Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birsürü tuaf konudan biri
Dert olsun diye dert edinmek buna denir
Ben açamazlar demedim ki büyük dert olduğunuda iddaa etmedim tuaf dedimBuraya çok büyük dert sahipleri konu acabilir diye bir kural yokki.Konu sahibinin büyük derdim var diye bir iddiası da yok.
Bdv.deki yüzlerce konu gibi normal bir konu buda.
Tsk ederim:)Buraya çok büyük dert sahipleri konu acabilir diye bir kural yokki.Konu sahibinin büyük derdim var diye bir iddiası da yok.
Bdv.deki yüzlerce konu gibi normal bir konu buda.
Devletten geri alsam bile 10 tl'lik paradan bahsediyoruz biz. Gelip uğrar alirim demesi saçma. Ben zaten eşime dicem hemen versin parasını diye. Doktora gittigimde makbuzu gösterir parayi iade ederler. Düsünsenize ailenizden misalen annenize ilac aliyorsunuz 10 tlye. Ve annenize diyorsunuzki doktora git makbuzu göster 10 tlyi geri al. Ben bi ara ugrar alirim. Ne kadar sacma 10 tl geri istenir mi? Hasta kisi devletten geri alsa bile o para istenmez yahu. Tuhaf iste tuhaf.İlacın parasını sizden istememiş ya neye bu alınganlığınız anlamadım açıkçası? Muhtemelen reçeteli ilaç olunca ilaç parasız o yüzden geri verilecek fln gibi birşey. Orasını pek anlamam ama adam devletten hakkı olan parasını almak istiyor. Bu durumda size göre ne var?
Doktora göster parayı al ben senden alırım demiş bence çok ayıp daha ne desin :)Bazıları çok hassas heralde
Cok normal geldi bana. Parayi sizden istememis ki. Devlette kalmasini istemiyor o kadar. Ben de olsam isterdim, sonucta o para sizin cebinizden cikmiyo ...
Bu konuda çok farklı görüşler oldugunu farkettim. Kimisi isterim kimisi asla istenmez sonucta torununa aldi diyor, ki bende o görüşteyim. Ayni duruma kendimi koysam dahi asla istemem.Adam kötü birşey dememiş, sistemi hatırlatmış size. Çok zengin dahi olsam hakkım varsa alırım paramı. Abartmissiniz
Kesinlikle! Çok tşk ederim:) diger yorum yazanlarada tşk ederim elbette. Farklı görüşte olsalar bile zaman ayırıp yazıyorlar. Ama bu konu zaten farkli görüslere müsait bir konu.Anlayamadin sanirim. O kagidi konu sahibi sigortaya gösterip, parasini geri aliyor. Kayinpederde o vakit ogluna ograyacak ve 10 euro'yu alacak. Sanki oglunda 10 euro kalsa ölecekmis gibi. Yahu ödedigi torunun ilaci. Sonrada para ogluna, esine kaliyor. Daha adam neyin pesinde? Ben burdaki yorumlari cidden anlamiyorum.
İsterim diyenler demek ilerde torunlarına bir kutu süt alıp goturmeyecekler,yada sonra uğrar parasıni alırım diyecekler :)Bu konuda çok farklı görüşler oldugunu farkettim. Kimisi isterim kimisi asla istenmez sonucta torununa aldi diyor, ki bende o görüşteyim. Ayni duruma kendimi koysam dahi asla istemem.
Yani bende anlamiyorum işte bi 10 euro icin bu kadar çaba niye? Yeri geliyor 50-100 euromuz onlarda kalıyor ama geri istenmiyor. Hicte demiyorlar verelim diye. Cünkü istenmez yahu bu durumda istenemez.Anlayamadin sanirim. O kagidi konu sahibi sigortaya gösterip, parasini geri aliyor. Kayinpederde o vakit ogluna ograyacak ve 10 euro'yu alacak. Sanki oglunda 10 euro kalsa ölecekmis gibi. Yahu ödedigi torunun ilaci. Sonrada para ogluna, esine kaliyor. Daha adam neyin pesinde? Ben burdaki yorumlari cidden anlamiyorum.
anlamamis ola bilirim cunki kaldigi yerin sistemini bilmiyorum ama konu sahibi kagidi gosterip parasini ala biliyosa yine kotu bisey gormuyorum burda.Anlayamadin sanirim. O kagidi konu sahibi sigortaya gösterip, parasini geri aliyor. Kayinpederde o vakit ogluna ograyacak ve 10 euro'yu alacak. Sanki oglunda 10 euro kalsa ölecekmis gibi. Yahu ödedigi torunun ilaci. Sonrada para ogluna, esine kaliyor. Daha adam neyin pesinde? Ben burdaki yorumlari cidden anlamiyorum.
Tşk ederim, ama daha cuma günü doktordaydık ve bu ilacı önerdi bu gibi durumlarda. Hatta yazayım dedi ama ben evde var dedim. Bugünde bi bakarim tarihi geçmiş o yüzden aldirdim. Burada antibiyotik ve yüksek ilaçlar dışındaki ilaçlar reçetesiz aliniyor.Bence doktora göstermeden eczaneden ilaç almamalısınız. Daha önce bu ilaç iyi gelmis olabilir . Yine çocukta benzer şikayetler olabilir.
Ama olsun. Yine de vermeyin . Geçmiş olsun yavrunuza . Umarım düzelmiştir
Adam gelini yorulmasın torunu iğleşsin diye evinden rahatından oluyorsa bi zahmet bunuda görmeyi versin gelin hanım:)Doktora göster parayı al ben senden alırım demiş bence çok ayıp daha ne desin :)
Konu toruna bisey almak degil. Ben yegenime bile neler neler aliyorum, kendi cocugumdan ayirmam bile. O kagidi gosterip parayi ala biliyolarsa o para niye devlette kalsin. Kimsenin devlete borcu yok. Toruna hediye almak baska, devlette parasi kalmasin baska. Siz de boyle yorum yapmakla diger yorum yapanlari aşagiliyorsunuz. Burda kimse konu sahibine kotu bisey demedi, her kesin de fikir yurutme hakki var ...İsterim diyenler demek ilerde torunlarına bir kutu süt alıp goturmeyecekler,yada sonra uğrar parasıni alırım diyecekler :)
anlamamis ola bilirim cunki kaldigi yerin sistemini bilmiyorum ama konu sahibi kagidi gosterip parasini ala biliyosa yine kotu bisey gormuyorum burda.