• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınpederle yaşamak mı kolay Kayınvalide ile mi?

Kayınpederim rahatsız ta nişanlıyken ölecek diye düşünüyorduk eşim korkuyordu şimdi o iyi oldu şimdi de aksi gibi kayınvalidem bayağı rahatsız birden zayıfladı yaklaışık 2 sene olacak evliliğim geçen kış 4 ay bu kış 2 ay yanımda kalmışlardı bu kış gelmeyecekler ders çalıştığım için ya kötü kötü de rüyalar görmeye başlatım eltim hiç yüz vermez ikisine de ama sırf maaş için biraz ilgilenir ama maaşla insan evinde misafir edilmez ALLAH bakımlık duruma zaten kimseyi düşürmesin de sizce kaynanamı zor kaynatamı eğer kaynanama bir şey olursa kaynatam kışları daha fazla olmak suretiyle bizimle olur diye dşünüyorum eşim onu bırakmaz memlekette yalnız
Valla insanlığına göre değişir canım bana soracak olursan kayınbabamla hayatımın sonuna kadar aynı evde yaşayabilirim çok seviyorum onu bize kol kanat germesi, benim iyiliğimi babam kadar düşünmesi falan... :nazar: onları en iyi sen tanıyorsun iyi birisiyse neden olmasın

Şu kpss yi atlattıktan sonra bir karar vereceğim durumlarını iyi görmüyorum ama üzüntüm diğer evlatlarının aldırış etmemesi

Canim benim, ben 49 yasindayim benim gibi kimse seni anliyamaz
ay canım beni yanlış anlamayıp yazdığın için çok sağol işte ben bakan birisinden yorum bekledim önyargı kızmalar değil zaten iyi değilim bunları şimdiden düşüneceğim ki ona göre hareket edeceğim bu sene kpss ye hazırlanmak için kışın izin istedim biraz dinleneyim ve ders çalışmam lazım dedim tamam dediler eşimi ikna etmem de zor oldu o gelsin istedi dedim nasıl o zaman kazanmamı bekliyorsun sınavı o zaman bana hak verdi..
Ben de açıktım 2 senedir kapalıyım oo kaynıma sorsan Müslümanlığı kimseye bırakmaz ama bizi hep eleştirir benim arkam akrabam yok ya beni ezmeye çalışıyorlar ünv mezunu olsam da saf gibi görüyorlar beni her şeye evet diyorum kırmamaya çalışıyorum ya...
Büyük görümcem sürekli kalbimi kırar sonra da hakkını helal et der. Boşa çalışıyorsun nasibinde yok işte sen memur olamazsın boşa çalışıyorsun dedi beni her seferinde ağlattı... Hayırlısıyla atansam ne kapanır çeneleri tavırları değişir ve benim konuşma hakkım daha çok olur
Ben annemle yeterince ilgilenemiyorum canım kardeşim okuyor bu sene kazandı ilk senesinde 4 senelik kore dili kazandı ona bile kaynım ne biçim bölüm ne olacak hep olumsuz yorum her şeyi kendiler biliyor ben onlara bakmak istesem de bize asla maddi yardımda bulunmazlar onu bırak kaynım babasına burada kaldığında ara tatildeydi ee baba torunun karne aldı bir 100 tl verirsin benim eşim aylık alınca bana 100 tl veremiyor ki böyleler yani canım onun için kendimle konuş knuş dururken konu açıp akıl alayım paylaşayım nasıl hareket edeyim dedim ders de çalışıyorum annem de bu sıralar rahatsız ona da çok üzülüyorum
Canim benim senin yasadiklarini yasadim güzelim
Seni anliyorum senin yapacağin oturup hepsiyle konus herkes sirayla bakilacak birinin yetişmediyi yere öbürü yetişecek, sen kpss çalisiyorsun önünde geleceğin var
Esinle bu konuyu konuşunca sakin canim ,tatlim böyle yapalim asla tartisma haline girme sonuçta ailesi buda bizim sinavimiz paylasimca yapilirsa onlarda ğörür zorluklari
ğörumce durumu ayni bendede, heĺal eþmekmi asla sade yaşlilara ederim öbürlerine asla kv 15 kp 13 sene oldu öleli herkes mirasini âldi tüm masraflar bizden çikti ,,ben baktiyim zaman hepsi ariyordu rahmetli oldu yaşlillar kimse tel bile etmez sormaz , baktigim dönem ben sağliğimda oldum guatir , seker hastasiyim gençsin seninde geleceğinde var kocanla arani bozma güzelce konusup eşini yola getir daha döğrusu onun senni korumasını sağla Allah kolaylik versin

Canim benim, ben 49 yasindayim benim gibi kimse seni anliyamaz

Canim benim senin yasadiklarini yasadim güzelim
Seni anliyorum senin yapacağin oturup hepsiyle konus herkes sirayla bakilacak birinin yetişmediyi yere öbürü yetişecek, sen kpss çalisiyorsun önünde geleceğin var
Esinle bu konuyu konuşunca sakin canim ,tatlim böyle yapalim asla tartisma haline girme sonuçta ailesi buda bizim sinavimiz paylasimca yapilirsa onlarda ğörür zorluklari
ğörumce durumu ayni bendede, heĺal eþmekmi asla sade yaşlilara ederim öbürlerine asla kv 15 kp 13 sene oldu öleli herkes mirasini âldi tüm masraflar bizden çikti ,,ben baktiyim zaman hepsi ariyordu rahmetli oldu yaşlillar kimse tel bile etmez sormaz , baktigim dönem ben sağliğimda oldum guatir , seker hastasiyim gençsin seninde geleceğinde var kocanla arani bozma güzelce konusup eşini yola getir daha döğrusu onun senni korumasını sağla Allah kolaylik versin
Ben de 30 yaşındayım..
Henüz çocuğum yok kaynanam ama diyor ki sen atanırsan bakıcı bulursun diyor bana ben de çok küçükken ben bakarım izin alır ama 1 yaşına falan girince ilgilenmek daha kolay olur dedim oralı değiller bir sene içinde gece gündüz hayırlısıyla çalışırsam ALLAH ' DA nasip ederse memur olursam benim açımdan daha kolay olur ben anneme baktım ameliyat olunca o hastane ortamından sonra panik atak oldum uykusuzluk yorgunluk kaygı psikolojimi bozdu ve ben ömür boyu bunu ara ara yaşayacağaım ataklarım oluyor...
Eşim birlikte yaşama konusunu açmadı henüz bu sene de ders çalışacağım diye beni sıkmıyor zaten ama durumlarına da üzülüyor seneye durumlar değişebilir bana bizimle daha çok kalsın o demese de ben diyeceğim artık üzülüyorum annem de aman kızım bak dua al diyor ama ben annemle ilgilenemiyorum işte maddi olarak güçlü olsam ona da yardımcı olacak bir kadın tutsam evini haftada bir temizlese çok iyi olur aslında olay bende bitiyor boşa okumuş olmamalıyım çok çalışıp atanmalıyım...
Ben kabul ederim bir de eltimin suratsızlığını çekerim ha bana çok yüz veriyorsun ya sen melek misin dedi bana eltim geçen sene 4 ay misafir ettim de ne bileyim çok çalışacağım gerçeği korkutuyor beni başaramam diye korkuyorum ...
Yarın Miraç kandili çok dua edeceğim sevdiklerime de kendime de şuan sizin sağlığınız ne durumda aman aman şeker hastalığı da üzüntü falan yaramıyor size de üzüldüm hep güçsüzlükten oluyor sahipleyen korlayan akraba az olursa öyle oluyor eltim akrabalarıyla kardeşleriyle bana hava atıyor hep ...

Ben de 30 yaşındayım..
Henüz çocuğum yok kaynanam ama diyor ki sen atanırsan bakıcı bulursun diyor bana ben de çok küçükken ben bakarım izin alır ama 1 yaşına falan girince ilgilenmek daha kolay olur dedim oralı değiller bir sene içinde gece gündüz hayırlısıyla çalışırsam ALLAH ' DA nasip ederse memur olursam benim açımdan daha kolay olur ben anneme baktım ameliyat olunca o hastane ortamından sonra panik atak oldum uykusuzluk yorgunluk kaygı psikolojimi bozdu ve ben ömür boyu bunu ara ara yaşayacağaım ataklarım oluyor...
Eşim birlikte yaşama konusunu açmadı henüz bu sene de ders çalışacağım diye beni sıkmıyor zaten ama durumlarına da üzülüyor seneye durumlar değişebilir bana bizimle daha çok kalsın o demese de ben diyeceğim artık üzülüyorum annem de aman kızım bak dua al diyor ama ben annemle ilgilenemiyorum işte maddi olarak güçlü olsam ona da yardımcı olacak bir kadın tutsam evini haftada bir temizlese çok iyi olur aslında olay bende bitiyor boşa okumuş olmamalıyım çok çalışıp atanmalıyım...
Ben kabul ederim bir de eltimin suratsızlığını çekerim ha bana çok yüz veriyorsun ya sen melek misin dedi bana eltim geçen sene 4 ay misafir ettim de ne bileyim çok çalışacağım gerçeği korkutuyor beni başaramam diye korkuyorum ...
Yarın Miraç kandili çok dua edeceğim sevdiklerime de kendime de şuan sizin sağlığınız ne durumda aman aman şeker hastalığı da üzüntü falan yaramıyor size de üzüldüm hep güçsüzlükten oluyor sahipleyen korlayan akraba az olursa öyle oluyor eltim akrabalarıyla kardeşleriyle bana hava atıyor hep ...

Ben de 30 yaşındayım..
canim rabbim dualarini kabul etsin insallah............

Onlar istedikleri kadar hava atsinlar son gulen iyi ğüler ............benim sağligim bu halime şükür tsk ederim sorduğun için ........... kalp herkesde var viçdan herkeste yok kirici yorum yapanlari kiniyorum baskasina davul sesi hoş gelirmis hiç hoş değil kirici sözler arkadaslar burda iyi kötü dertlerimizi paylasiyoruz bazen başkalarina akil verip kendimiz çikış varamayip burda paylaşip rahatliyor akil aliyoruz olun açik olsun canim

hangisi daha once olurse 4 nala duserim diye soruyosun yani?

Oyle demedigini anlatmis sayfalarca. Konu sahibine cok uzuldum ozellikle annesine. Dua edicem onun icin mirac kandilinde ben de.
burada yüzlerce sayfa yaz yarım yamalak okurlar ondan sonra da konuşurlar umarım anne babalarına benim annemdeki hastalığı RABBİM kimseye vermesin ama sinirimi bozdular yemi ederim ya

Yönetici arkadaşlardan bu konumun kapatılmasını istedim yoksa konuşup duruyorlar..

Back
X