- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
- Konu Sahibi handeac123
Haklı bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O lafi soyledigi anda gule gule bir daha sizi gormek istemiyoum diye gonderseydiniz keske.Oncede sorunlar yasamistik bende hadi dedim torunumi gormesi hakki esimde israr etti o yuzden hep 2 haftadir bir gorusuruz bize geldiler yine guler yuzle karsiladim kizimizi sevdiler kizimda agir bir grip gecirmisti bizde hastalanmistik. Kayinpeder bana sen bize boyle yaptiginiz icin hastaliklar basiniza alah tarafindan geliyor buyuklerine saygili olacaksiniz herzaman diye laf soyledi durup dururken ben onceden onlara sadece gorusmek istemiyorum bidaha sizle demistim telefonda. Ben artik tamamen koparmak istiyorum sizce dogrumu surekli laf sokuyorlar dayanacak gucuk kalmadi
Oncede sorunlar yasamistik bende hadi dedim torunumi gormesi hakki esimde israr etti o yuzden hep 2 haftadir bir gorusuruz bize geldiler yine guler yuzle karsiladim kizimizi sevdiler kizimda agir bir grip gecirmisti bizde hastalanmistik. Kayinpeder bana sen bize boyle yaptiginiz icin hastaliklar basiniza alah tarafindan geliyor buyuklerine saygili olacaksiniz herzaman diye laf soyledi durup dururken ben onceden onlara sadece gorusmek istemiyorum bidaha sizle demistim telefonda. Ben artik tamamen koparmak istiyorum sizce dogrumu surekli laf sokuyorlar dayanacak gucuk kalmadibuyükler bos boş konu
Büyükler boş boş konuşuyor bazen. Nerde ne diyeceklerini umursamiyorlarOncede sorunlar yasamistik bende hadi dedim torunumi gormesi hakki esimde israr etti o yuzden hep 2 haftadir bir gorusuruz bize geldiler yine guler yuzle karsiladim kizimizi sevdiler kizimda agir bir grip gecirmisti bizde hastalanmistik. Kayinpeder bana sen bize boyle yaptiginiz icin hastaliklar basiniza alah tarafindan geliyor buyuklerine saygili olacaksiniz herzaman diye laf soyledi durup dururken ben onceden onlara sadece gorusmek istemiyorum bidaha sizle demistim telefonda. Ben artik tamamen koparmak istiyorum sizce dogrumu surekli laf sokuyorlar dayanacak gucuk kalmadi
Benim konuma bakın inanın çekmeye değmiyor benimkilerde çocuk hasta oldukça bakamadin edemedin dedi durdu güzelce uyardım çirkefe bağladı şimdi koparıp attım kangren olmuş bu kolu huzur buldum gençleştim resmenOncede sorunlar yasamistik bende hadi dedim torunumi gormesi hakki esimde israr etti o yuzden hep 2 haftadir bir gorusuruz bize geldiler yine guler yuzle karsiladim kizimizi sevdiler kizimda agir bir grip gecirmisti bizde hastalanmistik. Kayinpeder bana sen bize boyle yaptiginiz icin hastaliklar basiniza alah tarafindan geliyor buyuklerine saygili olacaksiniz herzaman diye laf soyledi durup dururken ben onceden onlara sadece gorusmek istemiyorum bidaha sizle demistim telefonda. Ben artik tamamen koparmak istiyorum sizce dogrumu surekli laf sokuyorlar dayanacak gucuk kalmadi
Cahillik onların kilifi zaten zehir kusup ne dedim ki demeye bayiliyorlar sen ufacık birsey söyleyince de cirkefe bağlıyorlar kendi copluklerinde yalnız kalsınlarAslında yaşlı insanların hoşgörülü ve bilge olması gerekiyor.
Bu şekilde olmasını ben de kabul edemiyorum. İnsanın saygısı da kalmaz. Görüşmeyi azaltırdım sanırım.
Şu cevabı yapıştırma yeteneği bende olsaydı ah ulan. Nasıl geliştirebilirim bunu ya sjskf
Ben bu tarz edepsiz aile akraba ile karşılaştım mı kim olursa olsun iletişimi kesiyorum. Maalesef huylu huyundan vazgeçmiyor. O an oğlu kızı varsa susuveriyor sonra yine aynılar. Köye 5 senedir gitmiyorum kafam o kadar rahat ki.. Tabi böyle hakarete maruz kalmadım ama sürekli eleştirilip sorguya çekilir gibi cahil insanların arasında sinirletim bozulmuştu. Annemde olsa bu kişi mesafemi koyarım. Kendi terbiyesizlikleri günah olmuyorda karşı tarafın ayağına takılsa ilahi adalet oluyor. İşlerine gelince dindar gelmeyince şeytana bürünüyorlar nedense :)Oncede sorunlar yasamistik bende hadi dedim torunumi gormesi hakki esimde israr etti o yuzden hep 2 haftadir bir gorusuruz bize geldiler yine guler yuzle karsiladim kizimizi sevdiler kizimda agir bir grip gecirmisti bizde hastalanmistik. Kayinpeder bana sen bize boyle yaptiginiz icin hastaliklar basiniza alah tarafindan geliyor buyuklerine saygili olacaksiniz herzaman diye laf soyledi durup dururken ben onceden onlara sadece gorusmek istemiyorum bidaha sizle demistim telefonda. Ben artik tamamen koparmak istiyorum sizce dogrumu surekli laf sokuyorlar dayanacak gucuk kalmadi