Kayinpederimin bana karşı davranışları hoşuma gitmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnanmamaniza inanamıyorum çevrenizde yok mu gerçekten böyle şeyler yaşamayan.gerci benim çevrem biliyo sanki kime anlatabilirsin.anlatinca benim gibi oluyo
Herkes biliyorsa adamla açık açık konuşacaksınız köşe kapmaca oynamak yerine.
Görüşmemek olmaz, kocamı seviyorum vs. diyerek olmaz böyle şeyler.
Tacize uğrayan bir kadının böyle pısırık davranmasına inanmıyorum evet.

Herkes biliyorsa adamla açık açık konuşacaksınız köşe kapmaca oynamak yerine.
Görüşmemek olmaz, kocamı seviyorum vs. diyerek olmaz böyle şeyler.
Tacize uğrayan bir kadının böyle pısırık davranmasına inanmıyorum evet.
Yoo hayır ben o eve zorla goturuleceksem ya o konuşacak ya ben.konu burda kapanmayacak.kapanirsa ben gerçekten art niyetliyim hatamı anladım geri adım attım olacak

Töbe est gun gecmiyor ki forumda sasirmayacagim artik demeyeyim.
Bacim bunlar ne bicim bir aile, kac kurtul.

Yazık umarım başınıza gelir insanların yardıma ihtiyacı olduğu durumda dalga geçmenin bedelini odersiniz.benim bundan bı kazancım yok ama siz prim yapıyorsunuz belliki
Ne primi yapicam anlamadım.
Kimsenin derdiyle de dalga geçmedim hayatımda.
Yazdıklarına inanmadım.
Doğru kabul edelim madem,
Nişanlıyken gece evine gelen adamın oğluyla niye evlendin. Normal mi geldi seni çok ozlemeleri.
Bahaneni merak ettiğim için soruyorum.

Bu belli yaştan sonra sapıtan herifleri teneşir paklar anca ya bu nasıl bi adiliktir!

Zavallı gelin :KK57:
Nişan atmışsın kv görümce yüzünden
Kp trip atıp geceleri kapına geliyormuş
Severek evlenmişsiniz
Eşin sana inanmayıp seni suçlamış
Düzelir düzelir inşallah çok şey etme

Yazık yuva yıkmak ne kolay adamla görüşmeyi kesmem kocamın elinde ve bunu yapana kadar da konuşmayacağım onunla.ne ara bu kadar acımasız oldu bu insanlar ya
Yukarıda başka bir şey daha yazdım değil mi? Sen bu herifle görüş veya görüşme senin çocuğun bu herifin genlerini taşıyacak. Ben mi acimasizim şimdi?
Bu şartlarda bu yuvayı kurmaktansa hiç kurmamak en mantiklisiydi .

Bir sürü gereksiz yorum yazan olmuş ama isvicreden falan heralde Türkiye'de yaşıyoruz ya hergun okuduğumuz şahit olduğumuz şeylerden biri kaldı ki neden bosyere bı böyle bir konu açayım.her yorum para kazandırıyor samki
Birde üniversite okudum demişsiniz çok yazık.

Hiç inandırıcı değilsin..Kayinbabaniñ hareketlerini araya sıkıştırarak böyle pis duyguları normalleştirmişsin..

Yok duvarına "seni kocaamaan öptüüümm" yazmış ..ufak at ufak!

Arkadaşlar merhaba henüz iki aylık evliyim ama evlendigim günden beri yüzüm hiç gülmedi çok severek evlendim ama kaynanam ve kayinpederim kedi köpek gibi.ikiside çok inat ve dik başlı.inanilmaz bir ısrarları var senin ne dusundugunun bir önemi yok o ne isterse onu kabul edeceksin ve bunu da sanki senin iyiliğin için yapıyormuş imajı veriyorlar.konumuza gelirsek kayinpederim beni çok seviyor haddinden fazla!!evlenmeden önce yalnız yaşıyordum oğlundan habersiz defalarca çok özledim seni diye akşam geç saatlerde kapıma kadar geliyordu.herseferinde evdeysem bile evde değilim müsait değilim şu bu yalan uydurdum .eşim ailesinden hiç ayrılmamış 33yildr beraberler altlı üstlü oturmadik ayrı bir hayat kurduk güya ama hala kabullenemiyorlar.haftada bir oturmaya gidiyoruz illa kalın diye ısrar ediyorlar ben evimde kalmak istiyorum diyorum kayinpederim kapıyı kilitliyor gitmeyelim diye.ikimizde çalışıyoruz üstelik.neyse kayınpeder nisanliyken zırt pırt kapıma geliyo geç saatler hayir diyorsun anlamıyor sürekli mesaj atiyor seni çok seviyorum çok özledim seni.onceleri güzellikle kibarca reddediydum onu ama suyunu çıkardı artık facede kocam la foto paylastgimda bı triplere giriyor atarlı seyler yazıyor bana ve akrabaları m bunu gördü bana herkes kayinpederinle ne biçim bir ilişkin var bu zamanda babana guvenmeyeceksin diyorlar haklılar.is yerinde bişey yaşıyorum bişey paylaşıyorum hemen kocam oymuş gibi üstüne aliniyor.adami heryerde n sildim engelledim utanmadan başka bir faceden eklemiş 70yasinda adam. eşime güzelce ankattim duvarimda böyle böyle şeyler yazmış insanlar yanlış anlıyor bı konusurmysun ya da ben mi konusayim diye.beni suçladı akrabalarimi kötü dusunceliler diye suçladı dedim ben öyle bişey demiyorum dışardan öyle gözüküyor.ne nankorlugum kaldı ne kötü niyetli ligin şu an boşanmanın esigindeyiz yüzüme bakmıyor normalde asla kus kalamam ama geri adım atmayacagim atarsam ben kötü niyetli düşünmüş adam sütten çıkmış ak kaşık olacak.ne yapmalıyım.kaynanayla konuş demeyin o da bize yerleşmenin derdinde nisanliyken bana iftira atıp gorumcemle yuvamı yıkan Nisan atmamiza sebep sindi bir cadi
Hanfendi, daha nişanlı iken kapınıza tırmanan adamın oğlu ile neden evlendiniz?

Allahım sen kimseye bunu nasip etme Yarabbim!

Sevgili başlık sahibi, mutlaka boşanın ve şehir değiştirin. Sizi bulamasın. Düpedüz sapık. Eşiniz de babasına toz kondurmuyor belli ki. Gelin demek kız evlat demektir. Bu sapığın kızı var mı bilmiyorum ama bundan her şey beklenir.

Lütfen kendinize bir iyilik yapın ve boşanın. Allah korusun cinsel saldırıda bulunabilir.

Hanfendi, daha nişanlı iken kapınıza tırmanan adamın oğlu ile neden evlendiniz?
Çünkü adam iyiydi babasıyla yargılamam ben onu o secmedi kapını kapatrsin dışarda kalırlar.ust dairelerini bize verdiler oturmadim kiraya çıktık benim için yaptığı çok büyük bir fedakarlikti o 33yil anasının dizinin dibinden ayrılmayan bı adam için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X