Kayınpederimin ismini koymak istemiyorum :(

canım bence buna takılma çok diretirlerse sende iki isim koy sonuçta ilk ismin sadece baş harfi geçiyor heryerde.ilk ismini koyarsın babasının ismi olarak...benim arkadasım oğlunun ismini bünyamin koymuştu kocasının babası ismiymiş o da:9:bünyamin kadar kötü değildir eminim

İsmi ne olursa oslun, yeter ki sağlıklı olsun.
Ben şu an bebeğimin sağlığı ile ilgili neticeyi bekliyorum hastaneden.
İsmi en önemsiz şey oldu şu an benim gözümde.

Belki çok güzel bir isim bulursun, eşin de çok beğenir. Hem hamileyken snei üzmez, kırmaz muhtemelen.

Belki de kız olur bebeğin, hiç düşünmek zorunda kalmasın bunları..

Kızlar henüz hamile değilim ama eşimle bi kere isimlerden konuşurken eşim erkek çocuğumuz olursa babasının ismini koymak istediğini söyledi. ben de itiraz ettim biraz tartıştık ve o gün bugündür bi daha bu konuya girmedik.eşim tek erkek çocuk o yüzden koymak istiyor, halbuki ailelerinde daha önce de verilmiş bu isim. ben ise iki isimli bile olsa bunu koymak istemiyorum ne biliyim hem isim hoşuma gitmiyor hem 2 isimli olmasını istemiyorum hem de kendi babama karşı da bunu koyduğumuzu söylemek bi garip geliyor.. eşimi de üzmek kırmak istemiyorum ama nasıl vazgeçirebilirim?

olayı asla buyutme derim ben... bi kez konus anlat eşine anlarsa koymazsın yok dıretırse 2 isim koy gec... boşver Allh aşkına böle böle evliliklerde saygı azalıyor...

konuyu büyütme istersen belki eşin inada bindirir diye diyorum hayırlısı cok merak ettim kayınpederinin ismi ne

benim oglumun adı kayınpederiimin adı ama ben teklif ettim eşimin babası rahmetli olmuş eşim ve babası birbirine cok düşkünlermiş hala eşim babamı cok özlüyorum diye bazen aglamaklı olur sevgisini bildiğim için ben böle bişi teklif ettim oda cift isim dedi benim gönlümü almk istedi sanırım sonra herkes dier ismi sölemeye başladı daha dogmadan bizde o ismi attık kayınpederimin ismi kaldı anlamı güzel ve cok kullanılan bi isim değil

ama yaşayan birinin ismi ne bileyim tuhaf hatta kayınpederim rahmetli olmadan büyük oglu koymak istemiş ismini karşı cıkmış yaşayan insanlar nie diretir anlamam
:27::27::27:

Back
X