Kayınpederin elektrik borcu üstümüze kaldı.

Dua ederim ben sana ama sen bu işi halletmeye bak. Müşteri hizmetlerini arayın, kpye söyleyin gerekirse borcu üstüne alsın. Umarım kocan ödeme niyetlisi değildir.
Odeyecek durumumuz olsa bu stresi neden cekelim durumumuz yok hic yok insallah kayinbaba alir borcunu ustumuzden insallahh

benim erkek arkadaşımın annesi vefat etti. kadıncağızın evinde yıllardır oturan erkek kardeşi de kaçak elektrik kullanıyormuş. buna rağmen ceza elektik kimin üzerineyse ona kaldı, dolayısıyla miras olarak da erkek arkadaşıma ve ablasına kaldı. şu an onlar ödemek zorunda, kesinlikle aksi kabul edilmiyor. durumunuzun değiştirilemez olduğundan emin misiniz?

Avukat tuttunuz mu onlar ne diyor
av tutmadım cnm ben itiraz dilekçesi yazdım 2 kez ankaraya faks çektiler ama yalnizca 7 bine düştüler elimde kanitim olduğu halde saat değişimi dilekcelrinin hepsininde elimde fotokopisi vardı saat değişimi için yaptığım odemelerin dekontu vardı ama inan hiç bir şekilde umursamiyorlar bizim yapacağımız bişey yok ankaradan ne cvp gelirse o diyorlar yani avukatın yapa bileceği pek bir şey yok siz uzlaşmaya gidin cezayı düşürmeye çalışın

Elektrik benim uzerime değil abonelik uzerime değil ev uzerims degil hepsi kayinbabsmin uzerine

Borc ne kadardi ki sizin enerjisa evet umursamiyor ankarayla bile ilgisi olmadi durumumuzun ordaki otursn temsilciyle gorustuk ve ertesi fun red geldi avukat dava acabiliriz dedi

e evde misafir olsa komşu çocuğu olsa kapıyı o açtı diye ona mı kalacakmış borç ya?
Işte benimde bildiğim abonelik elektrik faturası kimin uzerineyse o ödemeli ama bize kaldı haksızlık bu az olsa neyse derim oglunu buyutmus beslemiş ama çok nasl odeyim

Işte benimde bildiğim abonelik elektrik faturası kimin uzerineyse o ödemeli ama bize kaldı haksızlık bu az olsa neyse derim oglunu buyutmus beslemiş ama çok nasl odeyim
ben lehinize sonuçlanacağını düşünüyorum durumun. bu haliyle çok saçma.

Kacak diye geçiyormuş muhtemelen ceza ile birlikte o para

Kacak diye geçiyormuş muhtemelen ceza ile birlikte o para
Bizde cok sasirdik parayi duyunca kaçaktan dolayidir o kadar ucret ama bi sorun var tesisat numarasi istiyorlar bilmiyoruz abone yaninizda mi diyorlar aboneyle görüşmüyoruz diyoruz bilgi veremem diyorlar ozaman borç neden bizim borcumuz diyoruz bilgi vermiyorlsr adres söyleyin oyle bakalım diyor adres soyluyoruz borclu evin o adres değil diyorlar

ben lehinize sonuçlanacağını düşünüyorum durumun. bu haliyle çok saçma.
Bizde cok sasirdik parayi duyunca kaçaktan dolayidir o kadar ucret ama bi sorun var tesisat numarasi istiyorlar bilmiyoruz abone yaninizda mi diyorlar aboneyle görüşmüyoruz diyoruz bilgi veremem diyorlar ozaman borç neden bizim borcumuz diyoruz bilgi vermiyorlsr adres söyleyin oyle bakalım diyor adres soyluyoruz borclu evin o adres değil diyorlar biz neyin içindeyiz bilmiyoruz nolur dua edin bize nolur bende size ederim çok

hahahaah ne kadar sorumsuzlar, ne kadar baştansavma bir sistem, sinirim bozuldu ya. inşallah borç sizin üzerinizde kalsa bile kpederiniz sorumluluk alır da öder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…