Kayınpederle iş kurmak

Evet muhtemelen çünkü ben kendimi tanıyorum köy kökenliyim ama yapamam yani kayınpederimin kümesine gidiyorum kokuyor köye bile gidemiyorum ama çevremde yapan çok var en kötü kümesi tekrar satarız diye düşünüyorum 70 hibe çok iyi bi miktar hani kayınpederim arsayı bana verirse 😂 en kötü tarlam olur
Kayınpederiniz arsanın tapusunu size mi verir eşinize mi? Eğer eşinize verirse ( ki ben hiç aksini görmedim duymadım) kötü senaryoda boşanmanız halimde bağışlanan o tarla da hal sahibi olamazsınız. ( karşılıksız kazanma ile elde edilen mallar edinilmiş mal sayılmıyor.) İş sizin üzerinize olsa da tarla başkasının olduğu için sıkıntı yaşarsınız. Hiç bilmediğiniz bir işe bu kadar para bağlayıp girmeyin bence.

İşçi devamlı kalıyo3 ya ev var vs yapan çok var ama onların eski kümesler biz sıfırdan kurarsak kredi vs çekeriz zaten 2 3 sene kendine çalışacak bunu da kabul ediyorum ama bir yandan tek param ve işsizim muhtemelen bir daha da iş bulamam :(
Kendi alanınızda ya da başka bir alanda iş kurma şansınız yok mu?

Ortaklık zor ve cok düşündüren stresten cok stres işi heleki yakın akraba ile hesap kitap vs.
Ortak olmasın sizin olsun derim 👌

Back
X