kayinpederin yalanlari ve surekli anne babamdan bir seyler beklemesi

Zaten almamalarida onun isine yaradi . 5 kuruş harcatmasin ailesine ama evlerinin kredisini odeyelim. Araba alicakti vergi borcuyüzünden babasinin üstüne yapicakmis da vazgecirebildim. Adamin kulagi ses duyunca hergun aradi eşimi ee araba ne durumda aliyor musun diye. Simdi vazgectik ne aradigi var ne sorduğu. Bir suru şey varda iste..zaten buradaki asil mevzu beşikde değil. Bu adamin bencillikleri yoksa beşik nedir gider alirim iki dk. Ama sözü atip esimi kandirmasi yok mu onu hazmedemiyorum.
Yavrum oğlu bilmiyormu babasını. Eşini niye kandiriyor olsun.
sana tek tavsiyem Ailene sakin aldırma bişey. Onların içinden gelir mesela iki altın getirir para verir hepsine el koy verme eşine filan.

Evet buda son damla oldu. En basindan anlatirsam daha iyi anlasilacagimi dusunuyorum. Kp düğünden önce beni aradi o sirada esimle carsidaydik. Gelin arabası eşimin patronunun arabasi olucakti. Kp sakin ha iptal edin ben ayarladim
suslettim hazir dedi. Bizde iyi dedik.Düğün günü perişan olduk ne araba varmis ortada nede sus. Onuda ayarladik acil.Herneyse. Eve eşyalar geliyor. Annem
perdeleri halilari firin mutfak esyalarimi almisti . Babamda yatak odasi ve mutfak kosemi aldi. Kp bana demez mi keşke bu kösem yerine salon takimi aldirsaydin diye. İyi de baba dedim her şeyi biz alirsak olur mu sonuçta çok zengin sayilmayiz dedim. Her neyse düğün salonu ayarladi ben parasini verdim dedi düğün bittiği dk . Düğün salonuna altinlarimiz ve düğünde takilan paralarimiz gitti. Ve bunu benden gizli yaptılar eve gelince öğrendim. Her firsatta sizin düğünunuze bir suru para harcadim en az 10 bin gitti dedi bize her geldiğinde ki şöyle aciklim iki bilezik 1500 ve iki beyaz eşya 1800 lira.Ve bilezikler içinde 5000 filan diyordu ne yalan söylersin be adam 1500 e aldiysan aldin ne olmuş kuyumcuda ogremicekmiydik.Gecen kredi mevzusu acildi kv sizde cekin ev alin dedi. Bende dedimki kredi borcu bitmedi sizin ev icin cekmis 3 yil once dedim. O da ev icin cekmedi altin almisti o zamanlar dedi. Halbuki o altinlari bozdurup ev pesinati olarak kullanmislar .Her gitgimizde eşimden
para ister laf aralarinda şöyle kotu durumdayim yetiştiremiyorum diye kp.ama evine yemek odasi ,121 ekran tv ,halilari almayi bilir Çok kullaniliyoruz.8 aydan beri sakin bebek beşiği almayin ben alicam diye oyaladi aldirtmadi simdi ogrendimki baska sehirdeymis is cikmis yaz bitene kadar gelmiyormus siz halledin demis. Zaten bir şey beklemiyordum kendi atiyordu ortaya madem diyorsun yap dimi. Esimde baban alsin yok Altin taksin çocuğa diyor. Sizinkiler ne yapıyor diyorum dayanamayıp onların 8.Torunu sizinkilerin iilk diyor. Nasil bir aileye düştüm diye düşünüyorum bazen . Babamin durumu iyi diye boyle yapılmaz ayip yani. Kp ben yapicam deyip bekletiye sokup sonrada siyrilmasi zaten ayri. Nedir bu ya.Kendi takim elbiselerinden yemesinden icmesinden odun vermez benim özel hastanede karisir.mutfak masraflarimiza karisir. Ne garip adam. KV melek vallahi.Bu konular bana basit gelirdi konusulmasi ayip küçük şeyler. Ama benide kendilerine benzettiler sonunda
bizde de kp hiç bişi yapmadı ama yapmadığını da bildi Allahtan. palavracı bir insanmış. yavaş yavaş uzaklaş ondan benim de kayınbirader aynı öyle düğünden çıktık 500 tl bahşiş verdim dedi 3 ay sonra 800 oldu 1 yıl sonra 1500 sonra ben kartı ve şifresini verrdim oldu ;) sallama he de geç, birşey bekleme sakın tamam mı? benen başında beklemedim kv zatenbelli etmişti kendini

Canım kocan ve aileleri bildiğimiz Yılan hikayesi bitmez ,maalesef bu hikayede yerin hep alttan almak lakin nekadar dayanabiırsin:KK64: bilemem Allah yardımcın olsun canım amin

Eşimin bu huyundan biktim. Desem suç demeden içimde patliyor. Cinsine çekmiş. Kendi ailesi fakir durumu kotu benim ailemde para bol ya yapsin nolmus gözüyle bakiyor. Halbuki kendi babası eve sunu aldik bunu aldik derken bir şey olmuyor . Fakirlik ayagiyla alismislar bir şeyler koparmaya. Sinirlerin tepeme cikti yine 2 saat sonra Esim gelicek gostericem ona gununu

Seni okadar iyi anlıyorumki yanlız benim kp değil babam böle söz verir tutmaz en son bir hafta önce oğlum sünnet oldu bi akşam önce aradı babam dedi ki eşin geldimi dedim yok ya ben Kartımı vericekdim hastane masrafı için dedi bende dedimki bırakdı zaten adam Kartını gerek yok dedim babama üşeniyorum diyor gelip vermeye gelsin alsın ben yine gerek yok baba dedim neyse ben yarın akşam uğrar para veririm dedi bende hehe baba dedim kapadım tlf,beklediğimdenmi asla ama gelmedi yani eşimde alışdı artık aldırış etmiyor verirse al diyor edepsiz :KK45:

Takmayın derim ben eşinizin değilde sizin babanızda olabilirdi :110:

Seni okadar iyi anlıyorumki yanlız benim kp değil babam böle söz verir tutmaz en son bir hafta önce oğlum sünnet oldu bi akşam önce aradı babam dedi ki eşin geldimi dedim yok ya ben Kartımı vericekdim hastane masrafı için dedi bende dedimki bırakdı zaten adam Kartını gerek yok dedim babama üşeniyorum diyor gelip vermeye gelsin alsın ben yine gerek yok baba dedim neyse ben yarın akşam uğrar para veririm dedi bende hehe baba dedim kapadım tlf,beklediğimdenmi asla ama gelmedi yani eşimde alışdı artık aldırış etmiyor verirse al diyor edepsiz :KK45:

Takmayın derim ben eşinizin değilde sizin babanızda olabilirdi :110:
Ah ah ne olucak boyle bosa aksiyon vallahi ya. :KK12:Durup dururken gundem yaratiyorlar. Bende kayinpederde gordum boyoe seyleri. Yoksa bizde cok ayip normalde

Heh yalnız değilmişim! Benimki de böyle.
Çareyi en son ağzını açtığında lafı yapıştırmakta buldum ne yalan söyleyeyim. Yalnız sıkıntı sadece k.p değil eşinde de var bir acayiplik. Hani benimkinin babası aynı böyle ama kendisi geberse "babandan isteyelim" demez. Acaba önce eşinle mi konuşsan " her sıkıştığımızda babama gitmek ayıp oluyor biraz ben nasıl diyeyim altın takın diye" falan desen? Valla çok ilginç, ne olursa olsun iyi yere tezgah açmışlar yav.

Esinde babasi gibi ..
Ne demek onlarin ilk torunu o alsin .. ayip ya böyle seylerin hesabibi yapmak..
Sen en iyisi sert bi dille uyar hepsini bidaha konusacak yüzleri olmazsin...

Back
X