eşinizde saçmalamış ilk ev eline geçsinde 2. olmasada olur.yeterki başını soksun bir eve.azını bulmayan çoğunu bulamaz önce kp gönül rızasınla verdiği eve geçsinde sonrası ALLAH KERİM nasibinde varsa 2. yide alır.
Bence o ewi satin, daha iyi bir ew alin. İkinci bir ew bnce sacma.
Kp nizin dedigini yapin bence adam vazgecmeden
Hay Aklinla bin yasa arkadasim sen..
iste sorunlar hep bundan cikiyordu.. Benim esim olacak insanin bu inadi ve diretmeleri yuzunden..
Hep bunalimlar, hep stressler..Olan hep bana oldu.. Ama bu son olayda ise sanki Allah yuzume bakti da..Ailesi beni anladi..
Ve boyle bir teklif ile geldiler.. Bende ayni senin gibi dusunuyordum hep
Ama karsimda bunu anlayan bir erkek (esim icin diyorum) yoktu!...
ailesinin senden yana olmasıda çok iyi olmuş ..en azından eşin anlamadığı yerde onlar ona anlatır işin doğrusunu.bence teklif çok güzel kp riniz satarsınız başka alırsınız dediğine göre sizde beğendiğiniz mekandan güzel bir daire alırsınız.sonra ilerdede nasibinizde varsa 2. evi alırsınız.eşiniz boşuna stres yapıyor bu devirde 1 evi bulamayanlar var. siz en iyisi ailesini devreye sokun böyle durumlarda hep.benim kv ve kp böyle teklif yapsaydılar keşke hiç desteklerini görmedik.dahada biriktirdiğimiz paramızı elimizden almaya çalıştılar.hem hatta yeni evli olduğumuz zamanlar altınlarımı aldılar geri vermediler.sonrada birikimlerimizden ev almaya çalıştık destek çıkmadılar.evimizi tek başımıza aldık ALLAHA ŞÜKÜR.
Esin ne diyor peki simdi
Eşiniz ikinci ev için sinir krizimi geçiriyo :26:
Arkadasim ne mutlu size..
Evinizde gule gule oturun. Benim esimin ailesi benimle daha icli-disli.. Ogullarindan cok benimle konusmuslardir,hep dertlesirim onlarla..Ama ogullari onlarla dertlesmiyor. mesafeli duruyor hep.. Ben kendimi ve cektiklerimi en iyi sekilde saygili bir sekilde hep anlatmisimdir..En son bu dayak olayini soyleyincede sanirim cok uzulduler ki, boyle bir teklif yaptilar. sorunun kaynagi evdi zaten...
Esimde ayni sizin gibi istiyordu, ben kendi evimi kendim alayim..
Kimseye muhtac olmadan.. Hani babamin evini satmadan kendi maasimla, emegimle ev almak istiyorum diyordu..
O babamin evi dursun kosede, ben kendimiz icin "Yeni bir Evi" kendim alayim deyip duruyordu.. Ama oyle kolay mi ev almak,mutlaka bir destek gerekli..
Adamdaki gurur kimsede yok.. sorunlarda hep burda cikiyordu iste arkadasim..
saol canım.. tabiki kendi aldığın evin tadıda başka oluyor kendi cabanla birşeyler başarmış oluyorsun.kimseye minnet etmeden.ama evi olmadığı ve alamadığı içinde boşuna stres yapıyor eşiniz.madem babası böyle imkan tanıyor kendi isteğinle neden hazırda ev varken kendini bu kadar sıkıntıya sokuyor neden gurur yapıyor.babasının aldığı evde otursun sonra parasını birikitirsin kendi maaşınla aldığı evinide alsın.
Esimin amacida buydu iste.. Kendi cabasiyla bir ev almak..
Biz simdi yurt disinda yasadigimiz icin babadan kalma o evi kullanamadik, orda duruyor ev.. icinde kiraci var. Turkiyede iken orda oturuyorduk..
Kendi kendini SIKINTIYA sokuyordu iste, yillardir bunun icin kavga cikiyordu bizim evde. Adam gururlu,inatci..
Bende ayni sizin dusundugunuz gibi dusunuyorum.. Eli mahkum artik kabul edecek,kusura bakmasin!...
Bos gururlar bunlar bence.. Aileside ayni benim gibi dusunuyor..
Böyle kp dostlar başına ,sevgiler........
peki kp eşinize ne için söz vermişti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?