Merhabalar,
Oğlum bu sabah hastalandı. Eşim işe gittikten sonra oğlum istifra etmeye başladı. Artık o kadar çok tekrarlandıki bu durum nöbetci eczaneye gitmeye karar verdim. Sonra kayinvalidem aradı, oğlumu sordu durumu anlattım. Bana sakın sen gitme, evde hasta çocukla yanlızsın zaten, hangi ilaçsa kayinpederine yolla alsın dedi. Kayinpederime yolladım gitti aldı geldi,sağolsun. Sonra tam çıkarken dedi ki, kızım ilaç 10 euro tuttu. Fişini doktora göster onlar parayı geri vercek,alırım uğrayıp
. Gerçekten şaşırdım çünkü, ben keyfiyetten birşey istemedim ondan. Ihtiyaci bir durumdu bide işin tuhafı eşimle babası arasında asla para muhabbeti olmaz. Yeri gelir eşim öder, yeri gelir kayınpederim. Kendi ailemde asla böyle birşey görmedim, duymadım, bilmemde. Çok tuhafıma gitti. Bahsettiği ücrette öyle yüksek rakamlı bir ücrette değil. Cüzdanımda bozuk, nakit para olsaydı anında verirdim o an ama onu teklif etmek bile çok tuhaf bana göre. Abime veya babama teklif etsem çok kızarlard bana misalen çünkü, yengemede yeri geldi maddi konularda destek çıktılar ama asla laf bile olmadı. Tuhaf karşıladım açıkcası. Haksız mıyım sizce? Eşime söylicem iş çıkışı uğrayıp hemen parasını versin.
Oğlum bu sabah hastalandı. Eşim işe gittikten sonra oğlum istifra etmeye başladı. Artık o kadar çok tekrarlandıki bu durum nöbetci eczaneye gitmeye karar verdim. Sonra kayinvalidem aradı, oğlumu sordu durumu anlattım. Bana sakın sen gitme, evde hasta çocukla yanlızsın zaten, hangi ilaçsa kayinpederine yolla alsın dedi. Kayinpederime yolladım gitti aldı geldi,sağolsun. Sonra tam çıkarken dedi ki, kızım ilaç 10 euro tuttu. Fişini doktora göster onlar parayı geri vercek,alırım uğrayıp