- Konu Sahibi itsmylife_
Asla sevmiyorum eşimle aramızı ortalığı karıştırdı...Kayın ailesini cidden seven var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asla sevmiyorum eşimle aramızı ortalığı karıştırdı...Kayın ailesini cidden seven var mı?
Been varım beenÇözümden ziyade biraz derdime ortak arıyorumgenelde kayinvalidelerden şikayet edilir fakat Allah bozmasın kayinvalidemle aram çok iyi. Yalnız kayınpederle yildizlarimiz assla uyuşmuyor. Kültür farkımız çok fazla onlar doğulu ben egeliyim. Çok uyumluyumdur ama kendime ve çekirdek aile sınırlarıma karışmalarina asla müsaade etmem. Muhtemelen bu dik basliligimdan ötürü o da beni sevmiyor
kayınvalidem sağolsun sınırlara saygılıdır ve yerini bilir
benim gibi kayinvalidesini sevip kayinpederinden şikayetçi olan var mı yoksa yalnız miyim?
![]()
Yatak odası haricHer odada kameramı var![]()
Yaa aslında bende istiyorum kameraYatak odası haric![]()
Ya bide güvenlik acısından da önemli, eve hırsız girer bisey olur . Tatile gittin sc kameranı eve bak su basar bisey olur.Yaa aslında bende istiyorum kameraçok mantıklı aslında bayadır düşünüyorum ama cesaret edemedim
hiç sevmiyorum ben yokken kayınvalidemin yada görümcemin evime girmesini
![]()
Aslında onlarla anlaşamama sebebimiz galiba onların istediği gibi olmamamız heraldeBende dik başlıydım, kendimi ve ailemi asla ezdirmedim. Kv ve kpden de ölümüne nefret ediyorum.
AnladımYa bide güvenlik acısından da önemli, eve hırsız girer bisey olur . Tatile gittin sc kameranı eve bak su basar bisey olur.
Taktıracaksanuz benden size tavsiye ses özelliği olmadığını söyleyin
Anladınz dimi neden böyle söylediğimi![]()
Aynen öyle bende deng geldim nerde doğulu aile varsa uzaktaysa oğlu gelini aylarca kalıyorlar. Bizimki de öyle başka şehirdeyiz Allahtan paraları var da ev aldılar orada kalıyorlar. Yoksa bu evlilik biterdi gerçi ben hiç mutlu değilim 2 sokak ötede oturmakarından bize 2 saat mesafede siniz ne diye gelip kalıyorsunuz.... Benim annemde 2 saat mesafede....Allah kolaylık versin özellikle size.Cevremde çok gözlemledim,doğu tarafı insanı çok müdahale ediyor evli çocuğuna ve gidip aylarca sorgusuz, sualsiz kalabiliyorlar evlerinde.Musait misin,uygun musun,bizimle mutlu musun demek yok.Cok bencilce bir şey bu.Bir Marmarari,Egeli kadına çok zor gelir bu durumlar .Benim de arkadaşlarım var ordan biliyorum, Kültür çakışması gibi bir şey.Ne gerek var aylarca kalmaya ,insan rahat edemez ,ben edemem şahsen.Geline rahatsızlık veriyormuşum, sanki odalarında benim yüzümden kavga edeceklermiş gibi gelir .Ama maalesef degismiyor insanlar....
Aynen öyle bu yüzden neredeyse biz boşanıyor duk büyük kavga cıktı....Aslında onlarla anlaşamama sebebimiz galiba onların istediği gibi olmamamız heraldeistiyorlar ki bizim sözümüzden çıkmasınlar ,biz ne dersek saygı duysunlar istiyorlarki hep ezilen biz olalım
![]()
O zaman organize suç örgütü gibiler.Kayınpederimi sevmem kayınvalidemi de sevmem. Küfürbaz saçma sapan bir tiptir insan yerine bile koymuyorum. Kayınvalidem de sinsirellanın tekidir. Her boku yer kocasına atar suçu. Sizde görmezden gelin kimseyi pışpışlamak zorunda değilsiniz.
Canım bende bu yoldan geçtim ama hiçte ezdirmedim kendimiAynen öyle bu yüzden neredeyse biz boşanıyor duk büyük kavga cıktı....
Aslında onlarla anlaşamama sebebimiz galiba onların istediği gibi olmamamız heraldeistiyorlar ki bizim sözümüzden çıkmasınlar ,biz ne dersek saygı duysunlar istiyorlarki hep ezilen biz olalım
![]()
Bende öyleyim hiç kimse hayatıma evime hatta eşime dahi laf edemez. Eşime ederlerse yine kendimi tutuyorum ama konu ben olunca asla....Bende dik başlıydım, kendimi ve ailemi asla ezdirmedim. Kv ve kpden de ölümüne nefret ediyorum.
Denk gelmedimSen benim en son konumu oku ve öyle yorum yap![]()
İlk zamanlar eşim de ses etmediği için gezdirdim gibi oldu sonra dayanamadım yıllar içinde onlara sürekli tepki vererek en sonunda bağırarak intikamımı aldım. Şimdi rahatım kafama takılan bişi yok...Canım bende bu yoldan geçtim ama hiçte ezdirmedim kendimiçok uzak değilim onlara ama mesafeliyim
Seven sevsin sevmeyen sevmesin ben kendi oğlanları gibi yumuşak yüzlü saf biri değilim. Netim dobrayım benden korksun herkes gerekirse....Been varım beendik başlıyım herşeye bir cevap veririm diye çok sevmez beni kayınpederim
![]()
Ben varım. Ama tek farkla ben kayinvalidemle de pek anlaşamıyorum. Yani aslında ikisi aynı kafalar. Cahillik paçalarından akıyor. Sürekli kontrol etme çabası içindeler. Buda hiç hoşuma gitmiyor.Çözümden ziyade biraz derdime ortak arıyorumgenelde kayinvalidelerden şikayet edilir fakat Allah bozmasın kayinvalidemle aram çok iyi. Yalnız kayınpederle yildizlarimiz assla uyuşmuyor. Kültür farkımız çok fazla onlar doğulu ben egeliyim. Çok uyumluyumdur ama kendime ve çekirdek aile sınırlarıma karışmalarina asla müsaade etmem. Muhtemelen bu dik basliligimdan ötürü o da beni sevmiyor
kayınvalidem sağolsun sınırlara saygılıdır ve yerini bilir
benim gibi kayinvalidesini sevip kayinpederinden şikayetçi olan var mı yoksa yalnız miyim?
![]()
Ben greentech diye bi firmadan önce kiraladım 1 sene kadar baktım memnunum , sonra tüm sistemi satın aldım.Anladımsiz kendinizmi alıp taktırdınız yoksa eve gelipmi taktılar güvenlik kamerasını
![]()
Kafaya takmıyacaksın mesafeli olacaksın canım bundan sonraİlk zamanlar eşim de ses etmediği için gezdirdim gibi oldu sonra dayanamadım yıllar içinde onlara sürekli tepki vererek en sonunda bağırarak intikamımı aldım. Şimdi rahatım kafama takılan bişi yok...