- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.723
- 178
- Konu Sahibi Zavall geln
Aaaa Eğitimli gelin olduğuna dikkat çekiyorBirde üniversite okudum demişsiniz çok yazık.
Yadırgamayın lütf

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa Eğitimli gelin olduğuna dikkat çekiyorBirde üniversite okudum demişsiniz çok yazık.
Düzelecek diye düşünmedim ben üst katlarında bedava oturmak yerine 1.500lira kiraya çıktım uzaktan ev tuttum.ogluyla gider iki saat oturup kalkiyoduk o şerefsiz dışarda kalıyordu.onun bu kadar hadsizlesecegini tahmin etmek zor değil ama oğlunun bu kadar kör olacağını bilmiyordumGercek oldugunu varsayarak tek sorum var
Soru:Nişanlıyken gece kapına dayanan özledim, seviyorum diyen kayınpederinin evlenince düzeleceğine dair sizi inandıran neydi?
Arkadaşlar iyi veya kötü yorumlarla akıl veren herkese teşekkür ederim konuyu silme gibi bir seçeneğim varsa siliyorum.sadece akıl almak istedim çaresizim ve gerçekten kocamın tepkisinin ne olması gerektiğini merak ettim.tesekkurler hoscakalin
Kimse babasına böyle biseyi yakistrmaz çünkü bende kendi babama yakistrmamkocan tv izlemiyor mu?
şu soruya da cevap ver öyle git bari.
bir kendi akilli sanki. ucsa bile baska uyeler alintilamis Allahtan. konuyu sildigi icin ceza alacak bir de. zaten bence sahte konu.Konu uçmuş gelin hanım![]()
Kimse babasına böyle biseyi yakistrmaz çünkü bende kendi babama yakistrmam
Ceza almak umrumda değil hapis mi yatiracaklar?umarım başına gelir ben sadece akıl almak istedim.belliki ergensin ve hayatı henüz tanimamissin taniman dileklerimlebir kendi akilli sanki. ucsa bile baska uyeler alintilamis Allahtan. konuyu sildigi icin ceza alacak bir de. zaten bence sahte konu.
Ceza almak umrumda değil hapis mi yatiracaklar?umarım başına gelir ben sadece akıl almak istedim.belliki ergensin ve hayatı henüz tanimamissin taniman dileklerimle
Size gönderdiği mesajlari esinize gostermediniz mi hicte normal mesajlar degil bunlar. Sizde yüzüne bakmayacaksınız ama belki de kendisi de olayin şokundadir kimse babasina bu tarz seyleri yakistiramaz. Siz tavrinizi koyup bu tartismanin icine sokmayin kendinizi. Umarim hersey gonlunuze uugun sekilde devam ederArkadaşlar merhaba henüz iki aylık evliyim ama evlendigim günden beri yüzüm hiç gülmedi çok severek evlendim ama kaynanam ve kayinpederim kedi köpek gibi.ikiside çok inat ve dik başlı.inanilmaz bir ısrarları var senin ne dusundugunun bir önemi yok o ne isterse onu kabul edeceksin ve bunu da sanki senin iyiliğin için yapıyormuş imajı veriyorlar.konumuza gelirsek kayinpederim beni çok seviyor haddinden fazla!!evlenmeden önce yalnız yaşıyordum oğlundan habersiz defalarca çok özledim seni diye akşam geç saatlerde kapıma kadar geliyordu.herseferinde evdeysem bile evde değilim müsait değilim şu bu yalan uydurdum .eşim ailesinden hiç ayrılmamış 33yildr beraberler altlı üstlü oturmadik ayrı bir hayat kurduk güya ama hala kabullenemiyorlar.haftada bir oturmaya gidiyoruz illa kalın diye ısrar ediyorlar ben evimde kalmak istiyorum diyorum kayinpederim kapıyı kilitliyor gitmeyelim diye.ikimizde çalışıyoruz üstelik.neyse kayınpeder nisanliyken zırt pırt kapıma geliyo geç saatler hayir diyorsun anlamıyor sürekli mesaj atiyor seni çok seviyorum çok özledim seni.onceleri güzellikle kibarca reddediydum onu ama suyunu çıkardı artık facede kocam la foto paylastgimda bı triplere giriyor atarlı seyler yazıyor bana ve akrabaları m bunu gördü bana herkes kayinpederinle ne biçim bir ilişkin var bu zamanda babana guvenmeyeceksin diyorlar haklılar.is yerinde bişey yaşıyorum bişey paylaşıyorum hemen kocam oymuş gibi üstüne aliniyor.adami heryerde n sildim engelledim utanmadan başka bir faceden eklemiş 70yasinda adam. eşime güzelce ankattim duvarimda böyle böyle şeyler yazmış insanlar yanlış anlıyor bı konusurmysun ya da ben mi konusayim diye.beni suçladı akrabalarimi kötü dusunceliler diye suçladı dedim ben öyle bişey demiyorum dışardan öyle gözüküyor.ne nankorlugum kaldı ne kötü niyetli ligin şu an boşanmanın esigindeyiz yüzüme bakmıyor normalde asla kus kalamam ama geri adım atmayacagim atarsam ben kötü niyetli düşünmüş adam sütten çıkmış ak kaşık olacak.ne yapmalıyım.kaynanayla konuş demeyin o da bize yerleşmenin derdinde nisanliyken bana iftira atıp gorumcemle yuvamı yıkan Nisan atmamiza sebep sindi bir cadi
Nickinle, konunla fantezi dünyası rengarenk ergen sensin. Eğlendin mi bu iğrenç senaryoyla?Ceza almak umrumda değil hapis mi yatiracaklar?umarım başına gelir ben sadece akıl almak istedim.belliki ergensin ve hayatı henüz tanimamissin taniman dileklerimle
Sadece noktadan konuyu anlayacak kadar alim olmadığım için, derdinizi yorumlardan öğrenebildim.
Değil ama ısrarla da kapatılmıyor bu tip konular son günlerde.konu gercek mi?
Bunlar eli boş yazıyor da aklı başındalar neden cevap veriyor onu anlamıyorum.Nickinle, konunla fantezi dünyası rengarenk ergen sensin. Eğlendin mi bu iğrenç senaryoyla?
Öyle tuhaf olaylar duyuyor okuyoruz ki. Neden gerçek olmasın diyip ciddiye aldımBunlar eli boş yazıyor da aklı başındalar neden cevap veriyor onu anlamıyorum.