz kadin. Ben dusuk uaptim anneme gittim. Bana diyoki ananin evinden ckmiosun annemden bana yarar vr dedm. Nisanliyken esim ameliyat oldu ardindab bacagni kirdi annem bakti hic kmse aramadi nasklsin diye..napmalym sizce kizla4 fikir verin
uzun oldu braz simdiden helal edin hakkinizi..