Kayinpederimin Karari, Sizce cevabimiz ne olmali ??

yakamoz gecen kı konunu okuyunca cok uzulmustum kp nın bu kararına cok sevındım ıns esın aklını basına toplar bundan sonra

Ev kayinpederin evi degil mi ? Sizemi vermisti ki esin 2. ev hayali kuruyordu.. :26:

Ev kayinpederin evi.. Ama biz evlenince orada yasiyorduk..Bu sizin eviniz dedi bize..
Tapu onun uzerinde olsada yani Kp`in.. Bu ev sizin ogluma verdim diyordu...
Esimde o babamin evi ben onu sattirmam,onun emegi..Ben kendime yeni bir ev alayim insallah kendi cabamla.. O dursun diyordu..
Kendi cabasiyla bir ev alsaydi 2 evimiz birden olurdu.. Ama bu caba ne kadar ugrassada yetmedi..yetmeyincede bunalimlara giriyordu iste..
simdi mecburen babadan kalma evi satacaklar..
cunku kp ve kv oglumuz bunalima girmesin senide uzmesin yeter dediler..

yakamoz gecen kı konunu okuyunca cok uzulmustum kp nın bu kararına cok sevındım ıns esın aklını basına toplar bundan sonra

Sagol canim benim..
inan bende cok sevindim. Sanki Allah duydu dualarimi, sesimi, aglayislarimi,caresizligimi..
Hep esimin sacma gururlari yuzunden evimizde bu BABADAN KALMA EV SORUNU yuzunden kavgalar cikiyordu..
Bende konustum yetti artik! dedim kayinvalideme..
sanirim ise yaradi.. cunku konustugumda cok ciddiydim, evi terkedecegim dedim de zor ikna etti beni kayinvalidem..
Ne baba ogluna verdigi sozu tutuyor, nede oglu babasina diyor gucendigini.. sozunu yerine getirmedigini..
Olan bana oluyordu bikmistim artik..

Allah razi olsun Kp ve Kv`den ne diyeyim. Ama bende cekecegimi cektim, cok yoruldum, cok yiprandim

Son düzenleme:
mıgrenın oldgunu da yazmıstın gecen konunda uzuldukce ve bu konulara kafa yordukca daha cok hastalanırsın bılıyorum kendımden ferah a erıyorsun sonunda sukurler olsun

heee tamam anladım canım.. senin konuşman tam yerinde olmuş sözlerinin arkasında olmaları lazim..ama eşinizi anlayamadım babası evi satıp ona vermeyi düşündüğünde gurur yapıyorda.babasının kira parasını almak isterken neden gurur yapmıyor.eşinizin düşünce tarzı çok çelişkili.ne farkeder ha sattılar size verdiler yada evin kirasını size verdiler sonuçta herşekil faydalanacak babasının evinden..

Son düzenleme:

E peki siz yurt disinda yasamiyormusunuz ? o evede ayda yilda bir gidip kalmiyacakmisiniz niye bu denli sorun oldu..
Huzurunuz yerine gelecekse madem kayinpederde razi satsin esin iestediginiz yerden alin

mıgrenın oldgunu da yazmıstın gecen konunda uzuldukce ve bu konulara kafa yordukca daha cok hastalanırsın bılıyorum kendımden ferah a erıyorsun sonunda sukurler olsun

Evet oyle arkadasim..
Migrenim var ya inanilmaz agrilar cekiyordum bu konular yuzunden.. Kafa yordukca agrilarim birakmiyordu beni..
Umarim arkadasim insallah feraha cikariz.. Sukurler olsun Allah buyuk ya..
Bir dayak olayi, sonucu nerelere getirdi hic dusunemezdim boyle birsey olacagini.. .
iyiki de arayip derdimi yanmisim.. susmamisim..

cok sagol canim benim..

Şartlar uygun olmuyorsa gurur yapmanın alemi yok bence. Ben evde huzursuz sıkıntılı olup 2 evim olacağına 1 evim olsun mutlu olayım derim.

E peki siz yurt disinda yasamiyormusunuz ? o evede ayda yilda bir gidip kalmiyacakmisiniz niye bu denli sorun oldu..
Huzurunuz yerine gelecekse madem kayinpederde razi satsin esin iestediginiz yerden alin

Canim biz yurt disinda yasiyoruz.. Fakat o evde suan kiraci var, biz Turkiyeye gelince orda oturmuyorduk ki..
Kayinvalidemde kaliyorduk cocuklarla onlarin evide kucuk, cok zor oluyordu.. Benim ailemde baska bir sehirdeler..
iki ailede baska sehirlerde.. bir oraya, bir buraya birde cocuklar icin tatile git, parca parca oluyorduk.. Buna parada yetistiremiyorduk..
Huzursuzluk bundan kaynaklaniyordu insallah artik bitecek hayirlisi ile...
cok sagol canim...

Canim kirayi istemek sanki daha makul gibi dusunuyordu..
Evi sattirmak esimin gozunde cok buyuk gorunuyordu, gurur yapiyordu..Babamin evi sonucta ya kizarsa,istemezse..
Birsey derse? desede haklidir, ben almadim sonucta o emegiyle almis diyordu..
Ama kirayi istemek sanki daha kucuk bir seydi esim icin..

Ondan dolayi...

Şartlar uygun olmuyorsa gurur yapmanın alemi yok bence. Ben evde huzursuz sıkıntılı olup 2 evim olacağına 1 evim olsun mutlu olayım derim.

Tabiki gurur yapmanin alemi ne? Bende ayni sizin gibi dusunuyorum..Sonucta sen babadan kalma evi sattirmayi istemiyorsun ama seninde yeni bir ev alacak durumun yok.. Niye kendini kasiyorsun ki?
Agziniza yureginize saglik...
Esim de anlamistir artik bu durumu insallah...

simdi karar vericez iste..
Sanirim cevabimiz Evet olacak..

Anladim canim gozunuz aydin o zaman :) rica ederim..

inşallah eşiniz gururu bir kenara bırakıp babasının teklifini kabul eder.

Eşinin derdi ikinci ev almak mı...
Bana seni dövmek için geçerli bi sebep gibi gelmedi bu.

Eşinin derdi ikinci ev almak mı...
Bana seni dövmek için geçerli bi sebep gibi gelmedi bu.

Arkadasim esimin derdi 1 ev almak..
Babasindan kalma evi saymiyor o zaten.. O yok diyordu..Ben onu sattirmam o babamin diyordu..
Madem o evi bana vermis, kirasini verse yeterdi benim icin diyordu. Ama kirada alamadi bunda yildir..
O nedenle babasindan kalma evi gozden cikarmisti o.. Ben kendimiz icin calisip kazanip bir ev almak istiyorum dusuncesi ile hareket etti hep.. Ama bir ev alabilmek oyle kolay mi? Babasina dedi hatta, sen kirami ver baba uzerine ben katayim belkide bir ev aliriz kendimize dedi ama babasi soz verdigi halde kiradan da vermedi.. hal boyle oluncada esim bunalimlara girdi,stress yapti,resmen kendini parcaladi para biriktirmek icin gecesini gunduzune katti haliyle stres sinir sahibi bir insan oldu cikti.
Babasi ve annesine de soyleyemiyor "soz vermistiniz ama yardim etmediniz" diye.. icine kapanik biri..

Bu nedenle saldirganlasiyordu benden cikariyordu resmen hincini. E bende insanim yeter artik! stresim sinirim bundan diyordu. Bilemem ben onun dedigini diyorum..
Esimin amaci, babasindan kalan o evi satmamak, o bir kosede dursun.. Ben kendi emegimle bir ev alayimdi..
Bu sayede 2 ev birden olurdu oyle degil mi ?
Ama artik ne yapalim kimse istemezdi o evi satmayi, kalsaydi ama mecburuz.
cunku cocuklu bir aileyiz ve her sene Turkiyeye gittigimizde cok sorunlar yasiyorduk...
Bizde babasinin verdigi o kiracinin oturdugu evi satip kendimize ev almaliyiz..

Ohooo esimin bir ev almasini beklersek mumkun degil.. Burda da kirada oturuyoruz, giderimiz cok..
insallah hayirlisi olur..

aa ane güzel canım bence alın ev adam vermişsizin için huzurunuz için ne güzel Allah razı olsun iyi adammıs bence alın canım ozaman belki esinin streside gecer

aa ane güzel canım bence alın ev adam vermişsizin için huzurunuz için ne güzel Allah razı olsun iyi adammıs bence alın canım ozaman belki esinin streside gecer

Evet sagolsun..
Allah razi olsun.. Insallah hayirlisi ile aliriz canim..Umarim esiminde stresi azalir biraz..
Cok Tsk.ederim canim..

allahım yarabbim ne iyi kayınpederler var :)

eşinin bu mal hırsı niye evi satıp güzel bir ev alın oturun içine ilerde ne olacağı bellimi olur birden bir kapı açılır başka bir ev alırsınız. eşiniz çok saçma düşünüyo babasıyla gayet fedakar ve mantıklı bir adammış.

tabiki kayınpederinizin teklifini kabul edin yani daha bir ev alabilecek durumu yokken 2. ev için strese girmek ne garip bir fikirdir anlamadım gitti. bu zamanda tek maaşla 1. ev bile lüx gibi bişey kendimden biliyorum :)

ayrıca evin kirasını destek alınca farklımı olacak yine kendi başına ev alabilmiş olmayacak.

ha hasan kel, ha kel hasan hesabı oluyo.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…