- 16 Nisan 2023
- 824
- -216
- 18
- Konu Sahibi itsmylife_
Kayınpederim canımdır Allah benim ömrümden alsın ona versin, ayağı tasa değmesinÇözümden ziyade biraz derdime ortak arıyorumgenelde kayinvalidelerden şikayet edilir fakat Allah bozmasın kayinvalidemle aram çok iyi. Yalnız kayınpederle yildizlarimiz assla uyuşmuyor. Kültür farkımız çok fazla onlar doğulu ben egeliyim. Çok uyumluyumdur ama kendime ve çekirdek aile sınırlarıma karışmalarina asla müsaade etmem. Muhtemelen bu dik basliligimdan ötürü o da beni sevmiyor
kayınvalidem sağolsun sınırlara saygılıdır ve yerini bilir
benim gibi kayinvalidesini sevip kayinpederinden şikayetçi olan var mı yoksa yalnız miyim?
![]()
Ama kayınvalide ile 1 ipteki 2 cambazız. İkimizde profesyonel olduğumuz icin suanlık sorun yok (gibi gibi)
Saygısızlık yapmam, bi sorun yasadığımda direk onun suratına söylerim araya kimseyi katmam ztn bana öyle demedin böyle dedin vs diye lafımı ceviremez istesede evimin her odasında kamere var
Bi kere kalkıştı da kendisi sonra , ben kamera kaydından bak anne böyle dedin diyip kaydı atıp bak seni rencide etmemek icin aile grubuna atmadım dedikten sonra yanlıs anlamısmıs( yersen) ondan sonradır iyiyiz
Sunu anladım ben su kısacık sürecimde her zaman dik duracaksın ve hosuna gitmeten seyi icinde büyütmeyeceksin. William blake in zehirli ağac diye bi siiri var okuyunca kendimi buldum
Hoşunuza gitmeyen hic biseyi bekletmeyin