Kayinpederimin bana karşı davranışları hoşuma gitmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allahım sen kimseye bunu nasip etme Yarabbim!

Sevgili başlık sahibi, mutlaka boşanın ve şehir değiştirin. Sizi bulamasın. Düpedüz sapık. Eşiniz de babasına toz kondurmuyor belli ki. Gelin demek kız evlat demektir. Bu sapığın kızı var mı bilmiyorum ama bundan her şey beklenir.

Lütfen kendinize bir iyilik yapın ve boşanın. Allah korusun cinsel saldırıda bulunabilir.
Ya o adamla bir daha yuzgoz etmeyecek beni ya da ben aileme herşeyi anlatıp bosaniyorum diyeceğim bunkonuda asla geri adım atamam

Aklima kayinpederin tecavüzüne ugrayan kadin geldi. Kayinpederi sonra vurmustu.
Babam ölür felan diyorsunuzda. Dram modundan cikip kizini kurtarma derdine düssün.

Ya o adamla bir daha yuzgoz etmeyecek beni ya da ben aileme herşeyi anlatıp bosaniyorum diyeceğim bunkonuda asla geri adım atamam
Pardon da siz böyle sapık bir herifin niye gelini oldunuz onu anlamadım. Başka adam mı yoktu? Ben olsam baştan evlenmezdim. Keşke öyle yapsaymışsınız. Şu an boşanmamak için direnmenizi de anlamış değilim. Bu sapığın torununu dünyaya getirmediğiniz için şükredip acilen boşanmanız gerek.

Çünkü adam iyiydi babasıyla yargılamam ben onu o secmedi kapını kapatrsin dışarda kalırlar.ust dairelerini bize verdiler oturmadim kiraya çıktık benim için yaptığı çok büyük bir fedakarlikti o 33yil anasının dizinin dibinden ayrılmayan bı adam için.
İyi de az buz bişey değil. Neden nişanlı iken bu durumu çözmeye çalışmadınız? Sessiz kalışınız cesaret vermiş işte.

Pardon da siz böyle sapık bir herifin niye gelini oldunuz onu anlamadım. Başka adam mı yoktu? Ben olsam baştan evlenmezdim. Keşke öyle yapsaymışsınız. Şu an boşanmamak için direnmenizi de anlamış değilim. Bu sapığın torununu dünyaya getirmediğiniz için şükredip acilen boşanmanız gerek.
[/QUOTE
İnsan ailesini secemiyor oğlunu sevdim üst katlarında oturmadim bu kadar igrenclesevilecegini düşünmedim ve kocamın bunca şeyi görüp babam herkesi böyle seviyor demesini aklım almıyor halbuki çok kiskanir

Nisanliyken kayinpederim seni seviyorum seni çok özledim diye kapıma dayanacak öyle mi? Arardım nişanlımı gel şu babanı kapımdan çek yoksa polis çağıracağım derdim. Arardım babamı bu adam böyle diyerek kapıma dayanıyor ben bu nişanı atacağım siz de arkamda duracaksınız derdim. Kızının yalnız yaşamasına izin veren adam nişan attılmaz diye diretecek zihniyette değildir herhalde. Nasıl sineye çektiniz ki bunca zaman. Resmen taciz.

İyi de az buz bişey değil. Neden nişanlı iken bu durumu çözmeye çalışmadınız? Sessiz kalışınız cesaret vermiş işte.
Nisanliyken konuştum nişanlımla ama bişey yapmadı.aslinda bana hakverdi ama bunu bana söylemedi.boyle olumusz bir tepki vermedi çünkü ezildi gibi biraz.adami defalrca reddettim defalarca evde yokum müsait değilim uygun değilim diye.ama yine oğlu üzülmesin diye sapik muamelesi yapmadım.hakettigi oymus

Diyecek hiç bir şey yok doğrudan mahkeme yoluo_O

Nisanliyken kayinpederim seni seviyorum seni çok özledim diye kapıma dayanacak öyle mi? Arardım nişanlımı gel şu babanı kapımdan çek yoksa polis çağıracağım derdim. Arardım babamı bu adam böyle diyerek kapıma dayanıyor ben bu nişanı atacağım siz de arkamda duracaksınız derdim. Kızının yalnız yaşamasına izin veren adam nişan attılmaz diye diretecek zihniyette değildir herhalde. Nasıl sineye çektiniz ki bunca zaman. Resmen taciz.
İlk zamanlar anlamadım seviyo ediyo diyorsun yeni gelinsin öyle zannediyorsun sonrasında zaten evdeyken bile yokum dedim kocama söyledim.kusura bakma evli de olsak sen evde yokken ben yalnızken baban dahi kapımı calamaz dedim.biz kaynanam yüzünden Nisan attık.ve baristigimizda söz verdik birbirimize.ben ailesine saygısızlık etmeyecek bişey demeyecektim o konusacakti amaa ben saygısızlık etmedim o da konuşmadı...

Çok iğrenç bir adam kp. Boşanmalısın midem bulandı. Herşey gönlünce olsun

Mesafe koydum ilk defa bensiz oturmaya gitti onlara.nisanliyken yazdığı mesajları hepsini biliyor.duvarima Seni kocaaamann optumm yazıyor pis herif oğlu hala babama iftira atmasın kötü niyetli akrabaların diyor
Geri adım atmayın bence nasıl bir şey ya öz baban bile yazmıyor öyle uzak dur cnm esinde seni seviyorsa yanında olur zaten

Nisanliyken konuştum nişanlımla ama bişey yapmadı.aslinda bana hakverdi ama bunu bana söylemedi.boyle olumusz bir tepki vermedi çünkü ezildi gibi biraz.adami defalrca reddettim defalarca evde yokum müsait değilim uygun değilim diye.ama yine oğlu üzülmesin diye sapik muamelesi yapmadım.hakettigi oymus
Ben anlatamıyorum galiba. Bu olanlar göz ardı edilecek şeyler değil. Hak verdi ama ses çıkarmadı babasına ne demek ya. Orda kafasına yemeliydi o adam yüzüğü.

İlk zamanlar anlamadım seviyo ediyo diyorsun yeni gelinsin öyle zannediyorsun sonrasında zaten evdeyken bile yokum dedim kocama söyledim.kusura bakma evli de olsak sen evde yokken ben yalnızken baban dahi kapımı calamaz dedim.biz kaynanam yüzünden Nisan attık.ve baristigimizda söz verdik birbirimize.ben ailesine saygısızlık etmeyecek bişey demeyecektim o konusacakti amaa ben saygısızlık etmedim o da konuşmadı...
Yani kusura bakmayın ama bir kadın bir adamın kendisini ne niyetle, nasıl sevdiğini anlar. Kız çocuğu iken bile anlıyoruz, ne olduğunu bilmesek de rahatsız oluyoruz bazı amcaların sarilmasindan, yanlış bir sevme olduğunu farkediyoruz. Bu bizim doğamızda var. Siz çok pasif davranmışsınız bu taciz karşısında.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X