- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.526
- 548
- 27
Yok yok gerçekten geliyor. Daha 2 ay olmadı hatta geleli. Doğru yani ben 20binlik borç gördüm.bır eve 55bın hayatta gelmez bunu aldında baska seyler var bence
Mutlaka oyle olabilirkaçak kullanma cezası olabilir faiziyle birikmiştir
Kimlik vermeseydiniz kimi gorurse ona yıkıyorlar dikkat edin lutfenYok yok gerçekten geliyor. Daha 2 ay olmadı hatta geleli. Doğru yani ben 20binlik borç gördüm.
Bizim alttaki elektrik borcunu ödemediği için elektrik kesilmiş. Sürekli kaçak kullanıyor. Adam geçtiğimiz aylarda onu hiç evde bulamadığı için bizim kapımızı çaldı, bilgi verdi. Her ay bin küsür geliyor kaçak kullandığı için. Ve adam bekar evinde sadece TV, buzdolabı var düşünün yani. Normal o yüzden o borç.
Canım buraya konu acacagına işk işin avukata danişmak olsun. olurmu senı kayınpeder. ıyıyece dolandırmış ortalıgı gosterırler ona kacak elektrik kullanmayıNe olabilir bu uzerimize kalan sey ne biz enerjisadan da net bi bilgi alamadık bilgi istiyoruz tesisat numarası verin diyorlar bilmiyoruz diyoruz adres diyorlar borclu evin adresini veriyoruz adres o değil diyorlar biz napacaz şaşırdık
telefonla olmaz çözüm.tapunuzu evraklarınızı vs alın şubesine gidin konuşun.o ceza devamlı katlarrrrr aydan ayaaaaMutlaka oyle olabilir
Kaçak borcu bizim elektriğimiz gibi hesaplanmıyor canım. Bizim alttaki de elektriği kaçak kullanıyor. Evinde sadece buzdolabı ve TV olduğu halde aylık 1000 lira geliyor, e tabi bunun faizi bir sürü şeyi var. Gelmesi anormal değil yani. O elektrik kesiliyor, tüketici kendisi bağlayıp kullanıyor ve elektriği kaçak olarak kullanmaya başlıyor.55 bin ne ya dukkan mi isletiyor sanayi mi isletiyor? kesilmeden bu kadar borc nasil birikir?
Bana yıkamazlar, zira ben üst katta oturuyorum adım belli sanım belli. Bizimkini gelip hiç bulamadılar evde bu yüzden bizim kapımızı çaldılar. Eğer evde oturmadığınızı ispatlayabilirseniz borcu kp üstlenebilir.Kimlik vermeseydiniz kimi gorurse ona yıkıyorlar dikkat edin lutfen
olur mu öyle şeyyy.elektrik sayacına gelir cezaaaa.yani kaçak kullanan eve gelirrrr.Kimlik vermeseydiniz kimi gorurse ona yıkıyorlar dikkat edin lutfen
Evet avukata gidecem çarşamba günü haklisiniz ilk isim o olmalı ben belki bi umut kaplanir icim dedim bunalimdayimCanım buraya konu acacagına işk işin avukata danişmak olsun. olurmu senı kayınpeder. ıyıyece dolandırmış ortalıgı gosterırler ona kacak elektrik kullanmayı
normal değil bu rakamlar ya demekkı gelıyormusYok yok gerçekten geliyor. Daha 2 ay olmadı hatta geleli. Doğru yani ben 20binlik borç gördüm.
Bizim alttaki elektrik borcunu ödemediği için elektrik kesilmiş. Sürekli kaçak kullanıyor. Adam geçtiğimiz aylarda onu hiç evde bulamadığı için bizim kapımızı çaldı, bilgi verdi. Her ay bin küsür geliyor kaçak kullandığı için. Ve adam bekar evinde sadece TV, buzdolabı var düşünün yani. Normal o yüzden o borç.
kp ödese bunca yıl öderdiBana yıkamazlar, zira ben üst katta oturuyorum adım belli sanım belli. Bizimkini gelip hiç bulamadılar evde bu yüzden bizim kapımızı çaldılar. Eğer evde oturmadığınızı ispatlayabilirseniz borcu kp üstlenebilir.
Ay çok kötü, nereden baksan alt segment bi araba parası. Asla ödemek istemem yani ben olsam.kp ödese bunca yıl öderdi
Tamam iste kacak kullanan eve gelir ama o evin bahçesinde eşim temizlik yaparken esimi gorduler ogluyum diyince yazdilar nerde oturuyorsn nrden burdasin demediler ama isteolur mu öyle şeyyy.elektrik sayacına gelir cezaaaa.yani kaçak kullanan eve gelirrrr.
Pardon da ödenmeyen elektirik hemen kesilir siz nasil elektrik kullandiniz ap acik kacak elektrik cekip maaile kullanip sonra da yakalanmissiniz bunun aciklamasi yok baska10 yıldır ödemiyormuş bizde bunu yeni öğreniyoruz inanırmısınız biz o evde otururkende o ödüyor diye biliyorduk elektrigimizi
valla sen umut falan bırak carsamba yı bekleme nefesı avukatta al bence kı zaten sayac kimin evınde takılıysa borc onundur ama olsun sen gene işinı garantiye alEvet avukata gidecem çarşamba günü haklisiniz ilk isim o olmalı ben belki bi umut kaplanir icim dedim bunalimdayim
Iste bizde istemiyoruz nolur dua edin bi dua tanımadığımız kisilerin duasinda olmak col guzel rabbim hepinizin gonlune gore versin bi dua edin ben 43 milyar banka borcum var oduyorum buda gelirse yapamayiz nolur dua edinAy çok kötü, nereden baksan alt segment bi araba parası. Asla ödemek istemem yani ben olsam.
Ben yazdiklarinuzdan birsey anlamadim ki. O yuzden yardimci olamiyorum. Siz kayinpederin evinde oturup o elektrigi kullandiysaniz borc sizin borcunuz. O elektrigi kim kullandi ise kullanmadan once aboneligini yaptiracakti. Kullanan abone olmadigi icin kacak elektrik kullanmis. Haliyle de cezasi agir olur.Evet öyle ama bizim bi hak yolumuz var mı ki adresimiz burda göründüğü icin eşimlede konustuklari icin tutulmuş nasıl aklanırız dava açsak oturduğumuz evin ordan ve borçlu evin ordan tanıklar sahitlerle olurmu
Bacim milletin kacak kullandigini da biz oduyoruz haram zikkim olsn her bir kurusumben de diyorum neden en son fatura 304 geldi 280 altı geldiği de hiç olmadııı.millet bedavaaa kullanıyormuşşşş
Pardon da ödenmeyen elektirik hemen kesilir siz nasil elektrik kullandiniz ap acik kacak elektrik cekip maaile kullanip sonra da yakalanmissiniz bunun aciklamasi yok baska
Ev 2 katli buyuk bahceli biyer altta o ustte biz oturuyorduk esim isi dolayidiyla annemlerde kalirdim ben hep oda elektrigimizi odedigini saniyorduk bizim icra konulana kadar bilgimiz yoktu ordan çıktık biz ama ikametgahimizi su zamana kadar aldirmamistik ama aldirdik 2019aPardon da ödenmeyen elektirik hemen kesilir siz nasil elektrik kullandiniz ap acik kacak elektrik cekip maaile kullanip sonra da yakalanmissiniz bunun aciklamasi yok baska
Dua ederim ben sana ama sen bu işi halletmeye bak. Müşteri hizmetlerini arayın, kpye söyleyin gerekirse borcu üstüne alsın. Umarım kocan ödeme niyetlisi değildir.Iste bizde istemiyoruz nolur dua edin bi dua tanımadığımız kisilerin duasinda olmak col guzel rabbim hepinizin gonlune gore versin bi dua edin ben 43 milyar banka borcum var oduyorum buda gelirse yapamayiz nolur dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?