kayinpederin yalanlari ve surekli anne babamdan bir seyler beklemesi

annesininminikprensesi

genc anne
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2015
1.213
811
73
Evet buda son damla oldu. En basindan anlatirsam daha iyi anlasilacagimi dusunuyorum. Kp düğünden önce beni aradi o sirada esimle carsidaydik. Gelin arabası eşimin patronunun arabasi olucakti. Kp sakin ha iptal edin ben ayarladim
suslettim hazir dedi. Bizde iyi dedik.Düğün günü perişan olduk ne araba varmis ortada nede sus. Onuda ayarladik acil.Herneyse. Eve eşyalar geliyor. Annem
perdeleri halilari firin mutfak esyalarimi almisti . Babamda yatak odasi ve mutfak kosemi aldi. Kp bana demez mi keşke bu kösem yerine salon takimi aldirsaydin diye. İyi de baba dedim her şeyi biz alirsak olur mu sonuçta çok zengin sayilmayiz dedim. Her neyse düğün salonu ayarladi ben parasini verdim dedi düğün bittiği dk . Düğün salonuna altinlarimiz ve düğünde takilan paralarimiz gitti. Ve bunu benden gizli yaptılar eve gelince öğrendim. Her firsatta sizin düğünunuze bir suru para harcadim en az 10 bin gitti dedi bize her geldiğinde ki şöyle aciklim iki bilezik 1500 ve iki beyaz eşya 1800 lira.Ve bilezikler içinde 5000 filan diyordu ne yalan söylersin be adam 1500 e aldiysan aldin ne olmuş kuyumcuda ogremicekmiydik.Gecen kredi mevzusu acildi kv sizde cekin ev alin dedi. Bende dedimki kredi borcu bitmedi sizin ev icin cekmis 3 yil once dedim. O da ev icin cekmedi altin almisti o zamanlar dedi. Halbuki o altinlari bozdurup ev pesinati olarak kullanmislar .Her gitgimizde eşimden
para ister laf aralarinda şöyle kotu durumdayim yetiştiremiyorum diye kp.ama evine yemek odasi ,121 ekran tv ,halilari almayi bilir Çok kullaniliyoruz.8 aydan beri sakin bebek beşiği almayin ben alicam diye oyaladi aldirtmadi simdi ogrendimki baska sehirdeymis is cikmis yaz bitene kadar gelmiyormus siz halledin demis. Zaten bir şey beklemiyordum kendi atiyordu ortaya madem diyorsun yap dimi. Esimde baban alsin yok Altin taksin çocuğa diyor. Sizinkiler ne yapıyor diyorum dayanamayıp onların 8.Torunu sizinkilerin iilk diyor. Nasil bir aileye düştüm diye düşünüyorum bazen . Babamin durumu iyi diye boyle yapılmaz ayip yani. Kp ben yapicam deyip bekletiye sokup sonrada siyrilmasi zaten ayri. Nedir bu ya.Kendi takim elbiselerinden yemesinden icmesinden odun vermez benim özel hastanede karisir.mutfak masraflarimiza karisir. Ne garip adam. KV melek vallahi.Bu konular bana basit gelirdi konusulmasi ayip küçük şeyler. Ama benide kendilerine benzettiler sonunda

Son düzenleme:
Evlendikten sonra herhangi taraftan birşey beklenmesi çok saçma...
artık esin ve sen ailesin....beşik vs alabiliyorsaniz siz alın..yok kp yok benim ailem gereksiz tartışmalar
Neye güvenerek evleniyor Bu gençler bilmem
Buradaki asil konu bizi erteleyip aldirtmamasi. Yoksa beşik kaç kurus . Ben madem söylüyorsun tut diyorum.

Haklisin bazi insanlar parazit karekterli kp ne para kaptirma biseyde bekleme hayir gelmez. Ayrica oyle masraf ettim vs dediginde agzinin payini ver bolkeseden atmasin

Evet buda son damla oldu. En basindan anlatirsam daha iyi anlasilacagimi dusunuyorum. Kp düğünden önce beni aradi o sirada esimle carsidaydik. Gelin arabası eşimin patronunun arabasi olucakti. Kp sakin ha iptal edin ben ayarladim
suslettim hazir dedi. Bizde iyi dedik.Düğün günü perişan olduk ne araba varmis ortada nede sus. Onuda ayarladik acil.Herneyse. Eve eşyalar geliyor. Annem
perdeleri halilari firin mutfak esyalarimi almisti . Babamda yatak odasi ve mutfak kosemi aldi. Kp bana demez mi keşke bu kösem yerine salon takimi aldirsaydin diye. İyi de baba dedim her şeyi biz alirsak olur mu sonuçta çok zengin sayilmayiz dedim. Her neyse düğün salonu ayarladi ben parasini verdim dedi düğün bittiği dk . Düğün salonuna altinlarimiz ve düğünde takilan paralarimiz gitti. Ve bunu benden gizli yaptılar eve gelince öğrendim. Her firsatta sizin düğünunuze bir suru para harcadim en az 10 bin gitti dedi bize her geldiğinde ki şöyle aciklim iki bilezik 1500 ve iki beyaz eşya 1800 lira.Ve bilezikler içinde 5000 filan diyordu ne yalan söylersin be adam 1500 e aldiysan aldin ne olmuş kuyumcuda ogremicekmiydik.Gecen kredi mevzusu acildi kv sizde cekin ev alin dedi. Bende dedimki kredi borcu bitmedi sizin ev icin cekmis 3 yil once dedim. O da ev icin cekmedi altin almisti o zamanlar dedi. Halbuki o altinlari bozdurup ev pesinati olarak kullanmislar .Her gitgimizde eşimden
para ister laf aralarinda şöyle kotu durumdayim yetiştiremiyorum diye kp.ama evine yemek odasi ,121 ekran tv ,halilari almayi bilir Çok kullaniliyoruz.8 aydan beri sakin bebek beşiği almayin ben alicam diye oyaladi aldirtmadi simdi ogrendimki baska sehirdeymis is cikmis yaz bitene kadar gelmiyormus siz halledin demis. Zaten bir şey beklemiyordum kendi atiyordu ortaya madem diyorsun yap dimi. Esimde baban alsin yok Altin taksin çocuğa diyor. Sizinkiler ne yapıyor diyorum dayanamayıp onların 8.Torunu sizinkilerin iilk diyor. Nasil bir aileye düştüm diye düşünüyorum bazen . Babamin durumu iyi diye boyle yapılmaz ayip yani. Kp ben yapicam deyip bekletiye sokup sonrada siyrilmasi zaten ayri. Nedir bu ya.Kendi takim elbiselerinden yemesinden icmesinden odun vermez benim özel hastanede karisir.mutfak masraflarimiza karisir. Ne garip adam. KV melek vallahi.Bu konular bana basit gelirdi konusulmasi ayip küçük şeyler. Ama benide kendilerine benzettiler sonunda
kayınpederin yağmıyor ama gürlüyor ..

Ben eşinize kızdım.Ne demek senin baban alsın,altın taksın?! Belli babasının oğlu.
Ya dengeyi kursun babasıyla sizin arasında ya da erkek olup kız tarafından bişey beklemesin.Sizde gözünüzü açın artık,eşinize ayar verin.
Aynen yazdigin gibi. Baban sunu yollasin baban bunu yapsin. Annemin kullanmadigi oturma odasi var kp size versin dedi gecen ben sok tabi ne curret yani. İhtiyacım yok hem de. Bende şakayla sende bulasik makinesini verirsin o zaman dedim. Ciddiye aldi ne vericem görüntü bozulur dedi . Alttan almicam artik. Onlar istedikce bende isticemki vazgecsinler

bir daha böyle tekliflerde bulunursa sağ olun biz yaparız deyip kesin dille kabul etmeyin açık kapı bile bırakmayın.
eşinde garip. insanın maddi durumu sıkıntılı değilse bebeğinin eşyalarını kendi almalı bence.

bir daha böyle tekliflerde bulunursa sağ olun biz yaparız deyip kesin dille kabul etmeyin açık kapı bile bırakmayın.
eşinde garip. insanın maddi durumu sıkıntılı değilse bebeğinin eşyalarını kendi almalı bence.
Evet her şeyini yaptik ailemde hediye gönderdi. Onlarda bizde bunu alalim deyip çok dile getirince tamam dedik. Onların ev borcunu oduyoruz zaten o da sıkıntı değil. Ama yapilan haksizligi hazmedemiyorum sadece

atma ziyaa = sizin kayınpeder heralde bol keseden sallıyor :) boşverin almasın etmesin alcam desede siz beklentiye girmeisn ayrıca onlar yapmıyorsa sizinkilerde yapmayabilir neden sizin tarafın ilk torunu diye sizinkiler alsın ki sonuçta eşininde ilk çocuğu her torun ayrı olmalı yani

Canım yapacağın tek şey kimseden bişey beklemiyceksin. Eşinlede konuş çocuğunuz da olucakmış, birikim yapın mecbur kalmadıkça ailesine de para vermesin, artık ikinizin bir aile olduğunu kavrasın. Kanatimce doğru olana bu.
Beniş eşimin aileside aynı senin gibi, 8 senelik evliyim ilk zamanlar çok tartıştık, ayrılıyorduk nerdeyse o derece baktım olmuyor, ailesinden bir çöp dahi istemedim, beklemedim, sağ olsun onlarda hiç vermediler:rolleyes: hep istediler. Bende hep mesafeli oldum benimle konuşurken bile 2 kere düşünüyorlar, bende onlarla konuşurken aynı şekilde, zamanla eşimde mesafeli davranmaya başladı artık zırt pırt istekleri bitti.

adanamerkez1895255 .!.:
atma ziyaa = sizin kayınpeder heralde bol keseden sallıyor :) boşverin almasın etmesin alcam desede siz beklentiye girmeisn ayrıca onlar yapmıyorsa sizinkilerde yapmayabilir neden sizin tarafın ilk torunu diye sizinkiler alsın ki sonuçta eşininde ilk çocuğu her torun ayrı olmalı yani
Bizimkilere engel olamiyorum anne yapma dedim her şey var yok minik kuzuma hediye aliyorum ben diyor. Babam başka sehirden beğendiği kiyafeti yolluyor. İlk ve durduramiyorum onlari.Eşimi boyle boyle alistirdilar iste off off

Bu kadar söz verip tutmamasına rağmen siz niye bu adamın sözüne itibar ediyorsunuz ki?

kendi göbeğinizi kendiniz kesin böylesinden bir şey beklemeyin

Kp alicam desede tamam baba deyin ama gidin kendiniz alin. Adam tam akil degil anlasilan.... Esinizide bi sirkeleyin! Ne demek baban sunu bunu taksin mis...
Babaniza diyin oda sirf bi güzel body alsin torununa...
Acikcasi gelen hediyeye karisilmali ama esiniz babanizi saf görüp "ne koparirsam kar" düsünmesin!

Canım yapacağın tek şey kimseden bişey beklemiyceksin. Eşinlede konuş çocuğunuz da olucakmış, birikim yapın mecbur kalmadıkça ailesine de para vermesin, artık ikinizin bir aile olduğunu kavrasın. Kanatimce doğru olana bu.
Beniş eşimin aileside aynı senin gibi, 8 senelik evliyim ilk zamanlar çok tartıştık, ayrılıyorduk nerdeyse o derece baktım olmuyor, ailesinden bir çöp dahi istemedim, beklemedim, sağ olsun onlarda hiç vermediler:rolleyes: hep istediler. Bende hep mesafeli oldum benimle hlkonuşurken bile 2 kere düşünüyorlar, bende onlarla konuşurken aynı şekilde, zamanla eşimde mesafeli davranmaya başladı artık zırt pırt istekleri bitti.
Evt birikim yapiyoruz. Esim o konuda akillandi tek kurus vermiyor en azindan ben oyle biliyorum. Ama istekler bitmiyor. Benim annemi babami yolunacak kaz gibi goruyorlar

Back
X