kızlar yorumlar için teşekkür ederim.konu ile ilgili kayınvalideme de eşime de birşey demedim.ama hala dolu içim.daha bugün odalarını temizledim, nevresimlerini değiştirdim.marifet mi diyeceksiniz belki değil ama ben Allah rızası için yaptım.kayınpeder sorunlu bir insan biliyorum.hep pohpohlanmak ister.hep en çok o bilir, en iyiyi o alabilir vs.kaç kez küfredip kalktı sofradan.çocuğa birşey desek üzerine alınır.arkamızdan atıp tutması da hastalığından öncesine dayanıyor.annem anlatıyordu da diyormuş ki ben enayi miyim sizi bırakayım paranızı yiyeceğim diye.kaç kez annemin üzerine silahla, bıçakla yürümüş.kadın boşayamadı bile korkusundan.kızım sizin de huzurunuzu bozar diyordu.
sonuç olarak şuan hastanede.karnından beline uzanan büyük bir tümör bulunmuş.halamız bugün uğradı.diyor biz ona bitkisel tedavi yapacağız.hastaneye bazı bitkisel karışımlar götürüp yedirip içiriyormuş.doktorlara söylemiyorlar.verilen ilaçlar ile etkileşime girip zarar verebileceğini düşünmüyorlar bile.
annem bugün evde.kadın çökmüş.adam hastane odasında bile anneme hakaret edip bağırıyormuş.hastalığına bağlayalım diyeceğim ama adamın mizacı bu.emirler yağdırmasını sever sağolsun.ben de ona karşı ne yaparsam tamamen Allah rızası için yaparım artık.baba vasfını kaybetti gözümde.Rabbim tez elden borcumuzu ödemeyi nasip etsin.
Çok iyi düşünmüşsün canım. Sen Allah rızası için yap, Rabbim karşılığını sana öbür dünyada verir, öyle düşün. Kaç yıllık karısı, çocukları değiştirememiş, sen bu saatten sonra laf da etsen, küssen de değişmez. Allah hepinizin yardımcısı olsun.