Kayinpederimin bana ettigi laf

Oncede sorunlar yasamistik bende hadi dedim torunumi gormesi hakki esimde israr etti o yuzden hep 2 haftadir bir gorusuruz bize geldiler yine guler yuzle karsiladim kizimizi sevdiler kizimda agir bir grip gecirmisti bizde hastalanmistik. Kayinpeder bana sen bize boyle yaptiginiz icin hastaliklar basiniza alah tarafindan geliyor buyuklerine saygili olacaksiniz herzaman diye laf soyledi durup dururken ben onceden onlara sadece gorusmek istemiyorum bidaha sizle demistim telefonda. Ben artik tamamen koparmak istiyorum sizce dogrumu surekli laf sokuyorlar dayanacak gucuk kalmadi
Büyük olarak sizi idare edememişler birde oh olsun demeye gelmişler ,oysa deniliyor ki cahil ,hayat olgunu olmayan gençlerin kusurlarını görmezden gelin ,onlar rol değiştirmiş
Yaşlanmışlar ama olgun olup sizi idare edememiştir kusur onlarda bence

İnsan yaş aldıkça sanki daha fazla huysuzlaşıyor ya. Bu konuya çok takılmayın bence tekrar ederse devamı gelirse, baktınız siz de kaldıramıyorsanız o zaman kesebiliyorsanız ilişkinizi kesersiniz. Sonuçta eşinizin anne babası, bağlarımızı tamamen hiçbir zaman koparamayacaksınız

Oncede sorunlar yasamistik bende hadi dedim torunumi gormesi hakki esimde israr etti o yuzden hep 2 haftadir bir gorusuruz bize geldiler yine guler yuzle karsiladim kizimizi sevdiler kizimda agir bir grip gecirmisti bizde hastalanmistik. Kayinpeder bana sen bize boyle yaptiginiz icin hastaliklar basiniza alah tarafindan geliyor buyuklerine saygili olacaksiniz herzaman diye laf soyledi durup dururken ben onceden onlara sadece gorusmek istemiyorum bidaha sizle demistim telefonda. Ben artik tamamen koparmak istiyorum sizce dogrumu surekli laf sokuyorlar dayanacak gucuk kalmadi
Bakalim onumuzdeki gunlerde sizleri ne tur agir hastaliklar bekliyor hep birlikte yasayip gorecegiz derdim 😂😂😂

Bence haklısın
Evine almışsın onca şeye rağmen
Hep mi mütevazilik kaybettirir yaa

Önceden biseyler yaşadığınız için bence lafa takılma sonuçta her insan ne diyip diyemeyeceğini bilmeyebiliyor onu öyle geçiştir he de geç sen gorusmedigin sürece eşinle de aranda sıkıntı olacak

Laf sokuyorlarsa mesafe koy gitsin canını sıkan herkese 😘

Benim annem bile o kadar saçma sapan konuşuyor ki. Kendi calisirkenki temizlik hallerini unutmuş, iki çocuk artı çalışıyorum ona rağmen evimin tertemiz olmasını bekliyor. Çocuklar hasta olsa evdeki pislige bağlıyor. Neymiş çocuklar ondayken hasta olmuyormuş.

Tabi laf çekmek zorunda değilsiniz ama dede torun ilişkisini engellemeyin. Sevmeseniz bile az görüşün yada hiç gorusmeyin ama onlar görüşsun

Kpderin sizle bu sekilde konusabiliyor olmasi enteresan.Kpderimle mrb ,nasilsiniz dan ileri gitmez muhabetimiz.
Kvdeyle hadi daha samimi olunur kadin kadina anlarim da.Herhlade yerini bilmiyor kpder.
Agirligi olur geline karsi.
Benimle boyle konusmazsaniz sevirim derim en basitinden.

Bizim halkın klasik çakallığı bu .
Kendi hastalanınca “ Allah sevdiği kulu ile uğraşır “ kendi annesi kanserden ölse “ Allah yanına çağırdı “
Bir başkası olunca , o şöyle kötü böyle bilmemne o yüzden oldu .
Tuhaf ben söylemeye korkarım . İnsanlarda hiç ince düşünce yok .
Geçen Twitter da gördüm kadının biri komşusu üvey çocuğuna kötü mü davranıyor neymiş kanser olmuş kadın keyifle anlatıyor birsürü kişi de 👍🏻 Böyle yapmış . Ben kanser hastalarının yerinde olsam çok kızardım .

Normalde takılacak bir laf değil şaka ile laf söyler geçiştirirdim . Ama yazınızdan daha önce yaşananlar var dediniz o zaman gelmesinler eşiniz götürsün kızınızı .. siz muhatap olmayın . 2 haftadır değil canınız istediğiniz zaman yollayın.. eşiniz sizden yana mı ?

Niye önemsiz olsun yahu hadi gelinini oğlunu geçtim adam resmen ufacık çocuğun hastalığına da oh olsuna getirmiş, bana böyle yaptığınız için ailecek belanızı buluyorsunuza getirmiş. Yaşlı olunca insanların aklının kıtlaşmasının, kalbinin katilasmasının, cahilleşmesinin tıpta yeri varmış gibi davranıyor bazıları alakası yok adamda demans yoksa alzqimer yoksa gayette yaşının verdiği olgunluğu, deneyimlerinin verdiği anlayışı taşımak zorunda! Her lafı söyleyip yaşlılığın arkasina sığınmak ya da o yaşlı normal demek işgüzarlık başka birsey değil.

He deyip geç. Benim kp de çok laf sokar ama takan kim… öyle açıkça görüşmek istemiyorum mesafe koymak istiyorum dersen sen suçlu olursun, ayıp etmiş olursun. Ağzın normal konuşacak, arayı yavaş yavaş açacaksın (az sinsi değilmişim bee 😂)

Back
X