Arkadaşlar merhaba henüz iki aylık evliyim ama evlendigim günden beri yüzüm hiç gülmedi çok severek evlendim ama kaynanam ve kayinpederim kedi köpek gibi.ikiside çok inat ve dik başlı.inanilmaz bir ısrarları var senin ne dusundugunun bir önemi yok o ne isterse onu kabul edeceksin ve bunu da sanki senin iyiliğin için yapıyormuş imajı veriyorlar.konumuza gelirsek kayinpederim beni çok seviyor haddinden fazla!!evlenmeden önce yalnız yaşıyordum oğlundan habersiz defalarca çok özledim seni diye akşam geç saatlerde kapıma kadar geliyordu.herseferinde evdeysem bile evde değilim müsait değilim şu bu yalan uydurdum .eşim ailesinden hiç ayrılmamış 33yildr beraberler altlı üstlü oturmadik ayrı bir hayat kurduk güya ama hala kabullenemiyorlar.haftada bir oturmaya gidiyoruz illa kalın diye ısrar ediyorlar ben evimde kalmak istiyorum diyorum kayinpederim kapıyı kilitliyor gitmeyelim diye.ikimizde çalışıyoruz üstelik.neyse kayınpeder nisanliyken zırt pırt kapıma geliyo geç saatler hayir diyorsun anlamıyor sürekli mesaj atiyor seni çok seviyorum çok özledim seni.onceleri güzellikle kibarca reddediydum onu ama suyunu çıkardı artık facede kocam la foto paylastgimda bı triplere giriyor atarlı seyler yazıyor bana ve akrabaları m bunu gördü bana herkes kayinpederinle ne biçim bir ilişkin var bu zamanda babana guvenmeyeceksin diyorlar haklılar.is yerinde bişey yaşıyorum bişey paylaşıyorum hemen kocam oymuş gibi üstüne aliniyor.adami heryerde n sildim engelledim utanmadan başka bir faceden eklemiş 70yasinda adam. eşime güzelce ankattim duvarimda böyle böyle şeyler yazmış insanlar yanlış anlıyor bı konusurmysun ya da ben mi konusayim diye.beni suçladı akrabalarimi kötü dusunceliler diye suçladı dedim ben öyle bişey demiyorum dışardan öyle gözüküyor.ne nankorlugum kaldı ne kötü niyetli ligin şu an boşanmanın esigindeyiz yüzüme bakmıyor normalde asla kus kalamam ama geri adım atmayacagim atarsam ben kötü niyetli düşünmüş adam sütten çıkmış ak kaşık olacak.ne yapmalıyım.kaynanayla konuş demeyin o da bize yerleşmenin derdinde nisanliyken bana iftira atıp gorumcemle yuvamı yıkan Nisan atmamiza sebep sindi bir cadi