Kayınpederle anlaşamayan var mı benden başka?

Çözümden ziyade biraz derdime ortak arıyorum 😅 genelde kayinvalidelerden şikayet edilir fakat Allah bozmasın kayinvalidemle aram çok iyi. Yalnız kayınpederle yildizlarimiz assla uyuşmuyor. Kültür farkımız çok fazla onlar doğulu ben egeliyim. Çok uyumluyumdur ama kendime ve çekirdek aile sınırlarıma karışmalarina asla müsaade etmem. Muhtemelen bu dik basliligimdan ötürü o da beni sevmiyor 😂 kayınvalidem sağolsun sınırlara saygılıdır ve yerini bilir 🌸 benim gibi kayinvalidesini sevip kayinpederinden şikayetçi olan var mı yoksa yalnız miyim? 😅
Kayınpederim canımdır Allah benim ömrümden alsın ona versin, ayağı tasa değmesin
Ama kayınvalide ile 1 ipteki 2 cambazız. İkimizde profesyonel olduğumuz icin suanlık sorun yok (gibi gibi)
Saygısızlık yapmam, bi sorun yasadığımda direk onun suratına söylerim araya kimseyi katmam ztn bana öyle demedin böyle dedin vs diye lafımı ceviremez istesede evimin her odasında kamere var
Bi kere kalkıştı da kendisi sonra , ben kamera kaydından bak anne böyle dedin diyip kaydı atıp bak seni rencide etmemek icin aile grubuna atmadım dedikten sonra yanlıs anlamısmıs( yersen) ondan sonradır iyiyiz
Sunu anladım ben su kısacık sürecimde her zaman dik duracaksın ve hosuna gitmeten seyi icinde büyütmeyeceksin. William blake in zehirli ağac diye bi siiri var okuyunca kendimi buldum
Hoşunuza gitmeyen hic biseyi bekletmeyin

Kayınpederim canımdır Allah benim ömrümden alsın ona versin, ayağı tasa değmesin
Ama kayınvalide ile 1 ipteki 2 cambazız. İkimizde profesyonel olduğumuz icin suanlık sorun yok (gibi gibi)
Saygısızlık yapmam, bi sorun yasadığımda direk onun suratına söylerim araya kimseyi katmam ztn bana öyle demedin böyle dedin vs diye lafımı ceviremez istesede evimin her odasında kamere var
Bi kere kalkıştı da kendisi sonra , ben kamera kaydından bak anne böyle dedin diyip kaydı atıp bak seni rencide etmemek icin aile grubuna atmadım dedikten sonra yanlıs anlamısmıs( yersen) ondan sonradır iyiyiz
Sunu anladım ben su kısacık sürecimde her zaman dik duracaksın ve hosuna gitmeten seyi icinde büyütmeyeceksin. William blake in zehirli ağac diye bi siiri var okuyunca kendimi buldum
Her yerde neden kamera var evinizde çok ilginç geldi? Bende mi koysam acaba çok kullanışlıymış🤣

Kızım 9 aylık ve ciddi bir kalp ameliyatı geçirdi. Herkes perperişan çocuk ameliyatta ve adam ben güneşte kaldım diye vırvır söyleniyordu. Hayır kötürüm falan da değil.

kayınvalidemi seviyorum, çünkü ölü.
kayınpederimi sevmiyorum. çünkü ilk andan beri o da beni sevmedi. karşılıklı sevişmiyoruz.
Benim kv de bana zamanında çok yaptı ama artık çok yaşlandı .Eskisi gibi olmasa da yine de performansı var diyeyim 😊 Ama benim de bir oğlum var ,kız arkadaşı var ve ileride beni de sevmeyecekler diye bu tip yorumları okuyunca çok üzülüyorum.Kız evlat nasıl bir evlatsa erkek de bir evlat ve emek ,sevgi ,bağlılık aynılari cinsiyet gözetmeden erkek annelerinde de var.Kız anneleri rahat girer çıkar kızının evine ama erkek anneleri iyi dahi olsa destursuz giremez.Acaba bir gelinin gözünden iyi kv nasıl olunur ? Var mıdır? Ölü diye kv yi sevmek acı bir durum bence.Sizin oğlunuz var mı bilmiyorum ama empati kurmalı insan diye düşünüyorum naçizane.

Profesyonel gelin 😅

Çözümden ziyade biraz derdime ortak arıyorum 😅 genelde kayinvalidelerden şikayet edilir fakat Allah bozmasın kayinvalidemle aram çok iyi. Yalnız kayınpederle yildizlarimiz assla uyuşmuyor. Kültür farkımız çok fazla onlar doğulu ben egeliyim. Çok uyumluyumdur ama kendime ve çekirdek aile sınırlarıma karışmalarina asla müsaade etmem. Muhtemelen bu dik basliligimdan ötürü o da beni sevmiyor 😂 kayınvalidem sağolsun sınırlara saygılıdır ve yerini bilir 🌸 benim gibi kayinvalidesini sevip kayinpederinden şikayetçi olan var mı yoksa yalnız miyim? 😅
Ben varım benimde kaynana ve kayınpeder doğulu sürekli yönetmeye çalışıyorlar ama ben dik başlıyım yönetilmem. Kayınpederim daha az karışıyor. Ama kaynana daha fena o yüzden ikisini de sevmem kültür farkı işte... Oğlunun sınırına saygı göstermiyor ki bende diyorum. Neden bana böyle yapıyor oğluna saygı göstermeyen benim sınırım mı saygı gösterecek. Ama ben bir bağırdım bir cinnet psikolojim bozuldu psikologa gidiyorum diyerek. Artık güç bende🤗🤗😄😄😄

Aynı ben. Kayınvalidemle çok iyi geçiniyorum ama kayınpederim çok sorunlu. 2-3 konum var benim burada KP ile ilgili. Ben de Egeliyim, KP doğulu, o değil de Kp çok sorunlu... Bir de eşimle ben online çalışıyoruz, eşim emekliliğe hak kazandı, onlar bizden uzak şehirde oturuyorlar ve gidip gelindi mi aylarca kalınıyor. Ben son 2 senedir kalmıyorum, en fazla 1 hafta kalıp dönüyorum eşim aylarca kalıyor. Yazın da bize gelip aylarca kalıyorlar. KP gelmiyordu ama bönümüzdeki yaz gelecekmiş, o zamana kadar ölmez sağ kalırsak. Ben önümüzdeki yaza kadar ölmeye razıyım. O kadar kötü... Siz çiçekli gülücüklü anlatıyorsunuz da ben hiç öyle değil... Size yalnız olmadığınızı bilmek iyi gelecek mi? Bana gelmiyor ben çözüm isterdim.
Evimde kedi olduğu için gelip fazla kalmıyor kayınpeder çok şükür :) o yüzden takık zaten en başta bana. Sizin durum da çok zor Allah yardımcınız olsun. Ben bu tarz konuları gülerek, dalga geçerek daha rahat atlatıyorum. İzahı olmayan şeyin mizahi olur felsefesi 😅 o yüzden yaşadıklarıma gülmek ve yalnız olmadigimi hissetmek bana iyi gelecek evet 😊

Ben kp konuşurken bile tüylerim diken diken kalkıyor.
Onlar egeli ben karadenizliyim.
Bizim akrabalardan da gördüğüm.
Erkekler çok konuşmaz dedikodu yapmaz.
Benim abimde öyle babamda öyle idi.
Dayımı bile hiç bilmem.
Hatta yanlarında korkudan dedikodu bile yapamayız kızarlar.
17 yıllık evliyim.
Kp i gördüm soklara girdim.
Adam kendisinin kusursuz olduğuna inanıyor.
Surekli ailem hakkinda sorular sorardi.
maasimi ne yaptigimi. Hatta para bile istiyordu.
ona kimse baba cebinde para var mi diye sormuyormys.
Adam 10 mahalle karısına yeter.
Kv çok üzülürdüm.ona gizli para verirdim.alis verisini yapıyordum.
Kadin şimdi 70 yaşında daha bir kere hali yıkamaya vermemiştir.
Kadin kendi yıkar.
Öyle çok üzülüyordum işte.
Sonra daha da içlerine girdiğimde.
Aslında öyle olmadığını.
Kv nin sinsi sinsi kp işlediğini.kadinin eline fırsat geçse neler yapabileceğini gördüm.
Kadının sessiz sessiz durup kp arkasına saklandığını anladım.
Bazen hersey göründüğü gibi olmuyor.
Vaaavvv benim kaynan da öyle kocasının arkasına saklanıyor gibi sinsi sessiz ama yalnız oldun mu tırnaklarını çıkarır... Meğersem k.p o dolduruyormuş...

Her odada kameramı var 🙈

Her yerde neden kamera var evinizde çok ilginç geldi? Bende mi koysam acaba çok kullanışlıymış🤣
Eve temizlikci geldiğinde biz evde olmuyoruz .
Ayrıca köpeğim kedilerim var. Onları görmek istiyorum
ve tabi güvenlik maksatlı. Her oda dediysem yatak odasında yok 🥲
Kamera sistemine gaz sensörü de aynı sistemden eklediler, ben cok unutkan insanım 2 kez ocağı acık bırakıp birinde son anda yetistik.
Sabah 5 te kalkıyorum 6 da ise gidiyorum kendimce böyle çözüm buldum.

Back
X