merhaba;
altı aylık evliyim eşimle iyiz çok şükür. tüm kavgalarımız genelde ailesi ile ilgili oluyor. kayınpederim sürekli laf sokmaya calışır bana da, büyük eltime de... ben çalışıyorum doğal olarak haftada bir gün iznim var onuda evimde geçirmek istiyorum.
kp ne zaman g,itsek aaa siz buraya gelirmiydiniz.hayırdır ne işiniz düştü vs gibi laflar söyleniyor. asıl konum eltim..
eltimle hiç anlaşamıyorlar ne zaman gtsem kv eltin sole yapğtı eltin boyle yaptı diye bana anlatıyor. hafta sonları eltimin bana gelmesi onların gözüne batıyor. dün kp bize gelmişl hayret bugün eltin yok mu diyo. utanmasanız gece beraber yatcaksınız falan dedi.
zoruma gitti ama birşey diyemedim.bide hamileym bile bile sen evde sıkılmıyon mu napıyon akşama kadar yemk te yapmamışsın vs laflar. resmen kaynanalık yapıyor.eşimle konustum dün yılbaşı sözüm old için babanlara gtcem birdaha gtmeyeceğim eltimin kocasına da söyleyeceğim gtsin konussun ne dertleri varsa çözsün diycem dedim. eşim de birşey diyemedi sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilemedim
yaw bu durumu kaynananın yapmasına alıştık hadi ama kayınpedere ne oluyo hiç yakışıyomu ya koskocca adamlar sen ara buluculuk yapıcağına gelinleriyle laf dalaşına giriyor vallahi pes...sinir olmamak elde değil yani.eşine durumu söylemişsin üstüne git konuşsun güzelce sen iyide desen kötü de desen o adama olayı büyütür.eltin konusuna gelince bence hiç bulaşma kendileri halletsinler sana anlatmalarını istmediğinide söyle kaynanana benim evime gelip gidiyor doğru olmaz felan de..
Evililiğimin ilk aylarında eltm ile ilgili konusuuyorlardı yine bende kv ye yapmayın bana anlatmayın kendi aranızda halledin dedim;
malesef 2 hafta dkkat ettiler. kp zaten çalışmıyor kendine iş aryor işte milleti birbirne düşürmeye çalışarak...
merhaba;
altı aylık evliyim eşimle iyiz çok şükür. tüm kavgalarımız genelde ailesi ile ilgili oluyor. kayınpederim sürekli laf sokmaya calışır bana da, büyük eltime de... ben çalışıyorum doğal olarak haftada bir gün iznim var onuda evimde geçirmek istiyorum.
kp ne zaman g,itsek aaa siz buraya gelirmiydiniz.hayırdır ne işiniz düştü vs gibi laflar söyleniyor. asıl konum eltim..
eltimle hiç anlaşamıyorlar ne zaman gtsem kv eltin sole yapğtı eltin boyle yaptı diye bana anlatıyor. hafta sonları eltimin bana gelmesi onların gözüne batıyor. dün kp bize gelmişl hayret bugün eltin yok mu diyo. utanmasanız gece beraber yatcaksınız falan dedi.
zoruma gitti ama birşey diyemedim.bide hamileym bile bile sen evde sıkılmıyon mu napıyon akşama kadar yemk te yapmamışsın vs laflar. resmen kaynanalık yapıyor.eşimle konustum dün yılbaşı sözüm old için babanlara gtcem birdaha gtmeyeceğim eltimin kocasına da söyleyeceğim gtsin konussun ne dertleri varsa çözsün diycem dedim. eşim de birşey diyemedi sizce ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım bilemedim
vallaha ben dayanamaz bozup atarım kayınpederi bozmuşluğum çoktur benim :) bizimkide alkolik yurt dışında çalışıyor.bir tek ilk geldği gün görürürz sonra ayyaş arkadaşlarıyla zıkkımlanır.
sonra eee geldim o kadar siz gelmiyorsunuz dedi bir kere vaaha baba biz hep geliyoruz da seni göremiyoruz arkadaşlarını daha çok özlüyorsun herhalde bizimle bir akşam yemeğine bile kalmıyorsun dedim.öyle bakakaldı
bence sende ver cevabını tatlı tatlı :)
vallaha ben dayanamaz bozup atarım kayınpederi bozmuşluğum çoktur benim :) bizimkide alkolik yurt dışında çalışıyor.bir tek ilk geldği gün görürürz sonra ayyaş arkadaşlarıyla zıkkımlanır.
sonra eee geldim o kadar siz gelmiyorsunuz dedi bir kere vaaha baba biz hep geliyoruz da seni göremiyoruz arkadaşlarını daha çok özlüyorsun herhalde bizimle bir akşam yemeğine bile kalmıyorsun dedim.öyle bakakaldı
bence sende ver cevabını tatlı tatlı :)
aynı benim KP yalnız şunu unutma ki KP nin söylediği her şey KV nin ona söylediği şeyler.
kesinlikle katılıyorum...sana eltini anlatan kocasına neler neler anlatır.senin kayınpederinin karekteride buna müsait...
kesinlikle katılıyorum...sana eltini anlatan kocasına neler neler anlatır.senin kayınpederinin karekteride buna müsait...
ona ne şüphe :) bide kp konusurken tmm sus diyip susturuyo ama tabiki kp de görümcemi de fişnekleyen o saman altından su yürüten cinsinden...
Eltimin 10 aylık bir kızı var en azından iki günde bir gidiyorlar kayınvalidelere çünkü çalışmıyor. (ki zorunda değil aslında) ama onlara yetmiyo neden evinde oturuyormuş onlara gtmıyormuş. gülmezmiş falan cok saçma şeyler yayazık değil mi kocasına onlar bizim evlatlarımız ,huzurlu mutlu olsunlar diyebilse durum ne kadar farklı olur.eminm eltinde çok kötü bir şey yapmamıştır.
biz de KV nin dışında bir de KV ni kız kurusu bacısı var.2 si sürekli dolduruyorlar.ellerinde aslında oyuncak olmuş.
Eltimin 10 aylık bir kızı var en azından iki günde bir gidiyorlar kayınvalidelere çünkü çalışmıyor. (ki zorunda değil aslında) ama onlara yetmiyo neden evinde oturuyormuş onlara gtmıyormuş. gülmezmiş falan cok saçma şeyler ya
bide ben erkeğim diye geziyorlar...sustur dimi günahtır de bizim evlatlarımız onlar de bi byük olarak helede bir babadan bu bekleniyor.ama nerde işine öyle geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?