- 15 Haziran 2016
- 7.898
- En iyi cevaplar
- 1
- 21.022
- 348
- 39
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Benim çocuğumda alerjik bir çocuk hiç bu yüzden ağlamadıHanımlar,ben zaten böyle düsünerek anlayıssızlık mi ediyorum diye düsünüp bi fikrimden rahatsız oldum da açtim konuyu.Tabii ki vicdansız değilim böyle düsünmek rahatsiz etti kendimi sorguladim sizlerin de fikirlerini almak istedim yoksa lincleyin beni diye keyfine konu acmam herhalde.Kızım 16 aylık ama alerjik hala kolik bir cocuk burada da cocugum hakkında defalarca konu actım tuvalete gitmem bile onun icin sinir krizi gecirme sebebi ev sobali tek odada varken cocugu orada bırakiyorum aglıyor sadece tuvalete gitmek degil ki odun almaya iniyorum ne bileyim soba külü bosaltmaya iniyorum arkamdan agliyor aglamak ki ne aglamak yine drama queen diyecekler vardır ama basina alerjik bir cocuk gelmeyen anlamaz normal bir huysuzluk degil.Haliyle de basedemez hale geldim.Ben kayinvalidemlere gidip kayinbabamin da halini hatrini soruyorum merak etmeyin.Onlarin da evi sobali adam oturma odasinda yatiyor kaburga kirıgı akcigere zarar verdigi icin surekli balgam cikartmaya calisiyor adam normalde titiz bir adam zaten benim yanimda rahat edemiyor üstü degisecek atleti degisecek cekiniyor öyle kalabilecegim bir ortam yok kayinvalidemle aram iyi olsa dahi.Tabii ki aynisi benim babamin basina gelebilirdi,tabii ki esim gidecek ben gitmesin demiyorum benim görümcem de var sadece esim degil cocuklari ama sürekli x gelemez x in evi var duzeni var x in osu var busu var kocasi var birakip gelemez tarzi konusuluyor.Ha diyeceksiniz ki lavabo icin erkek gucu lazim gorumcen nasil yapsin tabii o da dogru ben kendimi sorguladiktan sonra boyle dusundugum icin uzuldum cok bunaldigim bir ana denk geldi.Gece uyku yok gundüz uyku yok surekli bir aglama var cocukta 16 aydir her dk aglayan bir cocukla bende de psikoloji kalmadi emin olun empati yetenegimi kaybettim artik sabretmekten.Linclemekte de haklisiniz belki baskasi konu acsa ben de aynisini diyecektim ne diyeyim insan bazen yanlis dusuncelere kapilabiliyor
Alerjisiyle ağlamasının ne ilgisi var?