- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.669
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Kadın başka şehirde yaşıyor ve Kırgız.. Biz de babasının evine haftasonu tanışmak için kadınla iki gün kalmaya gittik döneli de oldu bikaç hafta.. Kadın 30 yaşında kayınpeder 50. Neyse ben 22 eşim 27. Kadın iki günde bir hem bana hem eşime yazıp duruyor WhatsApp dan nasılsınız diye.. Benden çok sürekli eşimle sohbet ediyor.. İyi niyetli iyi biriydi tmm ama şaşırmaya başladık yani iki gündür tanıdığımız biri ile iki günde bir ne konuşabiliriz ki? Bugün beni aramış ben uyuyordum duymadım dşye eşimi aramış açmadı sen ne yapıyorsun diye ki daha dün gece 12 de eşimle WhatsApp da konuşuyordu...
Sıkılmaya başladım açıkçası.. Kıskançlık yapıp kötü düşünülecek bi yerde olmadığı için kıskanmadım hala da fikrim aynı fakat rahatsız olmaya başladım hadi bana yazıyorsun da hergün hergün kocama neden yazıyorsun... Evlendiği adamın oğlu olabilir tanımak ister sever de ayıp yani koskoca adama gece gündüz nbr diye yazıyor, arıyor... Ne yapmalıyım?? Kırmak asla istemiyorum açıkçası.
Sıkılmaya başladım açıkçası.. Kıskançlık yapıp kötü düşünülecek bi yerde olmadığı için kıskanmadım hala da fikrim aynı fakat rahatsız olmaya başladım hadi bana yazıyorsun da hergün hergün kocama neden yazıyorsun... Evlendiği adamın oğlu olabilir tanımak ister sever de ayıp yani koskoca adama gece gündüz nbr diye yazıyor, arıyor... Ne yapmalıyım?? Kırmak asla istemiyorum açıkçası.