Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
Kizlar merhaba ben yurt dışında yasiyorum kayin peder tr de ve bagkur borcu icin görümcem trde kredi çekmiş ve kalan borcuda ariyorlar borc toplam 28 bin liraymis 15 bin lira kalmis eşim bir kac kere onlari aradi. Esime 15 bin kaldi borc ariyoruz diye duyurdular. esim vermeyi hic istemiyor cunki 2 sene önce babasina soyledi kredi cekip odeyim dedi ve babasi kabul etmedi af gelecek dedi simdi yeni ev kurduk ve ben gondermeyi hic istemiyorum. Biz ev kurarken hic kimse yardimci olmadi. Ve esiminde babasiyla arasi iyi degil annesi icin gondermek istiyor, 2000 euro biz gonderek 2000 bin diger kiz kardesim gondersin diyor ama yine sana kalmış yok dersen gondermem diyor,diger gorumcemle dun konustular oda yurt disinda başka ulkede ben 2000 veremem annemi bura getirecem dedi. Ablasida vermeye pekk yanasmiyor, benim pek gonlum yok cunki cok yere borclanacaklar hepsini odeyemezler bizimkini euroya cevirip gondermeleri lazim buda onlar icin ağır olur ben o paranin geri gelecegini hic sanmiyorum ben kirada kaliyorum 570 euro kira oduyorum. Eltime ev yaptirdilar kirasiz evde oturuyor, evlerinin üstünü eşim abisi icin yaptirdi ve o zamanda cok masraf yapmış biz ev kurarken kimsenin yardimi olmadi, eltim eşime dugunumuz olurken gramini yazip bir bilezik vermiş eşim evlerini yaptirdi bu yapilirmi, ben kendi aileme kardesime maddi yardimda bulunamiyorum onlara niye yardim ediyim diye düşünüyorum, kardesimde borc istedi eşim ev kuruyoruz diye vermedi bende eşimi destekledim. Şimdi eşimde beni destekliyor parayi geri alacam diyor ama sanmiyirum gondermezler esim hem kendi evlerinin camlarini hem abisinin evini yaptirdi kayin peder esime s.. r git bu evden dedi. Simdide borcu duyuruyor, ne yapiyim kizlar bana akil verin eşim sana kalmış diyor, diger gorumcelerimde pek yanasmiyor....