Kayinpederimin bana karşı davranışları hoşuma gitmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gercek oldugunu varsayarak tek sorum var
Soru:Nişanlıyken gece kapına dayanan özledim, seviyorum diyen kayınpederinin evlenince düzeleceğine dair sizi inandıran neydi?
Düzelecek diye düşünmedim ben üst katlarında bedava oturmak yerine 1.500lira kiraya çıktım uzaktan ev tuttum.ogluyla gider iki saat oturup kalkiyoduk o şerefsiz dışarda kalıyordu.onun bu kadar hadsizlesecegini tahmin etmek zor değil ama oğlunun bu kadar kör olacağını bilmiyordum

kocan tv izlemiyor mu?
şu soruya da cevap ver öyle git bari.

bir kendi akilli sanki. ucsa bile baska uyeler alintilamis Allahtan. konuyu sildigi icin ceza alacak bir de. zaten bence sahte konu.
Ceza almak umrumda değil hapis mi yatiracaklar?umarım başına gelir ben sadece akıl almak istedim.belliki ergensin ve hayatı henüz tanimamissin taniman dileklerimle

Derhal boşanmalısınız. İğrenç bir ortamdasınız Hatta boşanmayı kolaylaştırmak için size atılan mesajları saklayın

Ceza almak umrumda değil hapis mi yatiracaklar?umarım başına gelir ben sadece akıl almak istedim.belliki ergensin ve hayatı henüz tanimamissin taniman dileklerimle

Valla olabilir yaşlılar ayrı sapık, imdat diye bağır meaj attığında git herkese ekran görüntüsü at rezil et yani gerekirse ipler kopsun

Size gönderdiği mesajlari esinize gostermediniz mi hicte normal mesajlar degil bunlar. Sizde yüzüne bakmayacaksınız ama belki de kendisi de olayin şokundadir kimse babasina bu tarz seyleri yakistiramaz. Siz tavrinizi koyup bu tartismanin icine sokmayin kendinizi. Umarim hersey gonlunuze uugun sekilde devam eder

Kk kadınları bir adım öteye gidemiyorsunuz ya.. 9 sayfa boyunca fake gerçek değil vs muhabbeti olur mu Allah'ınızı severseniz. Bir kere yazın geçin kenara.
Hayır zamanında bizde çok gırgır geçtik ama fake gibi cevaplar verirlerdi mesaj uzardı.
Konu sahibi ne yazmış göremiyorum ehehe fake, yaratıcı ol biraz, yok daha neler zavallı gelin laflarından.
Konu sahibi, olumlu yada olumsuz kurtulursun umarım.
Kazen

Sadece noktadan konuyu anlayacak kadar alim olmadığım için, derdinizi yorumlardan öğrenebildim.
Keşke kayınpeder denen herifin sapık olduğunu öğrendiğiniz/yaşadığınız an evlenmekten vazgeçseydiniz. Biliyorsunuz ailelerimizin evlilikten sonraki konumlarını, onlarla iç içe kalmak durumunda oluyoruz.
Kayınvalide, görümce ve en önemlisi, eşiniz de size destek çıkmıyorsa, boşanmaktan başka çareniz yok maalesef. Çünkü onlarla kalmaya devam ederseniz hem kayınpeder tacizi katlanarak devam edecek, hem de eşiniz çirkefliğinin dozunu artıracaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…