- 10 Nisan 2014
- 43.452
- 115.790
- 798
kayınbaba ödesinn.borç onun borcuuuuu .taksitlere böldürsün ödesin anlaşıp şirketle.Kesmişler o açmış öyle sürdürmüs ama öyle olsa bile 10 yıl boyunca dediginiz gibi nasıl kullanabilir
Kayinpeder 10 yil kacak elektrik mi kullanmisKesmişler o açmış öyle sürdürmüs ama öyle olsa bile 10 yıl boyunca dediginiz gibi nasıl kullanabilir
Odeyecek durumumuz olsa bu stresi neden cekelim durumumuz yok hic yok insallah kayinbaba alir borcunu ustumuzden insallahhDua ederim ben sana ama sen bu işi halletmeye bak. Müşteri hizmetlerini arayın, kpye söyleyin gerekirse borcu üstüne alsın. Umarım kocan ödeme niyetlisi değildir.
av tutmadım cnm ben itiraz dilekçesi yazdım 2 kez ankaraya faks çektiler ama yalnizca 7 bine düştüler elimde kanitim olduğu halde saat değişimi dilekcelrinin hepsininde elimde fotokopisi vardı saat değişimi için yaptığım odemelerin dekontu vardı ama inan hiç bir şekilde umursamiyorlar bizim yapacağımız bişey yok ankaradan ne cvp gelirse o diyorlar yani avukatın yapa bileceği pek bir şey yok siz uzlaşmaya gidin cezayı düşürmeye çalışınAvukat tuttunuz mu onlar ne diyor
Kaçak borcu bizim elektriğimiz gibi hesaplanmıyor canım. Bizim alttaki de elektriği kaçak kullanıyor. Evinde sadece buzdolabı ve TV olduğu halde aylık 1000 lira geliyor, e tabi bunun faizi bir sürü şeyi var. Gelmesi anormal değil yani. O elektrik kesiliyor, tüketici kendisi bağlayıp kullanıyor ve elektriği
Elektrik benim uzerime değil abonelik uzerime değil ev uzerims degil hepsi kayinbabsmin uzerinebenim erkek arkadaşımın annesi vefat etti. kadıncağızın evinde yıllardır oturan erkek kardeşi de kaçak elektrik kullanıyormuş. buna rağmen ceza elektik kimin üzerineyse ona kaldı, dolayısıyla miras olarak da erkek arkadaşıma ve ablasına kaldı. şu an onlar ödemek zorunda, kesinlikle aksi kabul edilmiyor. durumunuzun değiştirilemez olduğundan emin misiniz?
Borc ne kadardi ki sizin enerjisa evet umursamiyor ankarayla bile ilgisi olmadi durumumuzun ordaki otursn temsilciyle gorustuk ve ertesi fun red geldi avukat dava acabiliriz dediav tutmadım cnm ben itiraz dilekçesi yazdım 2 kez ankaraya faks çektiler ama yalnizca 7 bine düştüler elimde kanitim olduğu halde saat değişimi dilekcelrinin hepsininde elimde fotokopisi vardı saat değişimi için yaptığım odemelerin dekontu vardı ama inan hiç bir şekilde umursamiyorlar bizim yapacağımız bişey yok ankaradan ne cvp gelirse o diyorlar yani avukatın yapa bileceği pek bir şey yok siz uzlaşmaya gidin cezayı düşürmeye çalışın
O zaman kayınbabanızın ödemesi gerekiyor bi sorun bende öyle biliyorum.Elektrik benim uzerime değil abonelik uzerime değil ev uzerims degil hepsi kayinbabsmin uzerine
e evde misafir olsa komşu çocuğu olsa kapıyı o açtı diye ona mı kalacakmış borç ya?Elektrik benim uzerime değil abonelik uzerime değil ev uzerims degil hepsi kayinbabsmin uzerine
Sorduk ama tutanak sizin adiniza tutulmuş diyorlar avukatta dava acariz diyorO zaman kayınbabanızın ödemesi gerekiyor bi sorun bende öyle biliyorum.
Işte benimde bildiğim abonelik elektrik faturası kimin uzerineyse o ödemeli ama bize kaldı haksızlık bu az olsa neyse derim oglunu buyutmus beslemiş ama çok nasl odeyime evde misafir olsa komşu çocuğu olsa kapıyı o açtı diye ona mı kalacakmış borç ya?
Keşke eşiniz imza atmasaymış, bilen bir avukata yeniden danışın. O zaman evde misafir bulsalar misafire mi imzalatacaklardı ne saçma şey.Sorduk ama tutanak sizin adiniza tutulmuş diyorlar avukatta dava acariz diyor
ben lehinize sonuçlanacağını düşünüyorum durumun. bu haliyle çok saçma.Işte benimde bildiğim abonelik elektrik faturası kimin uzerineyse o ödemeli ama bize kaldı haksızlık bu az olsa neyse derim oglunu buyutmus beslemiş ama çok nasl odeyim
10 yıl ödenmeyen elektrik nasıl kesilmemis nasıl kimse gelip ne oluyor burda dememis10 yıldır ödemiyormuş bizde bunu yeni öğreniyoruz inanırmısınız biz o evde otururkende o ödüyor diye biliyorduk elektrigimizi
Kacak diye geçiyormuş muhtemelen ceza ile birlikte o para10 yil degil en fazla iki ay odemeden durabilirsin. ucuncu ay keserler? nerede yasiyorsunuz ne elektrigi bu? aylik 458 lira kadar elektik gelmesi lazim on yilda.
Kacak diye geçiyormuş muhtemelen ceza ile birlikte o para
Bizde cok sasirdik parayi duyunca kaçaktan dolayidir o kadar ucret ama bi sorun var tesisat numarasi istiyorlar bilmiyoruz abone yaninizda mi diyorlar aboneyle görüşmüyoruz diyoruz bilgi veremem diyorlar ozaman borç neden bizim borcumuz diyoruz bilgi vermiyorlsr adres söyleyin oyle bakalım diyor adres soyluyoruz borclu evin o adres değil diyorlarKacak diye geçiyormuş muhtemelen ceza ile birlikte o para
Bizde cok sasirdik parayi duyunca kaçaktan dolayidir o kadar ucret ama bi sorun var tesisat numarasi istiyorlar bilmiyoruz abone yaninizda mi diyorlar aboneyle görüşmüyoruz diyoruz bilgi veremem diyorlar ozaman borç neden bizim borcumuz diyoruz bilgi vermiyorlsr adres söyleyin oyle bakalım diyor adres soyluyoruz borclu evin o adres değil diyorlar biz neyin içindeyiz bilmiyoruz nolur dua edin bize nolur bende size ederim çokben lehinize sonuçlanacağını düşünüyorum durumun. bu haliyle çok saçma.
hahahaah ne kadar sorumsuzlar, ne kadar baştansavma bir sistem, sinirim bozuldu ya. inşallah borç sizin üzerinizde kalsa bile kpederiniz sorumluluk alır da öder.Bizde cok sasirdik parayi duyunca kaçaktan dolayidir o kadar ucret ama bi sorun var tesisat numarasi istiyorlar bilmiyoruz abone yaninizda mi diyorlar aboneyle görüşmüyoruz diyoruz bilgi veremem diyorlar ozaman borç neden bizim borcumuz diyoruz bilgi vermiyorlsr adres söyleyin oyle bakalım diyor adres soyluyoruz borclu evin o adres değil diyorlar biz neyin içindeyiz bilmiyoruz nolur dua edin bize nolur bende size ederim çok
o kayınpeder benim olsaydııı kaçacak delik arardııııııı.hahahaah ne kadar sorumsuzlar, ne kadar baştansavma bir sistem, sinirim bozuldu ya. inşallah borç sizin üzerinizde kalsa bile kpederiniz sorumluluk alır da öder.
Insallah tesekkurlerhahahaah ne kadar sorumsuzlar, ne kadar baştansavma bir sistem, sinirim bozuldu ya. inşallah borç sizin üzerinizde kalsa bile kpederiniz sorumluluk alır da öder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?