• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayinpedermi kayinvalide mi anlamadim ??

Yok canım senin bunu ıstemedigini anladım konu sahibi aıle destegi lazim demıs ya ona sordum.
Herkesin hakkında hayırlısı olsun, herkes mutlu olsun. Cıcek gibi kızlarını veriyor aileler mutsuz olsun diye degıl.
Hayal kırıklığı yasasın lar diye degıl.
İyi insanlara denk gelelim ne dıyım.
Beni de desteklemezler nasil olsa gidemez rahatligi var bunlarda gidecek yerinmi var kafasi

Kayınpederi bırak kayınvalidem de böyle laflar etse görüşmezdim sanırım. Ama sizin eşiniz de aynı kafada gibi 🙄

Iyi de şu an ülkede virüs var neden hala gidiyorsunuz bahaneniz de var yani.
Gitmeyin hastayım halsizim ateşim var gibi aman size bulaşmasın deyin gitmeyin yahu.
Ayrıca ben cevap vermeme kısmına katılmıyorum uygun bi şekilde bozabilirsiniz bence yoksa iyice tepenize çıkacak gibi.

Keske o kadar basit olsa ben 3 senede evlendm cok babacan insan dedi herkes cok bonkör hizmetllerdi icine girmeyince anlasilmiyor insanlar kendini cok guzel gizliyor malesef kopruyu gecinceye kadar hersey
Dedim ya istisnalar tabiki oluyor, hem iyi hem kotu olarak.. Ama 3 senedir evlerine girip cikiyor muydunuz mesela? Yani o anlamda soruyorum. 3 sene flört ayri bisi bu ayri bisi.

Beni de desteklemezler nasil olsa gidemez rahatligi var bunlarda gidecek yerinmi var kafasi
Anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz. Hiçbir mesleğiniz yoksa bile kendi evinizi temizliyorsunuzdur. Evlere temizliğe gitseniz paranız olur, bu devirde de para=güç. Sizden çekinirler.

Benim bir akrabamdan bahsedeyim size. Biz erkek tarafıyız, gelinimiz ilkokul mezunu hiçbir mesleği yok. Kaynanası o kadar kötüydü ki, hakaret dayak her şey vardı. Gelin ben eve katkıda bulunmak istiyorum, ev işlerini de aksatmam diyip konfeksiyonda çalışmaya başladı, sonra da maaşı olunca kocasına rest çekti. Ya ayrı eve geçeriz ya da seni terk ediyorum diye. Kocası da paşa paşa ayrı ev tuttu. Artık o kaynanası da laflarını tartıp söylüyor, dayak vs de yok tabii.

Huyu oyle diyor herkes onun huynu kabullenmek zorundaymis gibi. Baba diye bisey demiyoe iste dese beni korudugu icin kizarlar bile belki ogullari geline eziyet etse hoslarina gider bunlar o tarz insanlar geline alerjileri var kizim demezler gelin asagi gelin yukarı
Siz ailenizin taktığı altınları ne yaptınız onu söyleyin? Benim aklım hala bu konuda. Eşinize vermediniz demi

Bence yanlis dusunuyosunuz. 2 ayda evlenilirse evet bilinemezde nisanlilik surecini eskiler bu yuzden adet etmisler. Karar oncesi karardir, evlere girilip cikilabilinir, kizin evine erkek erkegin evine kiz rahatlikla gider akraba ziyaretlerinde bulunulur, yemekte de gorursun, alisveristede, hesap oderkende temizlik yaparkende. Kisacasi rutin her hallerini gorursun. E o arada da anlayamiyosaniz ne mal oldugunu o zaman sorun sizdedir. Yada bunlari goremicek kadar kisa surede yangindan mal kacirir gibi evleniyor bazilari.. genellikle onlarda bu tarz arızalar cikiyor zaten. Genellikle diyorum, tabiki istisnalar var, ama gelin gorun ki kaideleri bozmuyor..
bazıları guzel rol yapiyor
Benim esimin ailesi hicbir donemde karismadi
Cok efendi sakim kaldilar esimde onlari karistirmadi ama evlenince öyle olmuyor

Çok sık gitmeyin gidersenizde polemiğe girmeyin tamam peki diyip 1-2 saat usuleten oturup evinize dönün çünkü kayınpederiniz yoz biri. Cahille münakaşaya giren boşu boşuna kendini yorar sadece

Benim bildigim kayinpederler kayınvalidelere gore gelini daha cok sever kabullenir benim kayinpeder kayinvalideyi aratir cinsten.evlerine gideriz surat bes karis uzanir yatiyo telefonla oynuyor olur bi hosgeldiniz demez.herseye karisir küfür eder, laf edecek yer arar.krem surdum yaninda yikadignz bi bulasik niye krem suruyosun diyo alistirmisiniz ellerinizi diyor sanki kotu bisey suruyorm yemek yerken arkama yaslandim ekmegimde yarim kalmis ekmegi bitir diyor.bitircem belim agridi ondan yaslandm diyorum bu yasta ne bel agrimasi diyor surekli azarlar modda. Elti ye de koca avratsin cocuklarla telefon da oyun oynuyorsun diyo.yani böyle surekli gicik gicik haller mesafeli durmama rağmen patavatsizca konuşuyor hep ne yapmali gitmesem olmuyor gidincede bulaniyorum bu laflardan.
Belli ki kimse ağzının payını vermiyor bu adama ki bu kadar rahat ötebiliyor.

Back
X