kayınpederimin resmen kaynanalık etmesi....

yeni model kp böyle heralde
kv olmaya mı özeniyorlar napıyorlar anlamadım yahu
kocana söyle sustursun babasını
senin yaktıgın soba dogalgaz ona neymişki
eltinle sıkı fıkı olmanı hazmedemiyor demekki

yeni model kp böyle heralde
kv olmaya mı özeniyorlar napıyorlar anlamadım yahu
kocana söyle sustursun babasını
senin yaktıgın soba dogalgaz ona neymişki
eltinle sıkı fıkı olmanı hazmedemiyor demekki

bencede bi özentilik var gerçi biri alttan alttan götürüyo olayı (kv) eşim konusacak hoş konusmasa da bir daha gtmeyi düşünmüyorum o zaman görsün işiniz düşmese gelmessiniz muhabbetini...

nasıl insanlar var yarabbim ya ara bozalım yuva yıkalım diye pusuda bekliyorlar...hiç düşünmüyolar hesap var diye koskoca yaşını başını almış insanlar...

benim şeytan yavrusu kp de arkadaşınki gibi, hatta daha beter, valla kul hakkı umurlarında değil , ebediyete kadar bu dünyada çakılı kalcam insanları birbirine düşürüp zevkle izlemeye dvm etcem sanıyorlar , dilleri yılan gibi, mutlu insan görsün hemen sokarlar , 60 yaşındaki insanları bile fitnesiyle boşanma derecesine getiren bi münafık adam bizimki,

rabbim şerrini de kendini de bizden uzak tutsun böylelerinin. GÖRGÜ VE ALLAH KORKUSU ŞART !

eltinle diyalogunu kıskanıp çomak sokmaya calısıyor eline ne gececekse böyle orasını anlayamadımm..

bencede bi özentilik var gerçi biri alttan alttan götürüyo olayı (kv) eşim konusacak hoş konusmasa da bir daha gtmeyi düşünmüyorum o zaman görsün işiniz düşmese gelmessiniz muhabbetini...

ah canım benim eşinin konuşacagı tarzıda az çok tahmin ediyorum, ( çocuk tembihler gibi, bir daha yapma iyi mi akıllım deriz ya çocuklara, oda defalarca bildiğini okur aynen o şekil, söz konusu kendi arkalarından kişi olunca görmezden gelirler , yada sen abartıyorsun olur, büyütüyorsun olur, yada aşırı alıngansındır şaka yapıyorlardır için fesat olur Benim ömürümü yediler 4 yıla yakın oldu, bu kadar kısa sürede çökerttiler okadar uzun evliliklerde helal olsun diyorum büyüklerimize nası çekmişler böylelerini, ayrıca hiç bişy değişmedi, değişmiyorda , bende artık mesafemi hissettirmekte buldum çareyi ,başka türlü olmuyor , saygısızlık edemeyen insansanız sesimizi çıkaramadığımız için hiç baş edilmiyor, en iyisi çekilmek , uzak durmak , allah yardımcımız olsun elin patavatsızlarıyla ugraşmak gerçekten zormuş !

Son düzenleme:

şu an seni öyle iyi anlıyorum ki... evleniğrken en ufak yardımları olmadı ki evlendkten snra blezklermi bile aldılar hani allah korkusu olan insanlar biraz da olsa karsımda ezilir beni daha fazla memnun etmeye calışır ama yokk habire laf sok herşeye karış sürekli beklentin olsun artık ne zaman olay cıkarack diye bekliyorum...

sizi ve sizin gibi insanları gerçekten tebrik ediyorum mesafe konusunda da size bir şey sorucam bu mesafeyi nasıl ayarlıyorsunuz bana da anlatın benimde ihtiyacım var ben bu mesafe olayını çözemedim.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…